De 12 beste videostrømmetjenestene

Woman pressing play button on streaming service website
Klikk her for et sammendrag av artikkelen
Sammendrag: De 12 beste videostrømmetjenestene

Strømming av filmer og serier har endret hvordan og når vi bruker media. Tidligere generasjoner var begrenset til å se programmer på bestemte tidspunkter på bestemte dager fordi de ikke hadde andre valg. I dag kan vi ikke bare velge hva vi vil se, men vi kan velge hvordan vi skal se på det og når. Dette skiftet er takket være strømmetjenester som Netflix og Prime Video.

Dette er hva vi anser for å være de 12 beste strømmetjenestene:

  • Netflix
  • Disney+
  • Amazon Prime
  • Hulu
  • Sling TV
  • HBO Max
  • Crackle
  • Peacock
  • YouTubeTV
  • Tubi
  • Shudder
  • Crunchyroll

Disse strømmetjenestene fungerer dessverre ikke overalt. Ved å bruke en VPN kan du imidlertid noen ganger få tilgang til disse tjenestene, selv om de ennå ikke er tilgjengelige i ditt land. En slik VPN-leverandør er ExpressVPN.

For mer informasjon om hver av disse tjenestene, samt andre vanlige spørsmål om streaming, kan du lese hele artikkelen nedenfor.

Er du lei av å betale i dyre dommer for kabel- eller parabolkanaler? Kanskje du prøver å kutte ned på antall strømmetjenester du bruker også? Uansett i hvilken situasjon du befinner deg i, er vi her for å hjelpe deg med å sortere behovene dine når det kommer til TV og film, med denne guiden over de beste videostrømmetjenestene.

Vi har sørget for å inkludere både betalte og gratis alternativer, slik at du kan velge tjenestene som fungerer med dine behov. Vi vil også gå gjennom fordeler og ulemper og gi deg et sammendrag av hva du får med hver tjeneste. Deretter finner du en seksjon som vil veilede deg i å velge den beste tjenesten for din smak, samt litt informasjon om bruk av VPN med videostrømmetjenester. Vi avslutter med å svare på noen ofte stilte spørsmål.

Vi bør merke oss at ikke alle disse tjenestene vil være tilgjengelige i alle deler av verden. Denne begrensningen er hvor en pålitelig VPN-tjeneste kan hjelpe, men vi kommer tilbake til det senere i artikkelen.

Det var introduksjonen. La oss komme i gang med listen vår over de 12 beste videostrømmetjenestene som du kan registrere melde deg på i dag!

Livestrømming mot on-demand-tjenester

Videostrømmetjenester kan deles inn i to kategorier; livestrømming og on-demand-strømming.

Livestrømming er i utgangspunktet det samme som det du ville fått gjennom en kabel- eller parabolleverandør, med den viktigste forskjellen at tjenesten brukes via internett i stedet. Livestrømming-leverandører bruker også en app på strømme-enheter for deres tjeneste i stedet for en fysisk mottaker. Med livestrømming kobler du til innhold på et bestemt tidspunkt på bestemte kanaler.

On-demand-strømming er hva folk flest tenker på når det gjelder videostrømmetjenester. Disse inkluderer alternativer som Netflix, Disney+, HBO Max og Prime Video. On-demand-strømming betyr at du kan velge hva du vil se når du vil se det. Så lenge programmet er tilgjengelig på tjenesten, kan du se det når som helst.

For å hjelpe deg med å identifisere hvilke av leverandørene nedenfor som livestrømmer og hvilke som er on-demand-tjenester, vil vi inkludere en merkelapp som angir hvilken type tjeneste den oppførte varen tilbyr brukerne.

De 12 beste videostrømmetjenestene

Følgende liste over strømmetjenester er sortert i ingen bestemt rekkefølge. Så selv om Netflix er oppført først, betyr ikke det at vi synes det er bedre enn Hulu eller Disney+. Vi vet at alles smak er forskjellig, så vi har samlet det vi anser for å være de beste alternativene for videostrømming.


Netflix – beste generelle strømmetjeneste

On-demand tjeneste som koster fra 89 kroner per måned.

Netflix LogoNetflix er strømmetjenesten som endret hvordan vi ser på filmer og serier. Med sitt brede utvalg av originale programmmer og stadig voksende bibliotek, er Netflix det mest populære valget i Nord-Amerika. Tjenesten roterer filmer inn og ut av biblioteket, noe som betyr at du kan miste noe du planla å se på, men kan også oppdage noe nytt å se på.

Du kan se Netflix på nesten hvilken som helst enhet, noe som gjør at du får tilgang til tjenesten når du vil, mye mer praktisk enn andre alternativer. De forskjellige nivåene betyr også at du kan velge den planen som fungerer best for budsjettet og behovene dine.

Anbefalingene fra tjenesten er uovertruffen i motsetning til andre strømmetjenester og kan være en fin måte å finne nye serier og filmer å glede seg over. Du kan også opprette flere profiler på kontoen din, noe som hjelper Netflixs algoritme å finne programmene som passer best for din smak.

En ulempe kan være den månedlige kostnaden, spesielt hvis du ikke bruker Netflix nok til å rettferdiggjøre prislappen. Avhengig av hvor du bor i verden, har biblioteket ditt kanskje ikke programmet du leter etter på grunn av geografiske begrensninger. Til slutt er det en rekke filmer og serier du kanskje ikke vet er tilgjengelige, fordi de aldri er inkludert i anbefalingene dine.

ProContra
Stort utvalg av serier og filmerPrisen er høy sammenlignet med andre tjenester
Brukervennlig grensesnitt på alle enheterSerier og filmer kommer og går ofte
Forskjellige abonnementerKan være vanskelig å finne filmer som ikke er anbefalt
Kraftig anbefalingsalgoritme
Opptil fem forskjellige profiler

Disney+ – Beste løsning for familier med små barn

On-demand strømmetjeneste som koster fra 69 kroner per måned.

Disney Plus LogoDisney+ er en av de nyere tilgjengelige strømmetjenestene og her finner du en samling klassiske Disney-filmer og serier. Denne tjenesten inkluderer også en rekke originale programmer rettet mot barn og familier. På Disney+ har du tilgang til fem forskjellige kategorier, inkludert Pixar, Disney, Marvel, Star Wars og National Geographic. Denne varianten gjør det til en god tjeneste for folk som ikke bare leter etter tradisjonelt Disney-innhold, spesielt med inkludering av Fox-programmer som The Simpsons.

Du har også muligheten til å laste ned filmer og serier, slik at du kan se dem frakoblet på et senere tidspunkt. Disney+ er tilgjengelig på strømme-enheter som Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast og SmartTVer. I tillegg kan du få tilgang til strømmetjenesten i nettleseren, smarttelefonen, nettbrettet og utvalgte spillkonsoller.

Begrensningene til Disney+ inkluderer noen hull i programtilbudet. Vi har også lagt merke til at noen show er oppført i feil visningsrekkefølge (det nye DuckTales-showet er et slikt eksempel).

ProContra
Ikke for dyrt sammenlignet med andre tjenesterMangler noen titler som virker burde vært inkludert
Mange familievennlige programmerNoen serier er oppført i feil seerekkefølge
Stort utvalg av klassiske filmer

Prime Video – Stor verdi med Amazon Prime

On-demand strømmetjeneste som koster fra $8.99 per måned.

Prime Video LogoPrime Video er tilgjengelig i to forskjellige alternativer. Den første er et frittstående Prime Video-abonnement som koster $8.99 per måned og gir deg bare tilgang til strømmebiblioteket. Det andre alternativet er en Amazon Prime-konto som inkluderer Prime Video med en rekke andre fordeler. En Amazon Prime-konto koster $12.99 per måned eller kan kjøpes for et årlig beløp på $119.

Du kan strømme Prime Video på flere enheter som datamaskinen, smarttelefonen og strømme-enheter. Strømmetjenesten introduserte nettopp profiler som hjelper deg med å tilpasse seeropplevelsen din basert på anbefalinger fra Prime Video.

Selv om Prime Video kanskje ikke har det mest intuitive grensesnittet, har det mange filmer og show å velge mellom i biblioteket. Det at man finner utmerkede originale programmer er også et fint tillegg til tjenesten, det samme er den nye profilfunksjonen.

Noen ulemper med strømmetjenesten er at det finnes en del buggs når man bruker nettleserversjonen, samt Amazon som kjører annonser for programmet før strømmen starter. Det er også mye ekstra innhold som krever at man må betale mer.

ProContra
Utmerket originale programmerBuggy og utdatert grensesnitt
Stort utvalg av filmer og serierNoe ekstrainnhold og kanaler som koster mer
Inkludert med Prime-medlemskapIkke tilgjengelig på alle plattformer

Hulu – Beste tjeneste for få amerikansk kabel-tv

On-demand strømmetjeneste som starter på $5,99 per måned.
Live TV med on-demand strømmetjeneste $54,99 per måned.

Hulu LogoHulu er en av de bedre valgene hvis du prøver å bli kvitt kabel-tv/parabolen din på grunn av alle de tilgjengelige strømmetjenestene. Ikke bare kan du velge on-demand strømming, men du kan også abonnere på live TV-tjeneste. Med deres direkte TV-strømming får du tilgang til mer enn 60 kanaler som inkluderer sport, underholdning og nyheter.

Tjenesten starter på $ 5,99 per måned, for den annonsefrie versjonen må du betale $11,99. Det er også et alternativ å legge til Enhanced Cloud DVR og en pakke for ubegrenset antall skjermer for $19,99 begge eller $14,99 hver for seg. Andre tillegg inkluderer nevnte live-TV for $54,99, HBO for $14,99 og Showtime for $8,99.

Den største ulempen med Hulu er at det billigste abonnementet gjør at du får reklame. Hvis du er interessert i eldre TV-serier, kan du også merke noen hull i sesongene som er tilgjengelige via strømmetjenesten.

ProContra
Rimelig on-demand strømming sammenlignet med andre alternativerHave to watch commercials
Stort utvalg av TV-programmerEldre TV-serier kan ha hull i biblioteket
Tilgang til aktuelle og tidligere episoder av TV-serierLive TV-alternativet kan være dyrt

Sling TV – Beste live TV-tjeneste

Live TV strømmetjenste for $30 per måned.

Sling TV LogoSling TV er en live TV-strømmetjeneste som et alternativ til kabel-TV og parabol, som gjør det mulig for deg å se på favorittkanalene dine. Tjenesten er tilgjengelig i to utgaver, Orange og Sling Blue. Selv om kostnaden på $30 er den samme for begge utgavene, er kanalene du får i dem forskjellige. Hvis du ikke liker det hver enkelt pakke har å tilby, kan du kombinere begge sammen for $45 i måneden.

Det er også tilleggskanaler tilgjengelig. Disse tilleggene inkluderer Sports Extra, Comedy Extra, Kids-tillegg, News-tillegg og Hollywood Extra. Sport Extra-pakken koster $10 per måned, mens resten av pakkene koster $5 per måned hver. Du kan også legge til premiumkanaler i alle pakkene som Showtime, Starz og Epix.

Noe som er verd å merke seg med Sling TV, er at alle tilleggene raskt kan øke kostnadene. Hvis du bruker mye ekstra, vil du kanskje være bedre tjent med å bruke en annen tjeneste som YouTube TV, fordi den tilbyr mer for omtrent samme sum. Denne tjenesten er også bare tilgjengelig i USA, noe som betyr at du må bruke en VPN for å få tilgang til den utenfor landet. Bare husk at serveren du kobler deg til i USA, vil diktere hvilken programmer du har tilgang til og på hvilken tid de ulike programmene blir sendt på.

ProContra
En mengde ulike løsningerKan bli dyrt hvis du legger til mange pakker
Billigere enn kabel-TVOn-demand innholdet er begrenset i forhold til andre tjenester
Ingen bindingstidIkke noe originalinnhold tilgljengelig
Bra for de som liker ESPNBare tilgjengelig i USA

HBO Max – Beste tjeneste for eksklusivt HBO-innhold

On-demand strømmetjeneste for $14.99 per måned.

HBO Max LogoHBO Max er hjemmet til noen av de mest kjente og prisbelønte showene som er tilgjengelige. Disse showene inkluderer Curb Your Enthusiasm, Barry, Six Feet Under, The Sopranos, The Wire, Silicon Valley, Watchmen og Veep. Du kan også se Friends, South Park, Rick and Morty og The Big Bang Theory på HBO Max. I tillegg til dette TV-utvalget, kan du også finne de nyeste filmene fra WarnerMedia og andre populære filmer.

HBO Max kan strømmes på on Apple og Android enheter, smartTVer og spillconsoll som Xbox One og PlayStation 4. Du kan også bruke en Chromecast til å strømme enheten til TV-en din.

HBO Max er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA, men kommer til Europa i siste halvdel av 2021, kan ikke brukes på Roku-enheter eller via Amazon Fire TV. Hvis du bor i USA, er det verdt å sjekke det ut på grunn av hvor mye som er inkludert i den månedlige kostnaden. Bare husk at 4K-innhold ikke er tilgjengelig på tjenesten ennå. Du kan heller ikke få lydbeskrivelser fordi det ikke støttes på HBO Max.

ProContra
Et bredt utvalg av filmer og showIkke tilgjengelig utenfor USA
Programmer av høy kvalitetKan ikke brukes med Amazon Fire TV eller Roku
Tilgang til eksklusivt HBO-innholdDyrere enn andre alternativer

Crackle – Beste gratis strømmetjeneste for TV og filmer

Gratis on-demand strømmetjeneste.

Crackle Logo

Crackle er en gratis strømmetjeneste som har et bibliotek med on-demand filmer og serier. Som andre strømmetjenester, endres biblioteket ofte med filmer og serier som kommer og går. Hvis du bestemmer deg for å bruke Crackle, må du bli vant til reklamene de kjører under programmene som støtter strømmetjenesten.

Du får tilgang til Crackle på mobile enheter, nettlesere, spillkonsoller, media strømme-enheter og utvalgte TV-er. Alt innholdet på Crackle er også tilgjengelig for strømming i 720p.

Fordi det ikke koster noe, er det ikke en grunn til at du ikke bør sjekke ut hva Crackle har å tilby. Tjenesten har en overraskende stor mengde programmer tilgjengelig for strømming, samt noe originalt innhold du kan se på.

Bortsett fra reklamene, er det største hinderet med å bruke Crackle det utdaterte grensesnittet som gir begrensede anbefalinger og færre filmkategorier sammenlignet med Prime Video og Netflix.

ProContra
Gratis strømmetjenesteDu må se reklame
Stort utvalg av programmerSerier og filmer kommer og går ofte
OriginalinnholdBegrenset tilgjengelighet utenfor USA

Peacock – Beste gratis strømmetjeneste for for NBC-programmer

On-demand strømmetjeneste med gratisabonnement.

Peacock TV LogoMed Peacock har du muligheten til å velge mellom tre forskjellige abonnement når du registrerer deg. Det inkluderer også et gratisabonnment som er annonsestøttet og inkluderer rundt 13 000 timer med innhold og en Premium-plan som også har annonser, men som inneholder 20 000 timer med innhold sammen med noen live sport. Det siste alternativet er Premium Plus som gir deg alt fra premiumplanen, men fjerner alle annonsene.

Du kan se Peacock gjennom appen på Android- og iPhone-enheter, samt spillkonsoller og media strømme-enheter. Du kan ikke se Peacock på Amazon Fire TV eller Roku-enheter for øyeblikket, selv om det kan endres i fremtiden.

Peacock er en nyere strømmetjeneste av NBC som har en rekke abonnement du kan velge mellom, avhengig av hva du er interessert i å se på. Foreldrekontroll er et fint alternativ for familier med små barn som bruker tjenesten.

Noen begrensninger finnes for denne nye tjenesten, den inkluderer ikke noe alternativ for å laste ned programmer for å se dem offline på et senere tidspunkt, samt ingen støtte for 4K-strømming. Det er heller ingen originalinnhold tilgjengelig på Peacock fordi den for øyeblikket bare trekker fra NBC-biblioteket.

 

ProContra
ForeldrekontrollHull i biblioteket (venner, Seinfeld og kontoret)
Tre ulike abonnementIkke mye originalinnhold
Live sportIngen støtte for 4K strømming
Populære NBC-programmer som Parks and Recreation og King of QueensIngen nedlastingsfunksjon
Begrenset tilgjengelighet utenfor Nord-Amerika

YouTube TV – Beste erstatning for kabel-TV med støtte for DVR

Live TV strømmetjeneste for $64.99 per måned.

YouTube TV LogoYouTube TV har et stort utvalg av nyhetskanaler, underholdningsalternativer og live sport tilgjengelig. Noen av kanalene du får tilgang til med et YouTube TV-abonnement inkluderer CNN, Fox, FX og ABC. Du kan også legge til kanaler i abonnementet ditt hvis du vil ha flere alternativer. Disse tilleggspakkene inkluderer NBA League Pass, HBO Max og Showtime..

Du kan strømme YouTube TV på mobile enheter og strømme-enheter, samt på smart-TVer og spillkonsoller. Grensesnittet er enkelt å navigere i og pålitelig, spesielt sammenlignet med andre tilgjengelige TV-strømmealternativer.

YouTube TV er et av de beste tradisjonelle TV-alternativene du kan finne. Dette er for det meste takket være det omfattende utvalget av kanaler og tilleggsalternativer, samt fordelen med ubegrenset sky-DVR-lagring. Bare husk at skylagring vil beholde opptakene dine i maksimalt ni måneder før de slettes.

Noen ulemper ved YouTube TV er kostnadene for tjenesten og den begrensede tilgjengeligheten utenfor USA. Tilleggspakkene kan også gjøre den månedlige regningen dyr hvis du inkluderer for mange av dem.

ProContra
Ubegrenset sky-DVR-lagringTillegg kan bli dyre
Seks kontoer per abonnementHøy månedspris
Live sport og nyhetskanalerBegrenset tilgjengelighet utenfor USA
Stort utvalg av sendere

Tubi – Beste gratis strømmetjeneste for filmer

Gratis on-demand strømmetjeneste.

Tubi LogoTubi er en annen gratis strømmetjeneste som tilbyr on-demand filmer og bruker en annonsestøttet plattform. Tjenesten har en rekke populære filmer tilgjengelig, samt utvalgte TV-serier. Tubis grensesnitt har et rent design som også er enkelt å bruke, samt en søkefunksjon som fungerer bra for å finne bestemte filmer eller serier i biblioteket.

Tubi kan brukes på mobile enheter og nettlesere. Hvis du har Chromecast, kan du caste Tubi fra telefonen til TV-en. Andre strømme-enheter inkluderer Roku, Apple TV og Android TV. Smart-TV-er kan også få tilgang til appen, samt spillkonsoller.

Akkurat som med Crackle, er det ingen grunn til å ikke se hva Tubi har å tilby med sin gratis strømmetjeneste. TV-utvalget er noe begrenset, men det finnes en rekke filmer som kan strømmes. Tubi har også foreldrekontroll og et roterende bibliotek med programmer.

Et par ulemper ved Tubi inkluderer mangel på et nedlastingsalternativ for å se programmer offline og en oppløsningsgrense på 720p. Men hvis det er en film du leter etter, er Tubi et flott gratis alternativ.

ProContra
Gratis strømmetjenesteBegrenset utvalg av TV-programmer
Stort utvalg av filmer720p begrensning
Brukervennlig grensesnittIngen nedlastingsfunksjon
Inkludert foreldrekontroll

Shudder – Beste strømmetjeneste for skrekkfilmer

On-demand strømmetjeneste for $ 4,75 per måned.

Shudder TV LogoShudder er stedet for skrekkfilmfans som er interessert i å strømme klassikerne som ofte er vanskelige å finne. Plattformen har også mange nye utgivelser for brukere å glede seg over. Du finner et bredt utvalg av filmer og serier å velge mellom, med noen som originale programmer.

Du kan se Shudder på alle strømme-enheter og smarttelefoner. Den er også tilgjengelig i nettlesere og smarte TV-er. Tjenesten er helt annonsefri og leveres med en 7-dagers gratis prøveperiode.

Selvfølgelig, hvis du ikke liker skrekkfilmer, bør du ikke engang vurdere Shudder som et alternativ. Det er heller ikke noe nedlastingsalternativ for offline-visning, så du må ha en internettforbindelse for å kunne bruke tjenesten.

ProContra
Lav månedlig kostnadIngen nedlastningsfunksjon
Perfekt for de som elsker skrekkfilmerHull i innholdsbiblioteket
Stort utvalg av filmer som er vanskelig å finne
Originale programmer

Crunchyroll – Beste strømmetjeneste for anime

On-demand strømmetjeneste for $ 7,99 per måned.

Crunchyroll LogoAnime-fans vil finne mye å elske i Crunchyrolls bibliotek. Med over 1200 alternativer å velge mellom, er Crunchyroll virkelig stedet for anime-show som Attack on Titan, One-Punch Man og Hunter X Hunter. Det er også noen originale programmer inkludert i tjenesten.

Det er to abonnement tilgjengelig på Crunchyroll, en gratis konto som har annonser og en betalt som ikke har det. Du kan bruke tjenesten på strømme-enheter, smarttelefoner, spillkonsoller og gjennom nettleseren din.

Crunchyroll har ikke et nedlastingsalternativ, noe som gjør det umulig å bruke offline. Grensesnittet kan også være vanskelig å navigere og er mer utdatert enn noen av de andre alternativene på denne listen.

ProContra
Supert for anime-fansAnnonser med gratis-abonnemnt
Originale programmer er tilgjengeligIngen offline nedlastingsalternativ
Finnes to abonnementGrensesnittet er utdatert og vanskelig å navigere

Hvordan velge en videostrømmetjeneste

Når det gjelder å velge en videostrømmetjeneste, er det en del ting du må ta i betraktning. Disse faktorene inkluderer hvor ofte du vil bruke tjenesten, hvilke programmer du vil se og om du har familien i tankene og hvilket budsjett du har.

Hvis du ikke planlegger å bruke tjenesten mye, kan et gratis alternativ være bedre enn et betalt abonnement. Du kan også dra nytte av alle gratis prøveversjoner som er tilgjengelige for å sikre at tjenesten har det du vil ha og fungerer godt for dine behov.

Du bør også tenke på hvilket abonnementsnivå som fungerer best for din situasjon. Hvis du har mer enn én person i huset ditt som bruker tjenesten, kan det hende du trenger et dyrere abonnement som lar flere personer strømme videoer samtidig. Et annet alternativ er å velge en strømmetjeneste som lar deg få tilgang til biblioteket fra forskjellige adresser, i hovedsak slik at du kan dele kostnadene med folk utenfor hjemmet ditt.

En annen ting du bør tenke på er hvilke andre bonuser du får for å velge en tjeneste fremfor en annen. For eksempel er Prime Video inkludert i Amazon Prime-medlemskapet ditt, som kommer med en rekke fordeler.

Hvordan du kan strømme video ved hjelp av en VPN

Å få tilgang til en videokatalog fra et annet land er en av de mest populære grunnene til at folk bruker en VPN. På grunn av geografiske begrensninger på nettsteder og applikasjoner, er en VPN den eneste måten du kan se et annet lands TV- og filmutvalg.

For å komme i gang, må du registrere deg med en VPN-leverandør. Når du har konfigurert kontoen din, er alt du trenger å gjøre å velge landet som har tilgang til programmet du vil se og koble til en av serverne. En god VPN-leverandør for å strømme innhold med er ExpressVPN.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Når du er koblet til serveren i det andre landet, bør du kunne logge på kontoen din på strømmetjenesten og se landets utvalg av videoer.

Selvfølgelig er det andre grunner til at du bør vurdere å bruke en VPN når du strømmer videoer på nettet. Disse fordelene inkluderer å beskytte dine personopplysninger, forbedre sikkerheten din og få tilgang til ditt vanlige videostrømmebibliotek når du reiser.

Hvordan håndtere en treg forbindelse når du bruker en VPN til strømming

Det er ikke noe verre enn å slå seg ned for å se en film eller en TV-serie og få problemer med buffring eller tilkobling. En av de største bekymringene folk har når de bruker en VPN for å strømme video, er at VPN-en vil bremse internettforbindelsen, noe som resulterer i en ubehagelig seeropplevelse.

Noen grunner til at dette kan skje, inkluderer lav internetthastighet, stor avstand mellom posisjonen din og VPN-serveren og/eller travle VPN-servere.

Hvis du har å gjøre med en treg internetthastighet, kan du snakke med internettleverandøren din for å se om det finnes tekniske løsninger de kan anbefale, eller for å finne ut om de har et abonnement med raskere internetthastighet.

Når det gjelder VPN-tjenesten, får du vanligvis det du betaler for når det gjelder kvalitet og pålitelighet. Det er viktig at du velger en VPN-leverandør nøye fordi kvaliteten på tjenesten deres har direkte innvirkning på muligheten din for å strømme videoer på nettet.

Konklusjon

Det har aldri vært så mange måter å strømme filmer eller serier på, og når tradisjonell/liniær TV fortsetter å avta, tenker selskaper på flere måter de kan bruke videostrømming på. Dette potensialet for flere tjenester øker bare antall alternativer du vil ha i fremtiden for å se favorittprogrammene dine.

De 12 beste videostrømmetjenestene - FAQ

Hvis du fortsatt har spørsmål om strømmetjenester, bør du sjekke ut disse ofte stilte spørsmålene for å se om de svarer på dine spørsmål.

Følgende strømmetjenester har et gratis prøve tilbud, slik at du kan sjekke ut hva de har å tilby; Crunchyroll, Sling TV, Shudder, Peacock, Amazon Prime, Netflix, HBO Max, Hulu og YouTube TV. Crunchyroll, Netflix og Amazon Prime tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode0.

Sling TV, Shudder, Peacock, HBO Max og Hulu med Live TV gir deg en 7-dagers prøveperiode for å teste ut tjenestene deres. YouTube TV tilbyr for øyeblikket en utvidet 14-dagers gratis prøveperiode.

Hvis du vil se programmer som bare er tilgjengelige i et annet land, må du bruke en VPN. Dette er en av de mest populære grunnene til å bruke en VPN, da det gir deg tilgang til landets bibliotek med filmer og TV-serier. Geografiske begrensninger på andre typer videoer, som låste videoer på YouTube, kan også strømmes ved å bruke en VPN for å koble til et land der videoen ikke er begrenset.

Du kan bruke forhåndsbetalte kredittkort for å registrere deg for strømmetjenester i stedet for et tradisjonelt kredittkort, hvis du foretrekker det. Den eneste forskjellen mellom denne typen betaling og et tradisjonelt kredittkort er at du må huske å betale for neste måneds tjeneste før abonnementet utløper.

Du kan også bruke et gavekort designet for tjenesten, for eksempel et Netflix-gavekort, som vil gi deg et visst antall måneder inkludert i kostnaden.

Mens den mest populære strømmetjenesten fremdeles er Netflix, komme de andre konkurrentene raskt opp i fart. Dette inkluderer Prime Video og Disney+. Gratis srømmetjenester blir også stadig mer foretrukket fremfor betalte alternativer. Disse gratis tjenestene inkluderer Tubi og Crackle. Andre populære valg er HBO Max og Sling TV, selv om begge disse bare er tilgjengelige hvis du bor i USA eller bruker en VPN.

Hvis du har en eldre TV. som ikke er en smart-TV, kan du fremdeles strømme videoer på den gjennom et par forskjellige alternativer. Det første valget er å kjøpe en strømme-enhet som en Amazon Fire Stick eller en Roku Media Streamer. Disse medieboksene lar deg få tilgang til strømmetjenester og bruke dem på TV-en din via en HDMI-inngang. Et annet alternativ er å bruke Google Chromecast til å caste strømme-appen fra telefonen din til TV-skjermen. Du trenger også en HDMI-inngang på TV-en for å koble til Chromecast.

YouTube TV er en strømmetjenester som gir en blanding av live-TV med on-demand filmer og serier. Denne tjenesten har også en DVR-funksjon som lar deg ta opp programmer slik at du kan se dem på et senere tidspunkt. YouTube TV bruker YouTubes grensesnitt og er tilgjengelig for strømming på en rekke forskjellige plattformer. YouTube er et videodelingsnettsted som lar deg se videoer, samt lage kanaler og engasjere deg med andre.

Teknologijournalist
Ronella funderer alltid på hvordan vi kan gjøre vårt digitale samfunn så sikkert som mulig. Store digitale utviklinger betyr at vi alltid står ovenfor nye sikkerhetsproblemer. Ronella ønsker derfor å skape mer oppmerksomhet rundt nettsikkerhet og få folk til å være bevisst på risiko og fallgruver.