De beste gratis nettstedene for sportsstrømming

Laptop surrounded with different sport balls, trophy and FREE label
Klikk her for å lese et sammendrag av denne artikkelen
Sammendrag: De 12 beste gratis nettstedene for sportsstrømming

Når det gjelder strømning av sport gratis, har du en håndfull gode valg å velge mellom online for å spare penger. I tilfelle du ikke har tid til å lese hele guiden vår akkurat nå, her er hva vi anser for å være de 12 beste gratis nettstedene for sports strømning:

Hva gjør du hvis din favoritt gratis sports strømmer ikke fungerer i ditt land?

Noen av disse nettstedene er kanskje ikke tilgjengelige i landet ditt. Hvis det er tilfelle, kan du bruke et VPN-program til å endre din digitale plassering. På den måten kan du få tilgang til internett som om du var i et annet land. Og få tilgang til gratis nettsteder for sports strømning som ellers ville blitt blokkert for deg.

I tillegg til å gi deg tilgang til strømning tjenester fra hele verden, en VPN sikrer også at du forblir anonym og sikkeret online.

En god VPN når du vil strømme sport gratis er NordVPN. Det er raskt, brukervennlig og det er en omfattende pengene tilbake garanti på 30 dager. Bare prøv det med den oransje knappen nedenfor.

Sørg også alltid for at det er lovlig å strømme sportsspill gratis i ditt land. Ikke alle nevnte tjenester kan være passende for landet du befinner deg i akkurat nå, så sjekk alltid for å sikre at du ikke gjør noe som ikke er tillatt.

For å lære mer om de beste gratis sports strømning nettstedene, sjekk ut vår komplette guide nedenfor.

Å strømme sport gratis online blir lettere takket være en håndfull nettsteder som er opprettet for nettopp det formålet. Vi forstår at å betale for enda en tjeneste ikke er den mest attraktive ideen, spesielt hvis du ikke har tid eller budsjett til å forplikte deg til en stor sportspakke. Derfor lagde vi denne guiden om gratis nettsteder for sportsstrømming!

En viktig ansvarsfraskrivelse før du begynner å bruke nettstedene i denne veiledningen: sjekk landets strømme lover for å sikre at det er lovlig å strømme sportsspill gratis. Som med de fleste juridiske forhold, avhenger det av en rekke forskjellige faktorer når det gjelder lovligheten av å se en kamp online via et gratis strømme nettsted. Noen av nettstedene vi viser i denne artikkelen kan av og til lenke til ulovlige strømme kilder. Selv om det er lovlig å besøke disse nettstedene, kan noen av strømmer som er omtalt eller referert til på disse nettstedene være ulovlige. Dette er noe du bør være oppmerksom på når du besøker noen av nettstedene.

Selv om strømming av et spill fra et nettsted ikke kan være ulovlig, kan nedlasting eller peer-to-peer strømme tjenester betraktes som et brudd på lov om opphavsrett. Disse skillene er grunnen til at du alltid bør gjøre leksene dine før du begynner å strømme en sportsbegivenhet hjemmefra.

Nå som vi har fått det rett, la oss dykke ned i listen vår over de beste strømming nettstedene for å tilfredsstille dine behov for sportsvisning.

12 beste gratis nettsteder for sportsstrømming

Vi har organisert denne listen i ingen spesiell rekkefølge. Vi anbefaler at du sjekker ut hvert nettsted for å finne et som passer for deg. I denne delen av guiden gir vi et kort sammendrag av hvert nettsted, samt noen fordeler og ulemper ved å bruke nettstedet.

Husk at du kanskje trenger å bruke mer enn et enkelt nettsted for å sikre at du dekker alle basene dine. Nedenfor vil vi merke for hver tjeneste hva de passer best for, slik at du vet hvilken som passer dine behov.

Live Soccer TV

LiveSoccerTV

Live Soccer TV er et gratis sports strømming nettsted som lar deg se fotball-, NFL-, Cricket- og Rugby-spill som pågår over hele verden. Nettstedet har et brukervennlig grensesnitt som skiller de forskjellige seksjonene etter kamper, konkurranser, lag, kanaler, nyheter, puber og sport. Du kan også se resultatene for tidligere kamper og sjekke ut live-kamper og nyheter direkte fra hjemmesiden.

I tillegg til nettleser versjonen av nettstedet, kan du også laste ned en Android- eller iOS-app for å få tilgang til de forskjellige sportslinkene som er tilgjengelige via gratis tjenesten. Uansett hvordan du velger å bruke Live Soccer TV, har du tilgang til varsler og sanntidsoppdateringer for spill. Sendingene leveres gjennom et bredt utvalg av kilder som NBCSN, Telemundo, NBCSports.com og fuboTV.

Den største ulempen med å bruke Live Soccer TV er at noen av strømme koblingene er geografisk begrensede. Dette vil avhenge av strømme leverandøren du velger. Noen strømmer er kanskje bare tilgjengelige i USA, mens andre bare kan vises i Storbritannia.

FordelerUlemper
Brukervennlig grensesnittBegrenset tilgang på grunn av geografiske begrensninger
Mobilvennlig design
Pålitelige gratis live strømme-lenker
Varsler for kommende spill
Sanntidsoppdateringer om spill

Cricfree

Cricfree er et gratis nettsted for sportsstrømming som spesialiserer seg på å tilby lenker til cricket-spill. Nettstedet gjør en god jobb med å administrere linkene sine, og sørger for at hver strømming du velger fungerer bra når du går for å se spillet. Cricfree har også et brukervennlig grensesnitt som organiserer bekker etter forskjellige typer idretter som er tilgjengelige. I tillegg til cricket kan du finne lenker for ishockey, baseball, soccer, fotball, boksing, tennis og racing.

I tillegg til nettversjonen av strømme tjenesten, kan du også bruke Android- eller iOS-appen for å holde deg oppdatert på favoritt sportene dine.

Som med de fleste nettsteder på denne listen, gir Cricfree primært lenker til strømmer som er vert andre steder på nettet. Ulempene med dette inkluderer å komme over potensielt geografiske kilder, samt tilgang til nettsteder som bruker popup-annonser.

FordelerUlemper
Brukervennlig grensesnittPop-up annonser er distraherende
En omfattende kilde til cricket-spillNoen strømme-lenker er geografisk begrensede
Internasjonale sportskanaler tilgjengelig for live

Sony Liv

Sony Liv LogoHvis du leter etter en strømme tjeneste for å se fotballspill, Sony Liv er et av de beste alternativene dine. Støttet av Sony, gir dette nettstedet deg gratis HD-kvalitet sports strømmealternativer. Du kan også strømme tennis, cricket, UFC, MotoGP, WWE og NBAgjennom Sony Liv. Hvis nettstedet ikke er tilgjengelig i landet ditt, kan du trenge en VPN for å endre den digitale plasseringen.

I tillegg til sports ressursene inkluderer Sony Liv premiumpakker med filmkanalerog andre underholdningsalternativer. Du kan også få tilgang til plattformen på Android- eller iOS-enhetene dine via deres respektive apper.

Den største ulempen med Sony Liv er at det meste av innholdet er tilgjengelig fra India, noe som resulterer i noen problemer hvis du ikke forstår språket.

FordelerUlemper
Enkelt å navigere i brukergrensesnittetGeo-begrensninger i enkelte land
Android- og iOS-applikasjoner tilgjengeligFor det meste indisk innhold uten undertekster
Live resultattavle

Fox Sports

Fox Sports lansert i 2013 som en ekstra måte for kabel- og satellitt kunder å strømme sport når de var borte fra TV-en. Siden 2019 har Fox Sports bare tilbudt regionale sports nettverk, samt Fox Sports Midwest, YES Network og Prime Ticket. Fox Sports-appen gir tilgang til Big Ten Networks, Fox Deportes, FOX, College Sports regionale nettverk, FS1 og FS2.

Fox Sports er hovedsakelig rettet mot det amerikanske markedet, men det har noen få underavdelinger rundt om i verden som i Asia, Australia, Brasil og andre områder av Latin-Amerika. Det er viktig å merke seg at hvis du ikke har tilgang til et av nettverkene som er oppført som en del av kabel- eller satellittpakken, eller gjennom en annen live strømme tjeneste, kan du kanskje ikke strømme spill fra Fox Sports. Du må bruke en VPN service for Fox Sports hvis du bor utenfor disse områdene for å få tilgang til en bestemt versjon av Fox Sports. Fox Sports America har det største utvalget av sportsprogrammer sammenlignet med internasjonale versjoner av Fox Sports.

Selv om selve tjenesten er gratis, må du også logge på via TV-leverandøren din for å få tilgang til strømmen. Dette er flott hvis du bruker en TV-leverandør som inkluderer et av nettverkene du trenger fordi du får øyeblikkelig tilgang til direktesendinger på telefonen eller nettleseren din. Men hvis du ikke har et abonnement på et av nettverkene ovenfor, kan det hende du må velge en annen strømme tjeneste.

FordelerUlemper
Inkludert med andre nettverks pakkerAnnonser kan være påtrengende
Se opptil fire spill samtidig med delt skjerm funksjonMå være registrert hos en leverandør for å få tilgang til innhold
Sømløs enhets bytte opplevelseIngen gratis prøveperiode
Enkelt å navigere grensesnittIngen DVR-lagring eller nedlastinger frakoblet
Bare tilgjengelig i visse land

Facebook Watch

Facebook Watch er en flott plattform for å se strømmer av en rekke sportsgrener på nettet ved hjelp av en konto du sannsynligvis allerede har tilgang til. Mens det er et begrenset antall offisielle sports strømmer, kan brukere sports strømmer selv gjennom Facebook-se for andre fans å glede seg over.

Hvis du er en baseball fan, kan du se ett MLB-spill hver uke i løpet av den ordinære sesongen. Denne strømming koster deg ingenting hvis du har en Facebook-konto og er en annonse fri løsning for å se gratis på nettet.

Alt du trenger å gjøre er å logge på Facebook-kontoen din, gå over til Facebook.com/watch, skriv sport i søkefeltet til venstre, og velg alternativet Live filter. Hvis du leter etter et bestemt spill, bør du prøve å søke etter navnet på laget i stedet for det generiske begrepet «sport».

En fordel med dette strømme alternativet er å ha live chat-vinduet til høyre for deg slik at du kan snakke om spillet med andre fans. Ikke å måtte forholde seg til popup-vinduer, vinduer som omdirigerer eller gratis prøveversjoner er en annen fordel.

Ulempen er at du er begrenset til ett MLB-spill i uken i løpet av den ordinære sesongen, og andre sportsstrømmer kan være av lavere kvalitet sammenlignet med hva du finner gjennom andre kilder online. Du bør også være forsiktig med strømmer som ser uautentiske ut, da de kanskje ikke er det du ønsker å se hvis strømmen er feilmerket og inneholder ulovlig eller villedende innhold.

FordelerUlemper
Enkel tilgang til strømmingBegrenset til en offisiell MLB strømming i uken
Live chat oppfordrer til engasjementKvalitet på videostrømning kan være dårligere enn andre kilder på nettet
Utvalg av spill tilgjengelig via live strømmerNoen misvisende strømmer kan være til stede gjennom tjenesten

BBC iPlayer

BBC iPlayer logo

BBC iPlayer er et strømming nettsted som lar deg se spill fra Storbritannia. Du kan også få tilgang til strømming ved å bruke en VPN for å koble til en britisk basert server fra ditt eget land. Når du har tilgang til strømme tjenesten, kan du se sportssporter live ved hjelp av iPlayer-grensesnittet.

Gjennom iPlayer kan du strømme fotball, golf, cricket, sykling, basketball og fotball. Det er også turneringer tilgjengelig for å strømme, samt høydepunktforestillinger og andre spesielle arrangementer. Disse er alle sortert etter kategori- og kanalfiltre.

Du kan strømme innholdet i HD, så lenge det er spilt inn i denne kvaliteten. Det er et alternativ for 4K strømming, men dette er begrenset til bare utvalgte strømmer gjennom iPlayer. Noen brukere har imidlertid klaget over at strømme kvaliteten til videoen de ser på, har en vanskelig tid å holde seg konsistent med HD-kvalitet hvis internetthastigheten deres faller litt. strømme tjenesten er tilgjengelig på en rekke forskjellige plattformer og er et annonsefritt alternativ.

FordelerUlemper
Annonse fri strømmingBegrenset til innbyggere i Storbritannia
Tilgjengelig på en rekke plattformerStrømme-kvalitet har vanskelig for å tilpasse seg forskjellige bredbåndshastigheter

BuffStreams

Buffstreams er et live strømming nettsted som tilbyr sports strømming på nettet gratis. Nettstedet fokuserer på brukervennlighet og pålitelighet for brukerne sine ved å gi brukerne et nettsted som gjør det enkelt og raskt å finne det du leter etter.

Sportene som er tilgjengelige på dette nettstedet inkluderer basketball, fotball, fotball, hockey, baseball, racing, UFC, WWE, boksing, tennis, golf, rugby, dart og AFL. Buffstreams har også en rekke raske handlingsknapper, slik at du kan finne strømmer lettere. Disse knappene inkluderer ‘live now’, ‘coming’, ‘NFL,’ NBA ‘,’ MLB ‘og’ NHL ‘.

Strømmene er alle tilgjengelige i standard definisjon gratis. Du kan se strømmer i HD, men noen av lenkene krever at du oppretter en konto for å starte strømmen. Avhengig av internettforbindelse og hastighet, bør du ikke ha noen problemer med å se spillet i nettleseren din. Det er også et chattevindu der du kan snakke med andre som ser på spillet.

FordelerUlemper
Nettsteds koblinger er pålitelige for å strømme live sportsAnnonser spilles av under videoer
Strømme kvaliteten er konsekvent uten bufring problemerNoen strømming krever at du oppretter en konto
Et organisert nettsted er enkelt å navigereIngen muligheter for å laste ned spill for senere visning
Chatfunksjonen er et fint tillegg

Reddit

Reddit LogoReddit er kanskje ikke en strømme plattform for å se på sport, men det er en flott ressurs å finne sportsstrømmer. Ved å bruke subreddits kan du få kontakt med andre mennesker i samfunnet og dele lenker til live strømmer for spill og arrangementer.

Du kan finne en rekke forskjellige subreddits dedikert til å finne strømmer for de fleste profesjonelle idretter inkludert fotball, baseball, fotball, hockey og basketball. Samfunnene på Reddit hjelper til med å finne og kurere live-lenker for hver av disse idrettene, og tar det harde arbeidet ut av hendene dine.

Oppstemmer og nedstemmer i underreddits er nyttige fordi de hjelper deg med å velge en lenke for å strømme spillet du vil se. Bare vær forsiktig med nylig lagt ut lenker som ikke har mye engasjement for dem, da de kanskje ikke lenker til der du vil.

De største risikoene når det gjelder å klikke på lenker du ikke er kjent med, inkluderer muligheten for å laste ned spionprogramvare, virus eller andre uautoriserte programmer på datamaskinen din, samt potensielt å bli omdirigert til ondsinnede, ulovlige eller farlige strømmer.

Noen populære subreddits for gratis sportsstrømmer inkluderer r/puckstreams for hockey, r/MLBstreams for baseball, and r/NCAAbbstreams for college basketball.

FordelerUlemper
Opp stemmer og ned stemmer hjelper når du velger en strømme tjenesteNoen lenker kan være skadelige
Dedikerte subreddit miljøerIkke i stand til å se strømme tjeneste på nettsiden, men heller stole på eksterne lenker
Hver sport har sin egen subreddit tråder

BossCast

BossCast tilbyr sportsstrømmer fra kanaler som NBA TV, ESPN, TSN, Eurosport osv. Nettstedet gir deg også et kurasjonssystem som lar deg se spill og arrangementer direkte på nettstedet, noe som gjør det lettere å nyte spillet.

Som med andre strømme nettsteder, har BossCast en live chat-tjeneste der du kan kommunisere med fans og sports samfunn når spillet spiller. Du kan også endre tidssonen på hjemmesiden for å se på videoer basert på landets tidssone, som gir deg tilgang til flere lokale arrangementer og spill.

Det er et par ulemper ved å bruke BossCast som kan påvirke seeropplevelsen din. En av ulempene med dette nettstedet er at det finnes en rekke aggressive popup-vinduer og annonser som gjør det vanskelig å nyte strømmen. Den andre grunnen til at du kan velge et annet nettsted for strømming er at noen lenker åpnes i forskjellige vinduer til nye nettsteder, noe som forårsaker noen omdirigering av hodepine når du bare vil se spillet eller sportsbegivenheten.

FordelerUlemper
Kan se populære sportskanalerPop-ups og reklame er aggressiv
Sorteringssystemet fungerer braViderekoblede lenker er irriterende å håndtere
Live chat-funksjonen er et fint tillegg

Sportrar.tv

Sportrar.tv has a rent grensesnitt som lar deg strømme en rekke populære idretter, inkludert baseball, basketball, tennis, fotball, golf, hockey, sykling og mer. Det er ingen påmelding eller konto som kreves for å se strømmer samlet på Sportrar.tv, noe som gjør det enkelt å komme i gang når du kommer til nettstedet.

Du kan også se kommende spill for hver av sportskategoriene ved å endre datoen øverst på hjemmesiden, samt sette din lokale tidssone i overskriften. Til slutt har dette nettstedet Bet365-integrasjon, slik at du kan se odds og informasjon om spillene.

Den eneste ulempen med Sportrar.tv er at strømming er tilgjengelige via eksterne lenker i stedet for på Sportrar.tv-nettstedet. Dette betyr at du må få tilgang til strømmer gjennom enten TV-kanaler eller offisielle strømmer som er koblet på spillprofilsiden.

FordelerUlemper
Det organiserte grensesnittet er enkelt å brukeStrømming er tilgjengelig utenfor nettstedet
Ekstra informasjon om tidligere spill er et fint tillegg
Alternativet for å velge spill du vil se, hjelper deg med å holde orden

StreamSports

StreamSports er et nettsted som har fotball-, fotball-, basketball-, tennis-, baseball-, hockey- og motorsportstrømmer tilgjengelig å se på. Det er et annonse fritt nettsted som strømmer spill og arrangementer i HD-kvalitet for å nyte. Det er også høydepunkt strømmer etter spillet tilgjengelig for å se etter spillet, noe som gjør dette til et godt valg hvis du liker det ekstra innholdet.

Du kan opprette en konto gjennom StreamSports som hjelper deg med å holde oversikt over favoritt lagens kommende spill. Med en konto kan du også svarteliste idretter du ikke vil bli varslet om.

Den største ulempen med StreamSports er at den ikke er tilgjengelig over hele verden, noe som betyr at du kanskje må bruke en VPN for å få tilgang til nettstedets strømmer. Noen områder der StreamSports er tilgjengelig inkluderer USA, India, Russland, Australia og Storbritannia Hvis du prøv å bruke nettstedet der det ikke er tilgjengelig. Du kommer over en tom liste over kommende strømmer.

FordelerUlemper
Post-spillinnhold er et fint tilleggBare tilgjengelig i utvalgte land
Annonse fri strømme plattform
Nettsteds organisasjon gjør det enkelt å bruke

Stream2Watch

Stream2Watch har både live-TV og live sportsstrømmer tilgjengelig på nettstedet. Mens du trenger å opprette en gratis konto for å få tilgang til strømmen, gjør påliteligheten til lenkene det verdt det ekstra trinnet. Noen av sportene som tilbys på nettstedet inkluderer boksing, basketball, baseball, fotball, tennis og cricket.

Dette nettstedet verter ikke eget innhold men samler heller inn lenker fra andre nettsteder for at du skal få tilgang til strømmer på. Dette er en potensiell ulempe med nettstedet fordi noen av lenkene kanskje ikke fungerer som forventet, noe som vil kreve litt prøving og feiling. Husk at en av lenkene du bestemmer deg for å prøve ikke kan være tillatt i ditt land, så vær alltid forsiktig når du klikker på en strømme kobling.

Stream2Watch fungerer på alle plattformer som kan kjøre flash-spilleren, inkludert Android- og iOS-enheter, samt nettlesere. Du må kanskje håndtere noen invasive annonser og ødelagte koblinger, men muligheten til å strømme sport fra hele verden er verdt å håndtere disse problemene.

FordelerUlemper
Tilgjengelig på Android- og iOS-enheterTrenger du å opprette en konto
Globale sportsbegivenheter tilgjengelig gratisAnnonser kan være distraherende og irriterende
Et organisert nettsted som er enkelt å navigereNoen lenker kan være ødelagte

Hvorfor bruker folk en VPN for å strømme live sport?

Strømming av sport er en av de mest populære grunnene til å bruke et VPN fordi det gir deg tilgang til innhold som ellers er geografisk låst til bestemte steder. Ved å koble til et annet lands server med en pålitelig VPN kan du strømme sport fra din plassering, uansett hvor du bor.

Bare husk at når du kobler til et annet lands server med en VPN, må du huske på tidsforskjellen når du ser på live-hendelser, slik at du ikke går glipp av strømmen.

En annen viktig grunn til å bruke et VPN når du strømmer live sport, er å beskytte deg mot ondsinnede lenker og tredjepartssporere. Mange strømming nettsteder har lenker som det ikke er trygt å klikke på uten å ta de riktige forholdsregler. I tillegg til å bruke en VPN, er det viktig at du installerer et effektivt antivirusprogram sammen med en popup-blokkering.

Konklusjon

Det er mange flotte valg når det gjelder å finne live sports strømme tjenester gratis online. Mens noen av disse kan være geografisk låst avhengig av hvor du bor, løses dette problemet enkelt ved bruk av en VPN.

Du bør også huske på at noen plattformer og strømme lenker kanskje ikke er lovlige i ditt land. Derfor bør du alltid sjekke landets lover om strømme og copyright-beskyttelse før du bestemmer deg for å strømme et live-arrangement eller et spill.

Bare husk å være forsiktig når du leter etter strømme koblinger for live-spill og arrangementer, fordi det er mange nettsteder som er vert for ondsinnede lenker og tredjeparts sporingsprogrammer. Derfor må du sørge for at du bruker et VPN- og antivirusprogram for å beskytte deg selv. Selv om innholdet ikke er geografisk låst, bør du bruke et VPN for å beskytte dine personlige data. Det samme prinsippet gjelder når du bruker en populær strømme applikasjon som Kodi til å strømme sport.

De beste gratis nettstedene for sportsstrømming - ofte stilte spørsmål

Vil du vite svaret på noen ofte stilte spørsmål angående sportsstrømming nettsteder? Ta en titt på spørsmålene nedenfor, eller gi oss en kommentar!

Det er en rekke flotte nettsteder du kan bruke til å strømme live sport. Disse inkluderer; Fox Sports, Facebook Watch, BBC iPlayer, BuffStreams, Reddit, BossCast, Sportrar.tv, StreamSports og Stream2Watch. Vi anbefaler disse alternativene, da de er de mest pålitelige for live strømme lenker i HD-kvalitet.

Avhengig av hvor du bor og strømme nettstedet du bruker, trenger du kanskje eller ikke en VPN. Vi anbefaler imidlertid at alle som strømmer fra internett, enten innholdet er geografisk låst eller ikke, bruker et VPN for å beskytte seg mot tredjepartssporere. Det kreves en VPN hvis innholdet du prøver å se er blokkert utenfor et bestemt område. Dette inkluderer Fox Sports og BBC iPlayer som et eksempel.

Du kan se live sport via Amazon Prime ved å legge til sportsfokuserte kanaler i abonnementet ditt. Disse koster ekstra og inkluderer kanaler som CBS All Access, NBA League Pass og PGA Tour Live. Strømme tjenesten gir også dekning av NFL-spill torsdag kveld.

Noen av de beste strømme tjenestene for live sport inkluderer følgende; YouTube TV, Hulu Live, Fubo TV, Dazn, ESPN +, Sling TV og CBS All Access. Bare husk at noen av disse tjenestene bare er tilgjengelige i visse områder, så du må bruke en VPN for å opprette en konto for å få tilgang til dem online.

Teknologijournalist
Nathan er en internasjonalt opplært journalist og har spesiell interesse for forebygging av nettkriminalitet, spesielt hvor utsatte grupper er involvert. For VPNOverview.com utfører han research innen nettsikkerhet, nettsensur og personvern på nettet.