12 beste torrent-sider – som fremdeles fungerer i 2022

Person using a laptop with torrent sites on a computerscreen in the background

Kickass torrents ble tatt ned for noen år siden. Og med flere myndigheter som slår ned på torrenting i verden så er flere sider i trøbbel. The Pirate Bay flytter seg til mirrors (speilsider) så det er kanskje ikke rart du syns torrent-er er vanskelig å finne.

Men det er de ikke, og vi viser deg topp 12 sider som er aktive i 2022, og hvordan du holder deg sikker mens du laster ned torrents og hva du risikerer hvis du bare går frem å laster ned den første du ser. Vi bekreftet nylig at de 12 torrent-nettstedene i denne artikkelen fremdeles er online, og vil fortsette å gjøre det med jevne mellomrom og oppdatere denne listen. På denne måten er du sikker på at du alltid vil finne et godt torrentnettsted når du besøker denne siden!

Viktig Advarsel: Det er mulig at Internettleverandøren din forhindrer tilgang til favoritt-torrentene dine eller sporer torrent-bruken din. En VPN er din beste venn for å omgå slike utfordringer. Hvordan? En VPN vil gjøre det mulig å omgå blokkeringene for alle torrentsidene, samtidig som den holder deg trygg mens du laster ned ting. En VPN sikrer din datatrafikk og skjuler din IP-adresse og identitet. På den måten vil du være trygg og anonym mens du bruker torrent. En av våre personlige favoritte er NordVPN. Det er en god VPN som du kan prøve uten risiko takket være deres 30-dagers pengene tilbake garanti.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

Uten videre, la oss gå til vårt sammendrag over de 12 beste torrent-sidene i dette øyeblikket.

Beste torrent-sider

  1. The Pirate Bay – Den beste generelle torrent-siden
  2. RARBG – Flott torrent-side med et aktivt miljø
  3. 1337X – Fantastisk torrent-side for filmer, tv-serier og musikk
  4. Torrentz2 – Det beste valget for musikk-torrenter
  5. YTS – Vår anbefalte torrent-side for å laste ned HD-filmer
  6. EZTV – Torrent-side som fokuserer på TV-serier
  7. Zooqle – En himmelsk torrent-side for gamere
  8. LimeTorrents – Suveren torrent-side for nyutgivelser
  9. Torrents.io – En unik torrent-side som kombinerer det beste fra andre nettsteder
  10. TorrentDownloads – God torrent-side for obskure og glemte titler
  11. IPTorrents – Fantastisk privat torrent-side som krever en donasjon for å få tilgang
  12. Bibliotik – En torrent-side for e-bokelskere

Dette er de beste sidene på markedet, og du kan nå gå inn på dem for å finne dine favorittfiler. Men hver av dem har forskjellige styrker, så vi dykker dypt inn i valgene for å se hvilken side du bør bruke, og når.

Først, så la oss ta en titt på hva vi tok i betraktning når vi skrev denne listen.

Hvordan velge beste torrent-side

Man thinking about different torrnet sites like RARBG, YTS and The Pirate Bay

Nedlastingshastighet er gjennomsnittshastigheten for nedlasting av torrents fra en bestemt side via en klient. Mens denne informasjonen er pålitelig kun som en målestokk, så husk at dette vil svinge veldig basert på torrent-en i seg selv og din nettilkobling.

Månedlig traffik var et viktig aspekt for å vurdere hvor populær siden var, som knytter den til data som bibliotekstørrelse eller seeders/leechers forholdet. Mens vi også vurderte å inkludere numre på seeders og leechers på populære torrents ved skrivende tidspunkt, innså vi at det er veldig sesongbasert og antakelig ikke relevant om en måned eller to. Så vi fokuserte på annen data.

Bibliotekstørrelse vil bli inkludert for nettsteder når det er mulig. Selv om det er vanskelig å få det eksakte antallet i alle tilfeller, så gjorde vi vårt beste for å undersøke og finne et svar for deg.

Torrent-type og variasjon er også viktig ved valg av torrent-side. Sider som The Pirate Bay eller RARBG har store bibliotek med torrents fra alle kategorier, mens sider  som Bibliotik eller YTS har en betydelig andel av bok- og film-torrents. Derfor vil vi nedenfor diskutere hvilke plattformer som er gode for hvilke spesifikke torrent typer, der det er aktuelt.

Annonse plagsomhet er også viktig ved valg av torrent-side. Pop-ups som «klikker på seg selv» og falske «konkurranser» som du har vunnet uten og ha blitt med er irriterende. Hvis du må gå gjennom 8 annonser bare for å se etter en fil er det på tide å finne en annen torrent-side. I vår undersøkelse var det 3-4 populære torrent-sider som vi ikke inkluderte grunnet pågående annonser.

Sikkerhet er veldig viktig når du laster ned torrenter. Tross alt er det mange skyggefulle torrentplattformer på internett som kan kompromittere din online sikkerhet. Derfor tar listen vår over de beste torrentnettstedene også hensyn til sikkerhet og diskuterer noen sikkerhetsproblemer.

Når det er sagt, så la oss gå mer i dybden.

1. The Pirate Bay – Den beste generelle torrent-siden

The Pirate BayNettsted: Besøk en fungerende Pirate Bay Speil

Advarsel: Pirate Bay er blokkert i mange land, så du kan trenge en VPN for å endre den virtuelle plasseringen og omgå blokkeringen av Pirate Bay.

The Pirate Bay har vært en favoritt blant mange i flere år, den klarte å unngå forsøk på blokkering og nedstengning, og står sterkt med over 6.3 millioner månedlige brukere på hovedsiden. Men med tanke på antall mirror (speil) og blokkeringsforsøk, kan det antallet være unøyaktig. 20-60 millioner besøk per måned er kanskje mer nøyaktig.

Vi fikk ikke et eksakt nummer på biblioteksstørrelse, men den er på flere millioner filer og du kan vente en nedlastingshastighet på 5-6 MB/s ved alt i betraktning.

The Pirate Bay er populær for sitt store publikum, som sikrer minst en seeder på omtrent hver torrent på siden, uansett alder. Vi prøve å laste ned titler fra over et tiår siden, og vi fant at det fortsatt var glade seedere som hjalp til.

På toppen av dette har de et rent interface, og hjelpsomme tagger som hjelper deg å vite hvilken torrent som kommer fra en pålitelig kilde, og hvilken torrent som utgjør en risiko for PC-en din.

The Pirate Bay Torrent Interface

Uten tvil er The Pirate Bay kongen av torrent-sider, og med nesten ingen plagsomme annonser og et aktivt brukersamfunn har den omtrent ikke ulemper.

Speil: thepiratebay.vip, thepirate-bay.org, thepiratebay.rocks.

PS: Hvis disse speilsidene ikke virker så gjør et Google-søk på «the pirate bay mirrors» og du kan finne andre valg, spesielt på side 2 av søkeresultatene. Du kan også se på vår liste med Pirate Bay-alternativer for flere muligheter.

2. RARBG – Flott torrent-side med et aktivt miljø

RARBGNettsted: RARBG nettside

RARBG er en stor samling av torrents, kjent for et aktivt brukersamfunn av seedere og torrents av høy kvalitet. Den har eksistert siden 2008 og har omtrent 40 millioner besøkende hver måned.

Den konkurrerer med The Pirate Bay ved å tilby en mer «personlig» opplevelse, komplett med topp 10 i forskjellige kategorier og nyheter vist på hjemmesiden. Bibliotekstørrelsen er brukbar, og blir ofte oppdatert som betyr at du har en stor sjanse for å finne en ny torrent på siden.

RARBG screenshot

RARBG kommer med nokså lik nedlastingshastighet som The Pirate Bay. Den eneste forskjellen er at annonse irritasjon er større på RARBG, så vurder dette når du velger mellom de to.

Er du fra Danmark, Portugal eller Storbritannia trenger du en VPN for tilgang siden den er blokkert der.

Speil: rarbg.is, rarbgunlock.com, rarbgmirror.com.

PS: Hvis ingen av spilene virker så ikke prøv å finn en på egenhånd med mindre du tar noen forhåndsregler. Det er mange svindel sider der ute som ligner på RARBG, så sørg for at du lærer om sikker surfing.

3. 1337X – Fantastisk torrent-side for filmer, tv-serier og musikk

1337XNettsted: 1337X nettside

1337X er god for filmer, serier og musikk. Noen bruker den til spill-torrents også. Men for oss ser det ut til at både RARBG og The Pirate Bay har fler torrents i den kategorien, spesielt for eldre titler.

For noen år siden var 1337X et dårlig valg for torrenting, siden den var klønete å navigere og utgjorde en sikkerhetsrisiko. Siden da har den gjennomgått en forvandling som gjør navigering sømløs og sikrere. For serier og filmer har du forbedret funksjonalitet, som det å søke etter premie-nominasjon.

1337X torrents homepage

Etter forvandlingen fikk de opptil 53 millioner besøk per måned, og det gir mening – den har er gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 3-4 MB/s og omtrent ingen plagsomme annonser. Utviklerne tjener kun penger fra Bitcoin-donasjoner etter hva vi kan se.

Speil: 1337x.st (aktiv siden okt. 2017), x1337x.ws (siden des. 2017), x1337x.eu (siden mar. 2018), x1337x.se (siden mai. 2018), 1337x.is (siden jan. 2019), 1337x.gd (siden okt. 2019).

Vi inkluderte «aktiv siden» så du kan sjekke domene alderen så du ikke blir lurt av en svindelside.

4. Torrentz2 – Det beste valget for musikk-torrenter

Nettsted: Torrentz2 nettside

I skrivende stund er hovedsiden til torrentz2 nede, men vi hadde tilgang til den gjennom en av speilene du kan finne under.

Torrentz homepage and search bar

Selv om dette ikke er en så stor side – med bare 10-20 millioner brukere per måned og ikke i stand til å vise til et stort bibliotek for generelle torrents – Torrentz2 er veldig god for å finne musikk. Og med veldig god mener vi at den har det største musikkbiblioteket av alle torrent-sider. Bortsett fra det har ikke Torrentz2 mye å tilby. Nedlastingshastigheten er ikke veldig god (vi fikk alt fra 1 og 3 MB/s med et gjennomsnitt på under 2) og annonsene er ganske irriterende.

For ikke å nevne det – all form for søkemuligheter som album, artist eller sang ville vært verdsatt. Så ha det i bakhodet når du ikke kan finne musikk andre steder.

Speil: torrentz2eu.org (som vi brukte), torrentz.eu

5. YTS – Vår anbefalte torrent-side for å laste ned HD-filmer

YTS torrent site

Nettsted: YTS nettside

Ser du etter en film så sjekk ut YTS.

Selv om den gjennomsnittlige måledataen ikke ser så bra ut: mindre bibliotek sammenlignet med The Pirate Bay, og en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 3-4 MB/s, så har YTS over 75 millioner besøk i måneden, grunnet dens posisjon.

For det første fokuserer den kun på filmer, og gjør sitt beste for å liste torrents med HD-kvalitet og liten filstørrelse optimalisert for enhver enhet og båndbredde. For det andre er annonseirritasjon minimal og utformingen er vakkert.

Til slutt så må det sies at klassikere er lett tilgjengelig på plattformen. Det er den eneste torrent-siden vi kunne finne filmer som 12 Angry Men i 1080p.

Speil: yts.am, yts.pm, yts.gm (men så langt har siden aldri blitt tatt ned)

6. EZTV – Torrent-side som fokuserer på TV-serier

EZTV

Nettsted: EZTV nettside

Hvis du ønsker HD-episoder av dine favorittprogram er EZTV rette stedet. Den har ikke et stort bibliotek sammenlignet med RARBG, men er fokusert på TV-programmer og er stedet å finne nye utgivelser i HD.

Seeder/leecher-forholdet er brukbart siden den har et aktivt brukersamfunn med rundt 20 millioner besøkende per måned. Vi søkte på eldre titler som Two and a Half Men, og den hadde et bra utvalg.

Vi prøvde til og med flere titler som det britiske programmet Midsomer Murders. EZTV har er stort utvalg av torrents for nye utgivelser av det programmet, og pakker med eldre episoder. Selv om annonse irritasjonen er der, gjør bibliotekstørrelsen og de gode hastighetene på 2-3 MB/s nok for å blidgjøre deg.

Speil: eztv.unblocked.llc, eztv1.unblocked.is, eztv1.unblocked.si

7. Zooqle – En himmelsk torrent-side for gamere

ZooqleNettsted: Zooqle nettside

Zooqle har et godt rykte fra å være det beste biblioteket med videospill-torrents med god grunn. Vi søkte etter eldre titler og den har et godt bibliotek for både PC og konsoller. Vi fant til og med noen torrents som vi ikke kunne finne andre steder, slik som en fungerende versjon av Uncharted 2 til PS3.

Med over 5 millioner besøkende i måneden, et aktivt brukersamfunn og en nedlastingshastighet på rundt 1-2 MB/s er den et godt valg når du ikke kan finne en fungerende videospill-torrent.

Det er også en brukervennlig plattform. Du kan abonnere på forskjellige kategorier eller titler og få en strøm med nye torrents. Utformingen er ikke dårlig, og selv om annonsene kan være plagsomme til tider så er det overkommelig.

Zooqle homepage

Speil: zooqle.g2g.casa, zooqle.nocensor.club, zooqle.u4m.pw

8. LimeTorrents – Suveren torrent-side for nyutgivelser

LimeTorrents

Nettsted: Limetorrents nettside

LimeTorrents er veldig bra for nye utgivelser. Med en sømløs utforming og god seeder/leecher-balanse på nye torrents kan den være et godt valg.

Gjennomsnittlig nedlastingshastighet er på 3-4 MB/s, den har litt under 20 millioner brukere i måneden totalt sett over alle speilsidene og mange søkemuligheter.

Men den er lengre ned på listen vår fordi du ikke vil finne mange seedere på eldre torrents, og annonser kan være til tider irriterende.

Speil: limetorrents.asia, limetorrents.zone, limetorrents.co, limetor.com, limetor.pro.

9. Torrents.io – En unik torrent-side som kombinerer det beste fra andre nettsteder

torrents.ioNettsted: Torrents.to nettside

Merk: I det siste har denne siden vært mye nede.

Ikke egentlig en torrent-side, Torrents.io lister alle torrents fra populære sider som The Pirate Bay og RARBG.

Ettersom all datasamling dette innebærer, kan du vente å finne et mye større bibliotek for hva du ser etter på et og samme sted.

Nedlastingshastigheten og alle andre måleenheter er det samme som du vil finne på den spesifikke siden Torrents.io henter data fra. Men vi ønsker å skryte av dens sømløse design og minimale annonse pågang. Med litt under 5 millioner treff per måned og datasett som viser hva som er populært kan bruk av Torrents.io være et godt valg hvis du ser etter sjeldne titler og ønsker alle dine torrents på et sted.

Torrents.to screenshot

Speil: Ingen ettersom den ikke har blitt utsatt for noe nedstengingsforsøk.

10. TorrentDownloads – God torrent-side for obskure og glemte titler

Torrentdownloads

Nettsted: Torrentdownloads nettsted

Merk: Dette nettstedet prøver å åpne en ekstra nettleserfane med annonser. Ikke skadelig, men irriterende.

TorrentDownloads er en av klassikerne på scenen, men trafikken har sagte sunket over tid (nå på rundt 5 millioner brukere per måned), grunnet Pirate Bay og RARBG sine større bibliotek. Den er heller ikke tilgjengelig i mange regioner ettersom den har blitt etterforsket av myndigheter. Den har bare en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 2-3 MB/s og annonsene kan være irriterende.

Den er dog et godt valg for sære titler i alle kategorier, så hvis du har sett etter et gammelt videospill eller en sjelden bok kan du prøve å søke på TorrentDownload. Asiatiske titler ser ut til å ta en større del av serverne deres.

Speil: torrentdownloads.unblockproject.uno, torrentdownloads.123unblock.cyou, torrentdownloads.mrunblock.cyou, torrentdownloads.nocensor.club

11. IPTorrents – Fantastisk privat torrent-side som krever en donasjon for å få tilgang

Nettsted: IPTorrents nettside

IPTorrents homepageNå for de private nettstedene: IPTorrents er en av de største private torrent-sidene, (noe som betyr at du trenger en invitasjon for å komme inn) med et stort bibliotek, et aktivt miljø og praktisk talt ingen forsøk på innbrudd.

Også private torrent-nettsteder er generelt tryggere fordi det er vanskeligere for brukere med dårlige intensjoner, for eksempel å spre skadelig programvare malware, å komme seg inn. Til slutt, og kanskje viktigst for mange, har private torrent-nettsteder generelt betydelig høyere streaminghastigheter enn offentlige, fordi medlemmer har såkvoter de trenger å overholde.

For tiden godtar IPTorrents nye medlemmer basert på en donasjon (på $ 20), som er mer enn hva som kan sies om vanlige private torrent-sider. Med omtrent 5 millioner besøk per måned, er det et godt alternativ hvis du har råd til å komme inn.

IPTorrents donation screenshot

12. Bibliotik – En torrent-side for e-bokelskere

Bibliotik homepageNettsted: Bibliotik nettside

Sist men ikke minst, Bibliotik er det største private torrent-nettstedet for nedlasting av ebøker. Enten du er en student, eller bare ser etter forskjellige serier som Nick Stone, så er det sannsynlig at
Bibliotik har det du trenger.

Med bibliotek- og trafikktall på hundretusener er den et godt valg, men de aksepterer dessverre ikke nye medlemmer, iallfall ikke offisielt.

Hvordan bruke torrent-sider

Hvis du er en nybegynner innen torrents, så la oss starte med hva torrents er.

En torrent er en liten fil med metadata om filene du henter. Spesialprogramvare kalt klienter leser metadataen og kobler din datamaskin med andre brukere som allerede har filen, slik at du «laster ned» filen fra dem.

Det er en form for datadeling med andre datamaskiner.

Derfor trenger du først en klient. Vi anbefaler Utorrent, men Bittorrent fungerer også fint.

Utorrent interface

Når du har en klient, laster du ned torrent-en fra en av de beste torrent-sidene i listen over og åpner den i klienten. Hvis du allerede har installert klienten vil torrent-filen automatisk åpnes som i dette skjermdumpet:

Utorrent interface when downloading

Men to advarende ord:

Last alltid ned torrents og surf torrent-sider ved å bruke en VPN.

Nettleverandører og myndigheter kan spore din aktivitet om du ikke bruker en VPN. Og i noen tilfeller blir du pålagt søksmål for nedlasting av spesifikke filer. Les våre beste VPN-er og bruk en av disse før du bruker torrents.

For det andre, vær oppmerksom på falske nedlastingslenker.

I forsøk på å tjene penger fra dine klikk vil torrent-sider vise en mer tydelig knapp som ikke vil laste ned torrent-filen, men heller en annen relatert programvare.

Unngå store knapper og klikk bare på URL-en som faktisk vil laste ned din valgte torrent-fil.

I tillegg til disse advarslene så la oss snakke litt mer om sikkerhet.

Hvordan bruke torrents trygt

Risiko med å surfe torrent-sider er ikke bare innen personvern. Du risikerer å laste ned malware, virus og eller miste informasjon til svindel kampanjer som er veldig vanlig på torrent-sider.

Først bør du installere en VPN. Sjekk igjen vår beste VPN seksjon for beste valg, sikkerhetstips og nyheter. Det er viktig å installere en VPN fordi den vil rute tilkoblingen din gjennom en sikker server. Den vil gi deg tilgang til blokkerte torrent-sider og holde deg anonym.

Etterpå så kryss av alle VPN-sikkerhetsinnstillinger du kan. Forsikre deg at du velger tilkoblingskryptering, lekkasjebeskyttelse, og en kill-switch for når ditt nettverk risikerer å bli infisert. De fleste VPN-er har disse funksjonene (kanskje under andre navn).

Kill-switch er viktig siden det vil hindre at din identitet blir avslørt hvis din VPN-tilkobling plutselig blir brutt.

For det tredje, installer en annonseblokker og andre sikkerhetstillegg. Du kan lese alt om dem i vår artikkel som beskriver de beste nettleser utvidelsene for sikkerhet og personvern, samt vår guide med 8 trinn for å være trygg på nettet.

Hvordan få tilgang til private torrent-nettsteder

Mange land har sine egne regionale private torrent-sider, og de virker umulig å komme inn i. Vi tok et dypt dykk inn i verden av private torrent-nettsteder, og vi mottok invitasjon til noen av dem.

For eksempel kom vi inn på filelist, som er Romanias største private torrent-side:

filelist

Hvordan kan du også gjøre det?

Reddit 8chan og anonymitetsfokuserte forum har tråder om torrenting. Sjelden blir invitasjoner bare slengt ut i en begrenset periode, men vi kom i kontakt med en som hadde en konto i en av trådene.

Resten avhenger av hvor pågående du er.

Dette er verst tenkelig scenariet når du ikke kjenner noen på innsiden. Ideelt kjenner du allerede en med en konto, og så spørre om invitasjon.

Torrent-sider å unngå

Det er en del torrent-sider som fortsatt får masse trafikk, og til og med anbefalinger for dem.

Selv om du ikke risikerer noe i seg selv ved å bruke slike sider bør du alltid holde deg unna følgende plattformer.

TorrentGalaxy

TorrentGalaxy er som en nedgradert versjon av 1337X. Den har nesten 8 millioner besøkende per måned, og biblioteket er brukbart, men annonse pågangen er for stor til å anbefale dem. I hvert fall sammenlignet med de alternativene du har.

KickAss Torrents

Ja, en versjon av denne siden er fortsatt på nett. Dessverre er dette dog bare KiackAss Torrents du er vant med i navn og utseende. Fordi tjenesten har endret seg mye siden den originale siden ble tatt ned.

Hvis du vil laste ned noe med nåværende versjon av siden, må du først laste ned et tvilsomt nettlesertillegg. Vi vet ikke hva den inneholder, men vi anbefaler ikke å installere det, ettersom det kan utsette deg for risiko med hensyn til personvern og sikkerhet. Da er det bedre å bruke en av KickAss Torrent-alternativene.

TorrentFunk

Selv om TorrentFunk virker som en vanlig torrent-side, så er den pakket med alle mulige annonser. Den har også et mindre bilbiotek enn The Pirate Bay eller RARBG, så det er ingen grunn til å velge denne.

TorLock

Selv om den er ganske populær tar TorLock annonse plagsomhet til det ekstreme. Det er mange annonser som spretter opp i ansiktet på deg, og «prisen» kan ikke støttes. Besøker du TorLock vil du se at de fleste torrents (selv de populære) har ingen seedere.

Hvilke torrent-sider er sikre?

The Pirate Bay, RARBG og spesielt private torrent-sider er så sikre som mulig når du laster ned torrents. Du bør ikke ha noe problemer med å laste ned noe via sidene i vår oppsummering så lenge du tar beste sikkerhetstiltak.

Vi anbefaler ikke å laste ned torrents fra tilfeldige sider i et Google-søk. Og vi anbefaler å holde seg oppdatert med sikkerhetsprogramvare. Da vil din datamaskin være sikker mot skade ved torrent-nedlasting.

Er torrenting lovlig?

Det er i seg selv lovlig siden det bare er deling av data mellom en eller flere personer. Nedlasting og deling av materiale beskyttet av opphavsrett uten tillatelse fra utvikleren er ulovlig. Og i noen land kan det føre til konsekvenser. Mange jurisdiksjoner har ikke oppdaterte metoder til å spore folk som bruker torrents, men stol ikke på det. Hold deg sikker med den rette VPN og ved å ta de rette sikkerhetstiltak. Og så klart sjekk lovgivningen i landet du er i og unngå ulovlige aktiviter ved bruk av torrent-sider.

Konklusjon

Ikke bare last ned den første torrent-en du ser. Bruk en anerkjent plattform fra våre beste torrent-side liste, og alltid etter at du har tatt de rette sikkerhetstiltakene.

De beste torrent nettstedene i 2021 - Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om torrenting og de beste torrent nettstedene akkurat nå? Les FAQ!

Hvilket torrent side som er best for deg, avhenger av forskjellige faktorer, for eksempel hvilken type innhold du er interessert i og hvor viktig en hyggelig brukeropplevelse er for deg. Pirate Bay, for eksempel, har et stort utvalg av alle slags innhold, men litt av et minimalistisk grensesnitt. YTS tilbyr derimot hovedsakelig HD-filmer og et veldig fint grensesnitt, mens Zooqle er et flott torrent sted for spillere. Uansett hva du foretrekker, er du nødt til å finne det rette torrent siden for deg hvis du sjekker ut listen vår over de beste torrent nettstedene i 2021!

Det er definitivt noen skyggefulle torrent nettsteder på nettet som kan vise deg mange (tvilsomme) påtrengende annonser eller til og med spre skadelig programvare på systemet ditt. Likevel er det også gode og trygge torrent-sider, som The Pirate Bay. Uansett hvilket torrent-nettsted du bruker, er det viktig å ta noen få sikkerhetstiltak, for eksempel å bruke en VPN, for å holde dataene dine sikre og identiteten din anonym.

Torrenting i seg selv er lovlig. Problemer med loven som du kanskje hører om av og til, oppstår vanligvis når folk strømmer opphavsrettsbeskyttet materiale. Dette er faktisk ulovlig, straffbart under mange jurisdiksjoner, og som sådan vil vi oppfordre deg til å avstå fra. Les mer om torrenting og lovligheten av det i denne artikkelen om de beste torrent nettstedene.

Analytiker innen nettsikkerhet
David er en analytiker innen nettsikkerhet og en av grunnleggerne av VPNoverview.com. Interessert i "digital identitet"-fenomenet, med spesiell oppmerksomhet for retten til personvern og beskyttelse av personlig data.