Hvordan se Pluto TV i utlandet

Person clicking on Pluto TV logo on tablet
Klikk her for et sammendrag av denne artikkelen
Se Pluto TV: Et raskt sammendrag

Pluto TV er en strømmetjeneste som tilbyr mange nostalgiske filmer og serier. Dessverre er den ikke tilgjengelig over hele verden.

Heldigvis kan du oppheve blokkeringen av tjenesten med en VPN:

  1. Få et abonnement med en pålitelig og rask VPN-tjeneste, som ExpressVPN.
  2. Last ned VPN-programvaren og logg på med kontoen din.
  3. Velg en server i USA og slå på VPN-tilkoblingen.

Med disse enkle trinnene kan du få tilgang til Pluto TV uansett hvor du er i verden. Hvis du ikke vil vente lenger, kan du klikke på lenken nedenfor og få et abonnement fra ExpressVPN.

Vil du lære mer om tilgang til Pluto TV hvor enn du er? I artikkelen nedenfor forteller vi deg alt om det.

PlutoTVKlassiske filmentusiaster, gled dere! Pluto TV er her for å tilfredsstille ditt behov for gamle filmer, ettersom den har en stor samling av on-demand filmer og serier fra gamle dager, samt noe moderne innhold. Beste av alt, det er helt gratis! I tillegg imiterer grensesnittet TV-kanaler, slik at du får den fulle TV-opplevelsen med bare ett klikk, når du vil.

Denne tjenesten er imidlertid ikke tilgjengelig for alle, fordi Pluto TV har mange geografiske begrensninger. Du kan ikke strømme fra denne plattformen hvis du ikke er i Storbritannia, USA, Canada eller Australia. I det minste ikke offisielt, men du kan bruke en VPN for å komme deg rundt disse geografiske begrensningene.

Hvorfor kan jeg ikke se Pluto TV i mitt land?

Pluto TV er bare tilgjengelig i Storbritannia, deler av Europa, Australia og Canada, men bare i begrenset grad i den sistnevnte regionen. I andre regioner blir du møtt med en melding som denne:

Pluto TV unavailable notification

Geografiske begrensninger har mye å gjøre med distribusjonsrettigheter og regionale rettighetshavere av forskjellige filmprodukter.

Rettslig sett, driver strømmeplattformer som Pluto TV, Netflix eller HBO Go med distribusjon – internasjonal lov behandler strømmeleverandører på samme måte som de behandler en elektronikkbutikk som selger DVD-er (eller du vet, dens leverandør av DVD-er).

Hva dette betyr er at strømmeplattformer må få territoriale lisensrettigheter for alle landene de ønsker å gjøre tjenesten tilgjengelig for – dette gjelder for alle filmene og seriene de har.

Det er ikke nok å bare få et OK fra Disney hvis noen vil strømme gamle tegneserier – hvis noen vil gjøre Askepott tilgjengelig i ditt land, må de betale for det.

Strømmeplattformer som Pluto TV analyserer potensialet og mulighetene. Hvis de ikke forventer nok seertall fra landet du befinner deg i, for å kompensere for pengene som brukes på territoriell lisensiering, utvider de ikke tjenesten til det landet.

Men det er bare en del av forklaringen.

Den andre delen er at de noen ganger ikke vil kunne kjøpe territoriale lisensrettigheter for visse filmprodukter, det kan være at de som for tiden holder dem har eksklusivitet, og ikke vil gi dem opp.

Det er derfor Pluto TV har et mindre bibliotek i Canada. Selv om de ville tjent inn pengene etter å ha kjøpt territoriale lisensrettigheter for Canada, vil ikke selskapene som for øyeblikket har dem selge.

Og det er derfor Pluto TV kanskje ikke er tilgjengelig i ditt land.

Men det betyr ikke at du ikke kan komme deg rundt det. Det finnes måter å strømme geoblokkert innhold.

Hvordan kan jeg se på Pluto TV fra hvor som helst i verden?

Du må bruke en VPN (Virtual Private Network). I utgangspunktet vil dette verktøyet omdirigere internettforbindelsen din via servere i bestemte land, slik at den ser ut som IP-adressen din er annerledes. Hva en strømmetjeneste som Pluto TV vil se, er bare en adresse fra ønsket land.

Hvis du allerede har en VPN, gi det en sjanse. Bytt IP-adressen din til en server i USA, Storbritannia eller Australia, og prøv å få tilgang til strømmetjenesten.

Hvis du ikke er så kjent med VPN-er (eller hvis VPN-en din ikke får tilgang til Pluto TV Online), ikke bekymre deg, vi hjelper deg.

Se Pluto TV i 5 trinn

Følgende trinn lar deg se Pluto TV uansett hvor du er i verden.

  1. Skaff deg en VPN. Vi anbefaler ikke bruk av gratis VPN-er (mer om det senere), du bør abonnere på en av de beste VPN-ene som finnes.
  2. Last ned VPN-programvaren du betalte for fra det opprinnelige nettstedet.
  3. Logg inn med informasjonen du brukte ved påmelding.
  4. Velg en server fra USA, Storbritannia eller Australia.
  5. Se på Pluto TV.

Men husk: Mens de fleste VPN-er skal kunne hjelpe deg med å få til dette, finnes det gode og dårlige alternativer. For eksempel er noen VPN-er mer fokusert på anonym surfing, som tilbyr forbedret kryptering på bekostning av båndbredde, noe som ikke er ideelt for strømming av innhold.

På den annen side er noen VPN-er laget spesielt for tilgang til geoblokkert innhold, med funksjoner designet for å hjelpe deg med bedre strømming.

Ta hensyn til priser, brukerstøtte, grensesnitt og antall servere, det kan være ganske vanskelig å vite hvilken VPN som er riktig for dine behov.

Men ikke bekymre deg, vi skal hjelpe deg.

Vi prøvde å få tilgang til Pluto TV med en rekke VPN-er, og her er våre toppvalg:

ExpressVPN: Strømmingens konge

ExpressVPN er et anstendig valg når du vil strømme geoblokkert innhold, uansett hvor det måtte være. Den har dusinvis av amerikanske lokasjoner og servere du kan dirigere trafikken gjennom, den er pålitelig og bremser ikke internettforbindelsen din, slik at du kan glede deg over Pluto TV eller andre geospesifikke strømmetjenester som Disney Plus, BBC iPlayer eller Peacock TV.

På toppen kommer ExpressVPN med sin egen strømmefunksjonalitet, og den har over 160 steder du kan dirigere trafikken din gjennom, så det er et solid valg for dine strømmebehov, og du kan bruke den til å få det til å virke som om du enten er fra USA, Storbritannia eller Australia

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

Når vi skriver disse artikklene, prøver vi forskjellige VPN-er hos en bestemt plattform for å se hva som fungerer best. Du finner ExpressVPN øverst på disse listene 99% av tiden, fordi det er så bra, og det er vanskelig å komme med et bedre tilbud for folk som trenger å strømme geografisk begrenset innhold.

Men det betyr ikke at den er helt perfekt.

For noen mennesker kan grensesnittet eller prisen være en ulempe, så la oss sjekke noen andre alternativer.

Surfshark: Et rimeligere alternativ til ExpressVPN

Surfshark er et godt valg. Den er kanskje ikke så bra som ExpressVPN, men det er en solid VPN for strømming, siden den er rask, pålitelig og rimelig.

Sammenlignet med andre VPN-er, kan du bruke den på en ubegrenset mengde enheter, noe som er et pluss for store husholdninger. På toppen er Surfshark den billigste og pålitelige VPN-en som finnes. I skrivende stund har Surfshark et tilbud hvor du kan bruke den i to år for kun $47.

Og den kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du vil ha en lavbudsjett-VPN for å se Pluto TV, bør du velge Surfshark.

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

CyberGhost: Brukervennlig grensesnitt

CyberGhost, i likhet med Surfshark, er ikke et generelt bedre alternativ enn ExpressVPN. Imidlertid har den mange servere som hjelper deg med å omgå geografiske begrensninger på nettsteder (tusenvis av dem, inkludert i USA, Storbritannia og Australia).

Den er heller ikke så dyr som ExpressVPN, så det er fortsatt et budsjettvennlig alternativ. Det største plusset er imidlertid det brukervennlige grensesnittet, noe som gjør det til et godt alternativ for folk som ikke er like kjent med VPN-er.

CyberGhost
Tilbud:
 Fra $1,99 per måned
Fra
$1.99
8.8
  • Meget brukervennlig
  • Høy kvalitet for en lav pris
  • Torrents og Netflix er mulig
Besøk CyberGhost

Hva kan du se på Pluto TV?

Pluto TV ble grunnlagt i 2013 og finansiert av ViacomCBS, og har samlet et imponerende bibliotek de siste 8 årene.

Du kan se kjente eldre show som Apocalypto eller Shaft, og Pluto TV har til og med en dedikert britisk seksjon, som inkluderer klassikere som:

  • Doc Martin
  • Shameless (UK-versjonen)
  • Classic Dr. Who (som har sin egen kanal)
  • Midsomer Murders

Du vil merke at vi nevnte at Dr. Who har sin egen kanal. Det er fordi innholdet på Pluto TV er strukturert i kanaler, akkurat som på klassisk TV.Tardis from Dr. Who on TV screen

Dette inkluderer kanaler som:

  • Star Trek (ganske selvforklarende, ikke sant?)
  • Stories by AMC (med AMC-fanfavoritter som The Walking Dead)
  • CSI (med episoder fra både CSI New York og CSI Miami)

Og massevis av andre kanaler, alle skilt inn i 13 overordnede kategorier. Uansett hva du liker, spesielt hvis det er vintage, har det sannsynligvis en plass på Pluto TV.

Men du kan fortsatt ha spørsmål om plattformen, så la oss komme inn på det.

Konklusjon: Se på Pluto TV fra hvor som helst i verden

Hvis du vil se på Pluto TV og ikke befinner deg på et av de geografisk støttede stedene, trenger du en VPN for å glede deg over den store samlingen av både gamle- og moderne programmer Pluto har å tilby.

Heldigvis er det ikke så komplisert, og vi håper det du leser i dag, hjalp deg med å forstå hvorfor du trenger en VPN for å få tilgang til geoblokkert innhold, og at du har en ide om hvilken VPN du bør bruke.

Se Pluto TV: Ofte stilte spørsmål

Har du fortsatt spørsmål om Pluto TV og hvordan får du tilgang? Du finner svaret ditt i vår FAQ nedenfor.

Ja, Pluto TV er gratis, de tjener penger på annonser, strukturert veldig likt det du ser når du ser på TV-en. Det faktum at du ikke kan deaktivere annonser på noen måte er en ulempe for noen, men vi overlater det til deg å bestemme.

Med en VPN kan du definitivt. Sjekk listen vår over de beste VPNene for å strømme Pluto TV med for å se hva som passer for dine behov. På den andre siden er Pluto TV offisielt tilgjengelig i noen få land i Europa.

Men vi prøvde å få tilgang til tjenesten med forskjellige IP-adresser fra hele Europa, og det ser ut som at du trenger en VPN for å få den til å fungere, spesielt hvis du er fra Øst-Europa.

Ja det kan du. Pluto TV har noen programmer for kanadiere, og du trenger ikke en VPN for å få tilgang til nettstedet. Biblioteket for Canadas Pluto TV er imidlertid mindre enn det er i USA, så hvis du vil få mest mulig ut av det, trenger du en VPN som dirigerer trafikken din gjennom en amerikansk server.

Teknologijournalist
Ronella funderer alltid på hvordan vi kan gjøre vårt digitale samfunn så sikkert som mulig. Store digitale utviklinger betyr at vi alltid står ovenfor nye sikkerhetsproblemer. Ronella ønsker derfor å skape mer oppmerksomhet rundt nettsikkerhet og få folk til å være bevisst på risiko og fallgruver.