Den Beste VPN for Android TV

Winning VPN shield icon with a trophy and Android TV in the back
Klikk her for en kort oppsummering
Oppsummering: Den beste VPNen for Android TV

Å bruke en VPN på Android TV har flere fordeler:

  • Internett trafikken din blir kryptert, så sikkerheten din på nettet vil bli bedre.
  • Andre vil ikke lenger kunne se hva du gjør på nettet: du får mer personvern på nettet.
  • Internett friheten din vil økes fordi du kommer deg rundt geografiske begrensninger.

Vil du bruke en VPN på Android TV? Vil du se internasjonalt fjernsyn fritt eller endelig se den YouTube -videoen som tidligere ble blokkert for deg? Du vil kanskje prøve NordVPN.

Hvis du vil vite mer om VPNer og hvordan de øker din Android TV opplevelse, kan du fortsette å lese hele artikkelen vår nedenfor.

Det brukervennlige operativsystemet Android brukes mer og mer på Smart TVs more and more. På en Android android-tv-with-vpnTV kan du enkelt få tilgang til Google Play Store og laste ned masse (strømming) apper på TVen. Siden du gjør alt dette gjennom en internettforbindelse, er det lurt å tenke på å bruke en VPN (virtuell Privat nettverk). En VPN tilbyr mange personvern- og sikkerhets relaterte fordeler, samt muligheten for få tilgang til mye annet geografisk begrenset innhold.

På Android TV har du tilgang til alle de populære strømmetjenestene, for eksempel Netflix, Hulu, HBO og mer. Dessverre tilbyr ikke strømmetjenestene det samme innholdet over hele verden. Det er mange geografiske begrensninger som kan begrense visningen. Med en VPN kan du omgå disse geografiske begrensningene og få tilgang til alle filmene og seriene på dine favoritt strømming tjenester. Dessuten kan dette være nyttig når du er i utlandet, men du vil se et show på en nasjonal strømme tjeneste fra hjemlandet ditt. Med en VPN kan du koble til en server i hjemlandet og se den uansett hvor du er.

Det er mange VPNer som er egnet for Android TV. For å hjelpe deg med å ta et valg, har vi listet opp de tre beste VPNene for Android nedenfor.

Den beste VPNen for Android TV: vår topp 3

En god VPN-leverandør er trygg, rask, har servere i mange forskjellige land og er brukervennlig. Hastigheten på tilkoblingen din er viktig når du vil streame serier eller filmer, for det er ikke morsomt å vente en evighet på at filmen din skal buffer. Et annet viktig aspekt ved en VPN er mengden og plasseringene til serverne deres. Du trenger disse serverne for å komme rundt geografiske begrensninger. For eksempel, hvis du vil se noe fra USA, kan du bare få tilgang til det hvis VPN har severs i USA. Nedenfor finner du de beste VPN -ene for Android TV.

ExpressVPN: All-round beste VPN for Android TV

ExpressVPN er rask, trygg, brukervennlig og har en policy for null logg. ExpressVPN programvaren er tilgjengelig for Windows, Mac, iOS, Android og Linux. Viktigst av alt, de har en enkel app for Android TV, som gjør installering og bruk av ExpressVPN til en enkel opgave.

ExpressVPN har tusenvis av servere spredt over dusinvis av land over hele verden. Omgåelse av geografiske begrensninger vil derfor ikke være et problem. Ikke sikker på om ExpressVPN er den beste leverandøren for deg? Prøv tjenestene deres gratis ved å bruke 30-dagers pengene tilbake garanti.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Surfshark VPN: Beste budsjett VPN for Android TV

Surfshark er ikke bare en rask og pålitelig VPN, men også en veldig rimelig VPN. Deres billigste abonnement koster i underkant av $ 2 i måneden. Til den prisen får du en VPN som tilbyr gode sikkerhets protokoller, mer enn anstendig hastigheter for strømming, mange servere for geografisk blokkering og en veldig brukervennlig Android app.

Surfshark tilbyr raske servere som gjør strømming veldig enkelt. Du vil ha få eller ingen problemer med å buffere videoer.

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

NordVPN: Beste VPN for geoblokkering for Android TV

NordVPN skinner virkelig når det gjelder kanskje det viktigste VPN aspektet for Android TV-brukere: å komme seg rundt geografiske begrensninger. NordVPN er en utmerket VPN til en god pris med gode hastigheter og gode sikkerhetsfunksjoner, på toppen av det enorme antallet servere.

Den tilbyr også en ekstra funksjon som er veldig nyttig for å fjerne blokkering av (strømmetjenesten) innhold, som ExpressVPN og Surfshark ikke tilbyr (ennå): en dedikert IP-adresse. En dedikert IP-adresse er en unik IP-adresse som gjør det mye vanskeligere for strømmetjenester som Netflix å oppdage at du bruker en VPN. Grunnen til at dette er en nyttig funksjon er at strømmetjenester ofte blokkerer VPN -brukere. I tillegg til dette tilbyr NordVPN også skjulte servere, noe som gjør det enda vanskeligere å oppdage NordVPN brukere.

Med andre ord, hvis du leter etter en god VPN til en anstendig pris, som er god til å fjerne blokkering av geografisk begrenset innhold, anbefaler vi helhjertet NordVPN.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

Gratis VPNer for Android TV

I tillegg til betalte VPN tjenester, er det også gratis VPNer. Gratis tjenester begrenser dessverre ofte hastighet og data, og de kan noen ganger til og med være utrygge. Av disse grunnene er det ikke en god idé å bruke en gratis VPN tjeneste på Android TV.

Videre har mange gratis VPN -er begrensninger på mengden servere og steder de tilbyr en bruker. Serverplasseringer er viktige hvis du vil fjerne blokkering av innhold. Avhengig av valg av server, kan du få tilgang til mer online innhold.

I stedet for en gratis VPN bør du velge en premium, cheap VPN. For et lite beløp får du en VPN av god kvalitet.

Fordelen med et VPN på Android TV

Det er flere grunner til at en VPN vil forbedre Android TV -opplevelsen din sterkt.

  • Sikkerhet: Når du kobler deg til internett, utgjør dette risiko for enhetene dine og online sikkerhet. Med en VPN er dataene dine encrypted, noe som gjør det mye vanskeligere for andre å spionere på deg. Dette gjør det vanskelig, selv for internettleverandøren din, å se hvilke nettsteder du besøker eller hvilke filmer du strømmer.
  • Anonymitet: Et VPN lar deg endre IP-adressen din. Som sådan blir det mye mer komplekst å spore dine online aktiviteter tilbake til din posisjon eller person.
  • Frihet: Som nevnt tidligere, er dette den viktigste grunnen til å kombinere bruk av Android TV med en god VPN. Ved å koble til en VPN -server får du tilgang til internett med IP -adressen til VPN -serveren, og det vil virke som om du er et annet sted i verden. På denne måten kan du enkelt omgå mange geografiske begrensninger.

VPN vs DNS på din Android TV

Hvis du bare vil omgå geografiske begrensninger, kan SmartDNS også være et alternativ for deg. Med en DNS kan du få nettsteder til å tro at du får tilgang til internett fra et annet sted. En ulempe med DNS er at den ikke skjuler IP adressen din eller krypterer tilkoblingen din som en VPN gjør. Videre betales også mange SmartDNS alternativer, så du kan like godt betale for en VPN og få mer igjen.

Med en DNS må du passe på DNS ​​-kapring. Internett-leverandøren din vil gå forbi DNS og knytte en IP til tilkoblingen din, noe som betyr at du ikke vil kunne omgå geografisk blokkering. I verste fall kan enhetene dine bli infisert med skadelig programvare. Av disse grunnene vil vi alltid anbefale bruk av et VPN fremfor bruk av DNS.

Kodi på din Android TV med et VPN

kodi-tv-vpnKodi er en populær strømmetjeneste som er ideell å bruke i kombinasjon med en Android TV. Appen kombinerer alle dine favorittstrømmingstjenester på ett sted og gjør det enkelt for deg å bytte mellom de forskjellige tjenestene. Av denne grunn er det en populær app å installere på en Android TV. Vi anbefaler at du alltid bruker Kodi i kombinasjon med en VPN. På denne måten kan du være trygg og anonym. Dette er viktig med en app som tillater brukerlagde tillegg som ikke alltid er bekreftet.

Installere et VPN på din Android TV

Det er flere måter å installere et VPN på din Android TV. Den enkleste måten er med en VPN -app fra Google Play -butikken. Trenger du litt mer hjelp når du konfigurerer VPN -tilkoblingen din? Du kan lese denne trinnvise planen for installering av et VPN på Android TV.

Hvis du vil beskytte alle enhetene dine på en gang, kan det være lettere å installere din VPN on your router.

Endelige tanker: Beste VPN for Android TV

En VPN er ideell hvis du vil få mest mulig ut av strømmetjenestene dine på Android TV. Du kan omgå geografiske begrensninger slik at du kan se favorittprogrammene dine når du er på ferie eller få tilgang til innhold som normalt bare er tilgjengelig i bestemte land. Fordi du har lett tilgang til Google Play -butikken på en Android TV, er det veldig enkelt å laste ned en VPN -app. VPN -en gir deg mer innhold og holder deg trygg og anonym på samme tid. Ingen kan se hva du ser på Android TV bortsett fra deg. Vi anbefaler ExpressVPN, Surfshark, eller NordVPN i kombinasjon med en Android TV, men hvis du vil ha en av de aller beste VPN-leverandørene, kan du også se på våre fem beste VPN er akkurat nå.

Best VPN for android TV: Frequently Asked Questions

Do you have a question regarding this article? Click on one of the frequently asked questions below to read the corresponding answer.

ExpressVPN er vår høyest rangerte VPN. Denne VPN-leverandøren er rask, sikker, brukervennlig og har en null-loggpolicy. Hastigheten og det store servernettet til ExpressVPN gjør denne VPN -en veldig egnet å kombinere med Android TV.

Er du nysgjerrig på hvilke andre alternativer som fungerer godt med Android TV? Ta en titt på våre tre beste VPN -er for Android TV.

Vi anbefaler ikke å bruke en gratis VPN i kombinasjon med Android TV. Mange gratis VPN -er har hastighets- og datagrenser, og dette er veldig irriterende under streaming. Dessuten er mange gratis VPN -er ikke like trygge eller sikre som betalte.

En VPN krypterer internettrafikken din og forbedrer nivået på sikkerhet og anonymitet. I tillegg lar en VPN deg omgå geografiske blokker.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.