Se fotball-VM – FIFA World Cup på nettet

Guardare la Coppa del Mondo FIFA con una VPN
Klikk her for raske trinnvise instruksjoner for å se VM
Se FIFA World Cup (fotball-VM) med et VPN: et sammendrag

Vil du se en VM-kamp? Mange online FIFA-strømmer er ikke tilgjengelige over hele verden. Likevel kan du få tilgang hvis du følger disse trinnene:

 1. Opprett en VPN-konto, for eksempel med NordVPN.
 2. Last ned og installer VPN-programvaren på enheten din.
 3. Koble til en server i et land der strømming du vil se er tilgjengelig.
 4. Gå til strømmetjenesten din og nyt kampen!

Hvis du leter etter en god VPN å prøve, anbefaler vi NordVPN:

For mer informasjon om VPN-er, strømmer du kan bruke til å se FIFA, og en mer detaljert trinnvis plan for å hjelpe deg med å se fotball-VM, kan du lese vår fulle artikkel nedenfor.

Enten du kaller det fotball eller soccer, er dette fantastiske spillet uten tvil den mest populære sporten i verden. Kanskje den mest prestisjefylte fotball begivenheten er fotball-VM (FIFA World Cup). Selv om dette er en verdensomspennende begivenhet, vil mange mennesker oppleve at de ikke kan se den, enten fordi ingen kringkastings nettverk i deres land har kjøpt rettighetene til å kringkaste VM, eller fordi de ikke har tilgang til sine vanlige strømmer, for eksempel fordi de er på ferie. Heldigvis er det noen enkle løsninger på dette. Den mest nyttige er en VPN. Nedenfor kan du lese hvordan du kan se fotball-VM (FIFA World Cup) uansett hvor du er i verden.

Hvordan se fotball-VM på nett, FIFA World Cup over hele verden

soccer playersHvis du klør etter å se en VM kamp, men du er usikker på hvordan du skal gjøre det, er det tre ting du kan gjøre.

 • Bruk en (lokal) online strømmer. Sjansen er at landet du er i sender VM-kamper via en online strømmer. Enten du er på ferie eller hjemme, kan du kanskje finne en (gratis) strømme tjeneste å se FIFA-kampen på. Ta en titt på listen over strømme tjenester nederst i denne artikkelen for å finne en som vil fungere for deg!
 • Se via lokal TV. Bortsett fra online strømme tjeneste, sender mange nettverk også FIFA-kamper på lokale kanaler. Noen eksempler er Sky Sport i Tyskland, BBC og ITV i Storbritannia og Fox i USA. Sjansen er stor for at du kanskje kan se kampen direkte ved å bare slå på TV-en eller gå til en lokal pub.
 • Bruk en strømme tjeneste fra et annet land med en VPN. Noen ganger er de riktige FIFA-strømmene ikke tilgjengelige der du bor. Dette kan være tilfelle når du har et løpende abonnement på en tjeneste, men er i utlandet og ikke har tilgang til den. I disse situasjonene kan en VPN hjelpe deg med å få tilgang til dine vanlige strømmer, eller til og med gratis strømmer i et annet land. Å bruke en VPN er enkel og sannsynligvis den mest universelt nyttige løsningen.

Når trenger du en VPN for å se VM?

Utallige nettverk og online strømmer over hele verden viser FIFA World Cup (fotball-VM) live. Imidlertid har ikke alle tilgang til alle disse alternativene. På grunn av lisensiering har hvert nettverk bare rettighetene til å vise kamper på bestemte steder. Dette betyr at din evne til å se strømmer avhenger av plasseringen din. En VPN kan hjelpe deg med å komme deg rundt de geografiske begrensningene som følger av dette.

Det er flere situasjoner der du kanskje trenger et VPN for å se VM-kampene. Dette er de vanligste:

 • Du er i et land som ikke har kringkastings rettigheter for kampen du vil se.
 • Du er på et sted der fotball strømmer er blokkert helt.
 • Du vil se en kamp med kommentarer på et bestemt språk.

Hvordan se VM kamper live med en VPN: trinnvis guide

Hvis du er i en av de nevnte situasjonene og vil se FIFA kamp, må du skaffe deg et VPN, installere programvaren og velge riktig server plassering. Komplisert? Ikke i det hele tatt. Her er en enkel trinnvis guide som tar bare et par minutter.

VPN Desktop Steg for Steg

 1. Velg en god VPN-leverandør og opprett en konto på nettstedet deres. For å se fotball-VM live anbefaler vi NordVPN. Denne VPN er relativt billig, flott for strømming, og tilbyr en 30-dagers pengene tilbake garanti som kan gi deg en gratis måned med VPN-bruk.
 2. Last ned den valgte VPN-programvaren fra nettstedet deres på datamaskinen eller smarttelefonen. Vil du se på smart TV-en eller en annen enhet? Ta en titt på vår oppsett del for spesifikke instruksjoner per enhet, eller installer en VPN på ruteren din for å dekke alt grunnleggende.
 3. Installer VPN-programvaren. De fleste leverandører har en installasjons veiviser som vil gjøre alt arbeidet for deg.
 4. Åpne VPN-appen og logg inn med kontoen du opprettet i trinn 1.
 5. Koble til en VPN-server i landet du vil se fotball-VM fra. Du kan vanligvis velge fra en liste over steder i programvaren. Du vil velge et sted der FIFA live strømming du vil se er tilgjengelig. Du finner en liste over strømmetjenester nær bunnen av denne artikkelen.
 6. Slå på VPN ved å klikke «koble til». Noen VPN-er kobles automatisk til når du har valgt en VPN-server. Nå kan du ganske enkelt gå til strømmen du ønsker å se og trykke på play. Kos deg!

Du har nå tilgang til strømmetjenesten du velger, som om du var i landet til VPN-serveren din. Med VPN-ene som er foreslått i denne artikkelen, bør du ikke støte på noen problemer, så lenge du velger riktig serversted. Men hvis det ikke fungerer, kan du alltid prøve å koble til en annen server på samme sted eller å slette informasjonskapslene i nettleseren din før du prøver igjen.

De beste VPN-leverandørene for fotball og VM

I vår trinnvise plan har vi allerede anbefalt en god VPN-tjeneste. Sjansen er stor for at du helst vil ha noen alternativer å velge mellom. Det er mange gode VPN-leverandører rundt om, så lenge du vet hva du skal se etter. For å se FIFA-kamper, vil du ha en VPN med:

 • Servere i landet du ønsker å se VM fra (så UK servere for en strømme tjeneste med BBC kommentarer).
 • En rask og stabil tilkobling for å sikre at strømmingen din ikke blir forsinket eller trenger å buffe.
 • Et billig abonnement, så det koster deg ikke for mye. Vi har en liste over noen anstendige gratis VPN-tjenester, men oftere enn ikke vil disse ikke fungere bra for strømming.

Basert på disse faktorene har vi tre forslag til deg. Hvis du spør oss, er dette de aller beste VPN-leverandørene å bruke til strømming av fotball og, spesielt, FIFA World Cup (fotball-VM).

1. NordVPN: Rask og stabil FIFA strømming

NordVPN er en av de mest populære VPN-ene i verden – og med god grunn. Denne VPN-en kombinerer raske servere, stabile tilkoblinger og gode alternativer for strømming. Med et servernettverk som strekker seg over utallige land over hele verden, vil du alltid kunne finne riktig sted for nesten hvilken som helst FIFA-strømming. I tillegg er NordVPN veldig enkel å bruke, så selv begynnende VPN-brukere vil kunne finne veien raskt. Hvis du vil, kan du til og med bruke NordVPN på PlayStation, Xbox One eller Nintendo Switch ved å installere den på ruteren din, slik at du enkelt kan se hver VM-fotballkamp på disse enhetene.

NordVPN tilbyr stor verdi for pengene du bruker, og det er derfor vi synes det er den beste VPN-en for FIFA. Ikke glem: du kan bruke deres 30-dagers pengene tilbake garanti for å teste tjenesten deres før du forplikter deg til et abonnement!

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
 • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
 • Fin og tilfredsstillende applikasjon
 • Ingen logger
Besøk NordVPN

2. ExpressVPN: Se enkelt på fotball-VM på nett

Når det gjelder resultater, er ExpressVPN vår absolutt favoritt VPN-leverandør. De har servere over hele verden, noe som betyr at du kan se VM fra praktisk talt hvilket som helst land. Alle ExpressVPN-servere er stabile og vil nå store tilkoblingshastigheter. Programvaren deres er svært intuitiv, noe som gjør det enkelt å installere, og den fungerer på alle populære enheter og operativsystemer. Dette gjør ExpressVPN til en ideell VPN-leverandør for å se FIFA World Cup spill.

Den eneste grunnen til at ExpressVPN ikke er vår nummer 1 VPN for strømming av VM, er abonnementsprisen. ExpressVPN er en relativt dyr leverandør, mens andre alternativer, inkludert NordVPN, er ganske billige, spesielt når du får et langsiktig abonnement. Du kan imidlertid fortsatt prøve denne utmerkede leverandøren i en begrenset periode uten å bruke penger. Hvis du er interessert i ExpressVPN, vil vi råde deg til å bruke pengene tilbake-garantien for å i det vesentlige få en 30 -dagers gratis prøveperiode.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
 • Super rask og enkel VPN
 • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
 • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

3. CyberGhost: Billig tilgang til VM

Akkurat som nummer én og to, er CyberGhost en flott VPN-leverandør som raskt vil hjelpe deg med å strømme VM kampene. Denne leverandøren har tusenvis av servere over hele verden og en ganske anstendig tilkoblings hastighet, selv om den scorer rett under NordVPN og ExpressVPN når det gjelder langdistanse servere. Når det gjelder brukervennlighet, er CyberGhost et godt valg, da grensesnittet er hyggelig å se på og lett å forstå. I likhet med NordVPN har den spesielle muligheter for strømming, noe som er spesielt nyttig når du prøver å se på fotball.

CyberGhosts største fordel er dens lave pris: det er det billigste alternativet i topp tre. Selv om det kanskje ikke alltid er like pålitelig som andre premium VPN-er, er det fortsatt et fantastisk alternativ som hjelper deg å se alle dine mest etterlengtede kamper. Også CyberGhost, tilbyr en pengene tilbake garanti du kan bruke for å få en gratis prøveperiode.

CyberGhost
Tilbud:
 Fra $1,99 per måned
Fra
$1.99
8.8
 • Meget brukervennlig
 • Høy kvalitet for en lav pris
 • Torrents og Netflix er mulig
Besøk CyberGhost

Ansvarsfraskrivelse: Sjekk alltid brukeravtalen

Før du slår på VPN-en din og bruker den til å se din favoritt FIFA-strøm, bør du alltid sjekke brukeravtalen din. Noen strømmer på nettet nevner VPN-er i vilkårene og betingelsene. De kan si at tjenesten deres ikke er tillatt å bruke i kombinasjon med en VPN-forbindelse, for eksempel.

Selv om VPN-bruk som helhet ikke anses å være ulovlig i de fleste deler av verden (faktisk det til og med oppmuntres i mange vestlige land), kan disse brukeravtalene råde deg til å koble til et VPN under strømming. Hvis du bruker en VPN, kan du bli nektet tilgang. Derfor er det alltid viktig å sjekke en strømleverandørs offisielle policy og handle deretter.

Hvordan fungerer VPN-er?

En VPN kan hjelpe deg med å komme deg rundt geografiske begrensninger, slik at du kan se FIFA-kamper hvor som helst i verden. For å forstå hvordan dette fungerer, må vi gå tilbake til det grunnleggende. Et VPN (Virtual Private Network) gir deg en kryptert tilkobling til internett. Dette betyr at det kan gi deg mer frihet, personvern og sikkerhet på nettet.

Fordi alle dataene dine er kryptert, vil ikke tredjeparter kunne spore hva du gjør online. Dette bidrar til å beskytte deg mot hackere, regjeringer og andre nysgjerrige tilskuere. Bortsett fra det, endrer en VPN IP-adressen din. Når du kobler til en VPN-server, tar du IP-adressen til den serveren, noe som betyr at det ser ut som om du får tilgang til internett fra serverens plassering.

Nettrestriksjon

Dette er grunnen til at det å se FIFA-kamper på utenlandske strømmer med en VPN fungerer: online strømmetjenesten vil tro at du er i et land der deres strøm er tilgjengelig og gi deg tilgang. En VPN fungerer ikke bare for fotballkamper. Faktisk kan nesten alle strømmer nås over hele verden med en VPN. Dette gjelder sport, men også show, filmer og til og med noen spill med begrenset tidlig tilgang. Mange bruker for eksempel VPN-er for å se den amerikanske versjonen av Netflix.

Hvis du vil lære mer om VPN-er og deres muligheter, kan du ta en titt på «VPN Explained» artikkelen.

Kanaler og strømmer som sender FIFA World Cup

Det er mange sportskanaler over hele verden som sender fotball-VM (FIFA World Cup). Avhengig av hvilket språk du vil se kampen på, er det utallige strømmer som kan hjelpe deg. Her er et par kjente, inkludert gratis alternativer, som kan være til nytte for deg.

LandStrømme plattform
AustraliaOptus Sports
CanadaTSN
StorbritanniaBBC iPlayer (gratis), ITV Hub
Forente staterHULU + Live TV (en ukes gratis prøveversjon tilgjengelig), YouTubeTV (to ukers gratis prøveversjon tilgjengelig), FuboTV, ESPN+

Selvfølgelig er det mange flere strømmer som gir enten gratis eller betalt tilgang til kampene. Hvis du vil se et FIFA-spill med kommentarer på et bestemt språk, er det lokale muligheter som vil bli tilgjengelige over hele verden så lenge du bruker en VPN. Bare finn strømmen, koble til en VPN-server som ligger i landet der strømming er tilgjengelig, og start strømming.

VM Kalender

Den offisielle FIFA World Cup konkurransen vil ikke starte før sent i 2022. Turneringen vil finne sted fra 21. november til 18. desember det året. Det er da de beste lagene møtes i Qatar for å konkurrere. Du finner full tidsplan nedenfor:

FIFA 2022 begivenhetDato
Gruppefase21 November – 2 Desember 2022
Runde 163 – 6 Desember 2022
Kvartfinale9 – 10 Desember 2022
Semifinale13 – 14 Desember 2022
Sluttspill om tredjeplassen17 Desember 2022
Finale18 Desember 2022

Dette betyr ikke at du må vente til da for å få din kvote med FIFA VM-fotball. Kvalifikasjoner er allerede i full gang. Det skal bemerkes at noen av disse kampene og kvalifiseringsrundene har blitt utsatt flere ganger på grunn av den pågående COVID-19 krisen. Derfor kan datoer fremdeles endres. For øyeblikket er planene for kvalifikasjonene i forskjellige regioner som følger:

 • Europa: mars til november 2021
 • Sør-Amerika: ukjent (utsatt på grunn av den globale pandemien)
 • Nord-Amerika, Mellom-Amerika, Karibia: september 2021 til mars 2022
 • Afrika: mai til november 2021
 • Asia: juni 2019 til juni 2022
 • Oseania: januar 2022 until juni 2022
 • Interkontinentale sluttspill: juni 2022

Hvis du ønsker å fylle hullene i tidsplanen din, kan du alltid stille inn noen andre ekstraordinære fotball arrangementer. Det kan være lurt å sjekke ut Champions League eller fotball-EM (UEFA European Championships) , for eksempel.

Se fotball-VM (FIFA World Cup) over hele verden: Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om å se fotball-VM (FIFA World Cup) kamper? Vi har samlet de vanligste spørsmålene om dette emnet nedenfor. Klikk på et spørsmål for å se svaret.

FIFA-mesterskap 2022 vil bli sendt på mange kanaler og strømmer over hele verden. De fleste steder vil du kunne finne en TV-kanal eller online strømming som viser live dekning av kampene. Noen online strømmer er til og med tilgjengelige gratis. Hvis du bruker en VPN, kan du få tilgang til hvilken som helst av disse strømningene, uansett hvor du er i verden.

Nettverk og nettsteder som har kjøpt lisenser for å kringkaste FIFA 2022-kamper, fungerer vanligvis bare i bestemte land. Dette betyr at når du er utenlands, vil den vanlige strømmen slutte å fungere. Heldigvis er det en enkel vei rundt dette. Bare bruk en lokalt tilgjengelig strøm, eller bruk en VPN for å få tilgang til din vanlige live strømming uansett.

Ja, det er flere online live strømming som tilbyr gratis visning av noen eller alle fotball-VM (FIFA World Cup). Det er også flere betalte plattformer, som HULU + Live TV i USA, som jobber med gratis prøveversjoner. De fleste direktesendinger tillater bare lokal tilgang. Men med en VPN vil du kunne få tilgang til dem uansett hvor du er i verden. Du kan lese mer om forskjellige FIFA-strømmer online og hvordan du får tilgang til dem her.

NordVPN er en av de beste VPN-ene å se på fotball med. Dette gjelder fotball-VM (FIFA World Cup) så vel som andre internasjonale konkurranser, for eksempel Champions League. NordVPN er kjent for sine stabile tilkoblinger og mange muligheter for strømming og blokkering. Det lar deg se nesten hvilken som helst strøm, uansett hvor du er.

Neste fotball-VM (FIFA World Cup) vil finne sted i 2022. Foreløpig er finalen planlagt til 18. desember 2022, med gruppefasene som starter en måned tidligere 21. november. Allerede pågår kvalifiseringene til verdenscupen. På grunn av koronakrisen kan kvalifikasjoner imidlertid måtte utsettes ytterligere, noe som muligens kan føre til en annen tidsplan.

Teknologijournalist
Nathan er en internasjonalt opplært journalist og har spesiell interesse for forebygging av nettkriminalitet, spesielt hvor utsatte grupper er involvert. For VPNOverview.com utfører han research innen nettsikkerhet, nettsensur og personvern på nettet.