Beste VPN til din Chromecast

La migliore VPN per Chromecast
Klikk her for en oppsummering av denne artikkelen
Sammendrag: Beste VPN til Google Chromecast

Strømming til TV er enkelt med Google Chromecast. Men ting vil bli enda bedre når du også bruker en VPN på din Chromecast. Med en VPN vil du ha mulighet til:

  • Omgå geografiske restriksjoner
  • Strømme sikkert
  • Bruke Kodi sikkert

En god og rimelig VPN du kan bruke til både din vanlige nettrafikk så vel som med Chromecast er Surfshark.

Ønsker du vite mer om hvordan en VPN beskytter din Chromecast, hva fordelene er og hvilke andre VPN-er som fungerer godt med denne teknologien? Les resten av vår artikkel og finn ut.

Google Chromecast er en nyttig mediespiller som tillater deg å strømme filmer, serier, sport og musikk fra dine enheter på din TV. Men noen strømmetjenester setter opp geografiske restriksjoner på et visst innhold. For å få tilgang til dette begrensede materialet kan du bruke en VPN. I tillegg til å gi deg tilgang til mer nettinnhold sørger en VPN for at alt du gjør på nettet, inkludert strømming er anonymisert og sikret.

Denne artikkelen vil forklare alt om de forskjellige fordelene med å bruke din Chromecast i kombinasjon med en VPN. Vi vil også gi deg de beste VPN-ene til din Google Chromecast.

Beste VPN-er til Google Chromecast

En god VPN til Google Chromecast bør være brukervennlig, rask og sikker. Det er også viktig at en VPN er i stand til å omgå blokkerte nettsteder og tjenester. Etter omfattende testing fant vi de beste VPN-ene til Chromecast.

ExpressVPN: høye hastigheter og utmerket kryptering

ExpressVPN har vært en av de beste VPN-ene i flere år nå. ExpressVPN teamet jobber kontinuerlig med å gi brukerne tusenvis av servere i et dusinvis av land. Du vil aldri være begrenset på grunn av geografiske restriksjoner igjen. Dette, kombinert med sterk AES-256 bit kryptering og ingen logging gjør ExpressVPN til et utmerket valg ikke bare til Chromecast, men for enhver enhet du ønsker å beskytte.

ExpressVPN har utrolige hastigheter, så strømming av filmer, serier og musikk vil ikke være et problem. Applikasjonene er brukervennlige og enkle å jobbe med. Og dersom du ikke finner ut hvordan du får noe til å fungere er kundeservicen glade for å kunne hjelpe deg til enhver tid.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Surfshark: mye for pengene

Surfshark har vist seg å være en veldig pålitelig og rimelig tjeneste tross at den er en relativ nykommer på VPN-markedet. De tilbyr en god avtale til en veldig lav pris, og har et pålitelig servernettverk som kanskje ikke er like stort som noen av konkurrentene, men er allikevel veldig effektiv. Som resultat vil du kunne fjerne blokkering på nesten hva du måtte ønske med Surfshark.

Denne VPN-en har også en god kundeservice som vil besvare alle dine spørsmål. Når det gjelder sikkerhet er Surfshark også et sikkert valg. Både nivået av kryptering og programvaren er god. Alt i alt er Surfshark et godt og rimelig valg for Chromecast-strømming.

Surfshark
Tilbud:
Safe and anonymous internet for only $2.30a month
Fra
$2.30
9.0
  • Very user-friendly and works with Netflix and torrents
  • 30-day money-back guarantee. No questions asked!
  • Cheap with many extra options
Besøk Surfshark

NordVPN: utallige servere til strømming

Et annet VPN alternativ til fornuftig pris og god kvalitet er NordVPN. NordVPN er kjent for sine kraftige sikkerhetsvalg. Denne VPN-en har høye nok hastigheter for alle dine strømmeøkter. I tillegg er NordVPN spesielt praktisk dersom du ønsker tilgang til strømmetjenester som Netflix.

Den fornuftige prisen gjør NordVPN til en ekstremt interessant VPN. NordVPN har et av de største servernettverkene av VPN-ene vi testet, som vil si at det blir vanskelig å finne innhold som du ikke kan omgå blokkering på. Alt i alt er NordVPN nok et brukbart valg om du ser etter en god VPN til å bruke med din Google Chromecast.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

Hva bør du se etter når du velger VPN til Chromecast

Hva bør du se etter i en VPN til Google Chromecast? Den viktigste egenskapen du bør ta i betraktning er hastighet. Strømming av film eller musikk krever en rask og stabil tilkobling til internett. Noen VPN-er forsinker tilkoblingen din grunnet de mange sikkerhetslagene. Dette vil føre til at din strøm, film, eller serie lastes inn langsomt. Men andre VPN-tjenester får til både utmerket hastighet og sikker tilkobling samtidig.

En annen egenskap og holde øye med er størrelsen på servernettverket. De fleste VPN-er har servere i flere land. Beliggenheten til disse serverne er viktig for å omgå blokkering av nettinnhold. Det er nyttig og ha mange land å velge mellom ettersom det vil øke sjansene for at du finner et land hvor din ønskede strøm er tilgjengelig. Uten rett server vil du ikke kunne se på spesifikt innhold på din Chromecast.

Til slutt vil den helhetlige kvaliteten på en VPN påvirke din opplevelse. De beste VPN-ene har brukervennlig programvare og god kundeservice. For mer informasjon ta du ta en titt på våre mange omtaler av VPN-tjenester.

Alle egenskapene over ble nøye vurdert når vi satte opp vår topp 3 beste VPN-er til Chromecast.

Kan jeg bruke en gratis VPN til Chromecast?

trophy

Det kan hende du heller vil velge en gratis VPN enn en av betalingstjenestene nevnt ovenfor. Når du ønsker å avblokkere innhold eller beskytte din Chromecast vil ikke en gratis VPN være til mye nytte. De fleste gratis VPN-er begrenser datamengde du kan bruke hver måned. Som regel er den grensen ikke nok til å strømme en film en gang.

Noen gratis VPN-er opererer også med hastighetsbegrensninger. Dette betyr at det kan ta lang tid å laste inn en video eller låt. Legg til det faktum at du mest sannsynlig ikke vil kunne ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, så kan det hende du finner ut at du ikke ønsker en gratis VPN allikevel.

Ser du kun etter å anonymt surfe på internett, kan en gratis VPN være det du trenger. Selv da må du være forsiktig å velge en god gratis VPN. Mange “gratis” VPN-er på internett er ikke sikre. Sjekk vår artikkel om de beste gratistjenestene for å lære alt om de beste gratisalternativene.

Hvorfor bruke en VPN med Google Chromecast?

Det er flere grunner til å bruke en VPN med din Google Chromecast. Først og fremst tillater den deg å omgå geografiske restriksjoner. I tillegg sikrer den også din nettilkobling og anonymiserer dine nettaktiviteter. Den tillater deg også å jobbe med plattformer som Kodi enklere og friere.

Omgå geografiske restriksjoner med en VPN

Den viktigste grunnen for folk til å bruke en VPN i kombinasjon med sin Chromecast er for og få tilgang til mer innhold. Noe innhold på strømmetjenester som Netflix er skjult bak geografiske restriksjoner. Dette betyr at spesifikt innhold er tilgjengelig for noen land, og ikke for andre.

Netflix USA for eksempel har mer enn tre ganger så mye innhold enn det strømmetjenesten har i de fleste andre land. Andre tjenester som BBC iPlayer og Hulu blir fullstendig utilgjengelige om du ikke er i rett land.

Med en VPN kan du ha tilgang til din strømmetjeneste som om du befinner deg i et annet land. Er du for eksempel i Frankrike kan en enkel tilkobling til en server i USA hjelpe deg med tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix. Dette er nyttig når du bor i et land hvor mye internasjonalt innhold er blokkert, men også når du ønsker å se på dine vanlige serier når du er på ferie. Kort sagt er det mere å caste til din Chromecast med en VPN!

Nettsikkerhet med VPN

Laptop With Lock

En VPN krypterer din datatrafikk og sikrer din nettilkobling. På denne måten kan ingen myndigheter, hackere, reklamebyråer, nettleverandører eller andre selskap se hva du gjør på nettet. Du vil ha mer anonymitet og din personlige informasjon som innloggingsdata og passord vil være beskyttet.

Du tror kanskje at du ikke har noe å skjule på din Google Chromecast. Men selskaper kan bruke informasjon tatt fra din strømmeaktivitet til å bombardere deg med målrettet reklame. På denne måten bestemmer de hva du får se på nettet, som betyr at du mister noe av friheten på nettet.

Sikker bruk av Kodi med VPN

Kodi er en populær åpen-kildekode mediespiller. Den plasserer alle dine favoritt strømmetjenester sammen på en plattform så du ikke trenger å veksle mellom dem. Dette er ekstra nyttig på din Google Chromecast. Heldigvis virker Chromecast og Kodi perfekt sammen. Din VPN vil også hjelpe deg med sikker tilgang til Kodi.

Derfor anbefaler vi deg å bruke alle tre. På den måten vil du ha alt på en plass, være i stand til å caste til din TV øyeblikkelig, og sikkert strømme enda mer innhold på grunn av VPN.

Installer din VPN på Chromecast

Det er forskjellige måter å installere din VPN på slik at den fungerer på Chromecast. Det er ikke mulig å direkte installere en VPN på Chromecast, men du kan gjøre dette på andre måter. Den sikreste måten er å installere din VPN på din ruter så alle enhetene koblet gjennom ruteren vil være beskyttet.

Chromecast VPN Oppsett

Andre valgmulighet er å opprette en hotspot på din PC eller Mac. Dette vil gjøre din datamaskin til en virtuell ruter. Hvis du kjører VPN-en på den datamaskinen og så kobler din Chromecast til din hotspot vil også din Chromecast være beskyttet.

Sammendrag

Bruk av VPN i kombinasjon med din Chromecast kommer med mange fordeler. Det tillater deg å omgå geografiske restriksjoner og gi tilgang til innhold fra hele verden. Videre beskyttes din tilkobling mot involvering fra tredjeparter, som gjør deg mer anonym når du strømmer.

ExpressVPN, Surfshark, og NordVPN er gode VPN-tjenester som vil hjelpe deg og få det meste ut av Google Chromecast. De scorer alle høyt på hastighet og serverlokasjon, som betyr at du vil kunne se hva du vil når du vil på din Chromecast. Ha glede av fri og anonym strømming!

Beste VPN til Google Chromecast: Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om beste VPN til Chromecast? Ta en titt på våre ofte stilte spørsmål under. Klikk på et spørsmål for å se svaret.

ExpressVPN er en av de beste VPN-tjenestene for tiden. Den har tusenvis av servere i flere land, som gjør omgåelse av geografiske restriksjoner enkelt. I tillegg er ExpressVPN veldig rask, brukervennlig, og har utmerket kundeservice. Ser du etter et rimeligere valg? Da anbefaler vi Surfshark.

Vi anbefaler ikke bruk av gratis VPN-er i kombinasjon med Chromecast. Mange gratis VPN-er er ikke sikre og har data- eller hastighetsbegrensninger. Det er veldig frustrerende når du ønsker å se en film som laster eller blir avbrutt halvveis. En gratis VPN er ideell hvis du ønsker å prøve en VPN, men det vil ikke fungere som en langsiktig løsning. Om du ønsker å prøve ut en, så være sikker på at du bruker en påligelig og god gratistjeneste.

Hvis du kobler din Chromecast via en VPN kan du nå geografisk blokkert innhold og strømme på nettet sikrere og mer anonymt. En VPN beskytter din nettaktivitet mot hackere, myndigheter eller selskaper som er ute etter din data. Du kan også bruke Kodi sikkert med en VPN.

Teknologijournalist
Erik er utdannet i humanitære fag, og startet deretter å undersøke teknologi og nettkultur. Han er spesielt interessert i personvern og nettnøytralitet. Erik har jobbet som redaktør, tekstforfatter og oversetter på flere plattformer med teknologi som et gjengående emne.