Slik kan du se Hulu fra hvor som helst i verden

Watch HULU from anywhere in the world (manual)
Klikk her for en oppsummering av denne artikkelen
Vil du se Hulu i utlandet? Bruk vår trinnvise guide!

Hulu er en strømmetjeneste som mange mennesker fra hele verden ønsker å se på. Det er imidlertid bare tilgjengelig i USA og Japan (med Hulu Japan) for Hulu blokkerer brukere fra andre land. Til tross for dette kan du se Hulu utenfor USA og Japan med en VPN. Den korte trinnvise guiden nedenfor vil vise deg hvordan:

 1. Abonner på en god VPN-leverandør. Vi anbefaler Surfshark. Det er enkelt å abonnere: Gå til Surfshark-nettstedet ved å klikke på knappen nedenfor og gå gjennom registreringsprosessen.
 2. Installer Surfshark VPN-appen på enheten din. Les vår Surfshark vurdering for en omfattende gjennomgang.
 3. Åpne Surfshark-appen, logg inn og koble til en amerikansk VPN-server.
 4. Logg inn på Hulu.com og begynn å se!

Hvis du trenger mer hjelp til å sette opp Surfshark for Hulu, eller hvis du vil vite hvordan du får et Hulu-abonnement uten å bruke et amerikansk kredittkort, blar du bare ned for å lese hele artikkelen vår.

Hulu er en amerikansk strømmetjeneste med mange forskjellige filmer og serier. Det er perfekt når du har sett alt du ønsker å se på Netflix og andre strømmetjenester. Den eneste ulempen er at Hulu bare er tilgjengelig for datamaskiner, TV og nettbrett som befinner seg i USA og Japan. Heldigvis er det en måte å få tilgang til plattformen fra andre steder også.

Hvorfor kan jeg ikke se på Hulu i mitt land?

Hulu tillater bare brukere fra USA og Japan å få tilgang til innholdet sitt. Ved å sjekke IP-adressen din kan Hulu se hvor du kommer fra. Basert på dette stedet bestemmer de om de vil blokkere tilgangen din til plattformen eller ikke. Hvis du ikke er i USA eller Japan, vil du se følgende feilmelding:
Som du kan se i feilmeldingen, hulu har ikke rettigheter til å gjøre sin tjeneste tilgjengelig over hele verden. Kringkastingsrettigheter kjøpes og selges vanligvis per land eller region. Uten disse rettighetene har ikke tjenester som Hulu og Netflix lov til å vise innhold til brukerne sine.

Hulu-appen (som er tilgjengelig for Android, iOS og Windows) er også blokkert utenfor USA og Japan. Trikset nedenfor for å kunne se Hulu utenfor USA og Japan fungerer best hvis du ser Hulu ved hjelp av nettleseren på datamaskinen. Ved å bruke en VPN og en egen Windows-, Google Play-butikk eller Apple-konto satt til USA (som ofte betyr å bruke et amerikansk kredittkort), kan du laste ned Hulu-appen. Dette er imidlertid ganske vanskelig å gjøre for de som ikke har tilgang til et (amerikansk) kredittkort.

Hvordan abonnerer jeg på Hulu når jeg ikke er i USA?

Hvis du ønsker å bruke Hulu, trenger du først et Hulu-abonnement. Å abonnere på Hulu er litt av en kamp for folk utenfor USA og Japan. Vi har testet ulike måter å få dette gjort på. Vi forklarer den enkleste vi fant nedenfor.

Den enkleste måten å abonnere på Hulu, fra hvor som helst i verden, er ved å bruke et Hulu gavekort. Når du går til Hulu-nettstedet, er alternativene du får til å betale for Hulu-abonnementet ditt med et amerikansk kredittkort eller med en amerikansk PayPal-konto. Disse alternativene fungerer ikke for mange. Du kan imidlertid kjøpe ulike Hulu gavekort på ulike gavekort butikker også. Dette inkluderer MyGiftCardSupply, et populært nettsted for gavekort.

MyGiftCardSupply godtar PayPal, selv om PayPal-kontoen din er knyttet til en ikke-amerikansk bankkonto. Vær oppmerksom på at testeren vår hadde en verifisert PayPal-konto, så du trenger kanskje også en for å kunne bruke dette trikset. Mange gavekortbutikker vil også tillate deg å betale med kryptovaluta som for eksempel Bitcoins eller Ethereum.

Når du har kjøpt Hulu-gavekortet, mottar du en e-post med gavekortkoden. Du kan nå bruke denne gavekortkoden på Hulu-nettstedet for å få et fungerende Hulu-abonnement.

Følg trinnene nedenfor for å aktivere Hulu-gavekortet:

 1. Åpne en inkognitofane i nettleseren din
  (Chrome: Trykk Ctrl + Shift + N, Firefox: Ctrl + Shift + P, Internet Explorer: Ctrl + Shift + P) eller slett alle informasjonskapsler på forhånd.
 2. Koble til en amerikansk VPN-server som beskrevet i neste avsnitt.
 3. Besøk denne siden i inkognitofanen: https://secure.hulu.com/start/gifting.
 4. Fyll ut Hulu-gavekortkoden og følg trinnene for å opprette Hulu-kontoen din.
 5. Bruk et amerikansk postnummer som 10001 (New York).
 6. Når du registrerer deg, velg hvilken type Hulu-konto du vil ha.

Når du har fulgt disse trinnene, har du et fungerende Hulu-abonnement.

Se Hulu over hele verden med en VPN

Når du har abonnert på Hulu (eller hvis du allerede hadde et abonnement til å begynne med), vil du fortsatt bare kunne se Hulu hvis du endrer din virtuelle plassering til USA. Du kan gjøre dette ved hjelp av en VPN. Med en VPN kan du endre IP-adressen din til en IP-adresse i USA, uansett hvor du er i verden. På grunn av dette brukes VPN-er også til å se amerikansk Netflix fra Europa.

De fleste VPN-leverandører tilbyr programvare som lar deg raskt og enkelt sette opp en sikker VPN-tilkobling. All internetttrafikken din er kryptert for ekstra sikkerhet og sendt gjennom en VPN-server før den videresendes til sin endelige destinasjon (Hulus nettsted, i dette tilfellet). Både identiteten din og den fysiske posisjonen din forblir skjult, noe som gir deg tilgang til nettsteder som er blokkert og tjenester over hele verden, inkludert Hulu.

Det er både gratis og betalte og VPN-abonnementer. Dessverre er gratisalternativene ofte ikke raske nok til å se Hulu uten etterslep eller andre problemer. Videre jobber gratis VPN-leverandører ofte med databegrensninger, noe som betyr at du ikke vil kunne se så lenge før VPN-en ditt kutter forbindelsen. Hvis du vil bruke en av de beste VPN-ene, trenger du et betalt abonnement. De tre alternativene som er nevnt nedenfor er alle av høy kvalitet og fungerer med Hulu.

Merk: Bruk av VPN går noen ganger mot de stadig skiftende vilkårene for bruk av strømmetjenester. Dette kan være tilfelle for Hulu også. Hvis du ønsker å bruke en VPN, er det viktig å lese og anerkjenne disse vilkårene for bruk og handle deretter. Dette er brukerens eget ansvar.

Surfshark: Se Hulu billig i utlandet

En billig, men god VPN-leverandør egnet for å se Hulu er Surfshark. Denne VPN-leverandøren tilbyr mange servere, inkludert mange i USA. Disse serverne fungerer fint med Hulu. Videre lar Surfshark deg se den amerikanske versjonen av Netflix og bruke internett anonymt og trygt.

Surfshark største fordel er at det er en av de billigste VPN-ene for øyeblikket, uten å gå på akkord med kvaliteten. Kort sagt, du kan virkelig stole på at Surfshark vil gi deg tilgang til Hulu uten problemer og for lite penger. Klikk på knappen i banneret nedenfor for å gå direkte til Surfshark sin nettside.

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
 • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
 • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
 • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

NordVPN: Utallige servere for å se på Hulu

NordVPN er en sikker og populær VPN-leverandør som gjør det spesielt bra når det gjelder å oppheve blokkeringen av nettinnhold. De tusenvis av servere NordVPN har tilgjengelig, er i stand til å gi deg tilgang til alle typer plattformer, inkludert Hulu. I tillegg har NordVPN brukervennlig programvare, noe som gjør det raskt og enkelt for enhver nybegynner å komme i gang.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
 • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
 • Fin og tilfredsstillende applikasjon
 • Ingen logger
Besøk NordVPN

ExpressVPN: nett-strømming uten etterslep

Hvis du vil ha den beste strømmeopplevelsen, anbefaler vi ExpressVPN. Denne VPN-en er alltid et flott alternativ, både for å se Hulu og for anonym, sikker og gratis internettsurfing generelt. ExpressVPN er det beste allroundalternativet og er derfor rangert som nummer én på vår liste over beste VPN-er. Det er også det raskeste alternativet vi har testet. Den eneste ulempen med ExpressVPN er at det er en ganske dyr VPN: det høye kvalitetsnivået de tilbyr kommer med en prislapp.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
 • Super rask og enkel VPN
 • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
 • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Installer en VPN og Se Hulu over hele verden

Hvis du ønsker å se Hulu med Surfshark, eller en annen VPN, kan du følge disse trinnene:

 1. Gå til nettsiden til din valgte VPN-leverandør, for eksempel Surfshark-nettstedet.
 2. Abonner på tjenesten og opprett en konto.
 3. Last ned den offisielle programvaren fra nettstedet.
 4. Installer programvaren ved å følge trinnene i installasjonsveiviseren.
 5. Åpne programvaren og logg inn med kontoen du opprettet i trinn 2.
 6. Klikk på «Alle steder» (i Surfshark tilfelle) og velg en server i USA. Når du har klikket på en server, blir du automatisk koblet til VPN.
 7. Gå til Hulu nettsiden og gled deg over seriene og filmene.

Husk at du fortsatt trenger en Hulu-konto for å se Hulu fra andre land enn USA eller Japan. Hvis du ikke er sikker på hvordan du får deg et Hulu-abonnement når du ikke er i USA eller i Japan, kan du følge den trinnvise guiden som er oppført under avsnittet «Hvordan abonnerer jeg på Hulu når jeg ikke er i USA?» øverst i denne artikkelen.

Se Hulu på smarttelefonen eller nettbrettet

I henhold til Hulus offisielle nettsted kan du se Hulu på nettbrett, smarttelefon og den bærbare datamaskinen. For å gjøre det, trenger du ikke installere noen ekstra apper – bortsett for VPN-appen din, det vil si. Når du er i utlandet, kan du også bruke en amerikansk VPN-server på nettbrettet eller smarttelefonen for å få tilgang til Hulu.

Heldigvis har Surfshark, så vel som mange andre gode VPN-er, nyttig programvare for smarttelefon eller bærbare datamaskiner, som du finner i App-butikken. Bare aktiver VPN-tilkoblingen på smarttelefonen din og se Hulu uten problemer.

Hulu: Et bredt spekter av filmer og serier

Netflix er for tiden en av de mest brukte strømmetjenestene i mange land. Dessverre er utvalget av filmer og serier på Netflix begrenset i mange land. I dette tilfellet er Hulu et godt alternativ for både folk som ønsker noe nytt og de som bare ønsker flere valg.

Hulu har et bredt spekter av serier og filmer som ikke kan sees noe annet sted. Her er en liste over noen av de mest populære filmene og seriene som for tiden er tilgjengelige på Hulu:

 • Leilighet i Atlanta
 • Better Things
 • Black-ish
 • Bob’s Burgers
 • Brockmire
 • Brooklyn Nine-Nine
 • Buffy the Vampire Slayer
 • Difficult People
 • Empire
 • Fresh Off the Boat
 • It’s Always Sunny in Philadelphia
 • Killing Eve
 • Lost
 • Parasite
 • PEN15
 • Please Like Me
 • Ramy
 • Saturday Night Live
 • Seinfeld
 • Shrill
 • The Handmaid’s Tale
 • This Is Us

Ved siden av alle disse filmene, showene og seriene har Hulu også avtaler med Disney.

Slik kan du se Hulu fra hvor som helst i verden: Ofte stilte spørsmål

Hvis du har et spørsmål om å se Hulu når du ikke er i USA eller Japan, les våre ofte stilte spørsmål nedenfor!

Ja, du kan se Hulu fra hvor som helst i verden. Siden Hulu blokkerer tilgang fra alle som ikke er i USA (eller Japan), må du følge et par enkle trinn for å se Hulu hvis du er noe annet sted i verden. Lær mer om hvordan du ser Hulu fra hvor som helst i verden ved å klikke her.

Ja, du kan skaffe deg en Hulu-konto utenfor USA og Japan. Hvis du ønsker å få et Hulu-abonnement når du er i Europa, for eksempel, kan du bruke Hulu-gavekort. Disse gavekortene lar deg få en betalt Hulu-konto utenfor USA og Japan. Hvis du vil vite hvordan dette gjøres, kan du lese denne artikkelen.

Kilder sier at Hulu skal være tilgjengelig i Europa i 2021. Foreløpig er det ikke annonsert noen spesifikke planer eller datoer. Heldigvis er det en løsning for å kunne se Hulu i Europa, noe som krever bruk av en VPN.

Teknologijournalist
Ronella funderer alltid på hvordan vi kan gjøre vårt digitale samfunn så sikkert som mulig. Store digitale utviklinger betyr at vi alltid står ovenfor nye sikkerhetsproblemer. Ronella ønsker derfor å skape mer oppmerksomhet rundt nettsikkerhet og få folk til å være bevisst på risiko og fallgruver.