Se UEFA European Championship (fotball-EM) over hele verden!

Football, laptop streaming football match, VPN shield icon and football shoe
Klikk her for et sammendrag av denne artikkelen
Kort tid? Se europamesterskapet over hele verden med vår raske guide!

Med en VPN kan du enkelt komme deg rundt geografiske begrensninger håndhevet av strømmetjenester. Dette betyr at en VPN lar deg se hvilken som helst EM-kamp, uansett hvor du er i verden! En VPN vi anbefaler for dette formålet er ExpressVPN. Dette er en VPN-leverandør av høy kvalitet med imponerende strømme hastigheter. Hvis du vil se EM, er det bare å installere ExpressVPN på enheten din, koble til en server i landet strømmetjenesten din er beregnet på, gå til din vanlige strømmetjeneste og nyt kampen!

Installering og bruk av ExpressVPN for å se EM er enkelt og tar ikke lang tid. Imidlertid, hvis du vil ha litt hjelp med denne prosessen, kan du gjerne sjekke ut vår mer detaljerte guide nedenfor.

Computer screen with ballSelv om det er mange spennende idretter i verden, er fotball (eller fotball i USA) fortsatt den mest populære. Den mest spennende delen av denne dynamiske og morsomme sporten kan bare være å se på forskjellige nasjoner som kjemper mot den på en internasjonal scene. En av de største turneringene i denne forbindelse er europamesterskapet. Som et kontinent med mange talentfulle landslag, mislykkes sjelden Europas fireårige sammenstøt med fotballtitanere fansen!

Europamesterskapet i 2021 er utsatt til juni 2021 på grunn av koronavirus pandemien. På grunn av utsettelsen vil fotballfans være enda mer ivrige etter å se sine favoritt europeiske fotballspillere.

For mange innbyggere i de europeiske landene som spiller i EM, vil dette ikke være et problem. De fleste av disse landene har utpekte selskaper som er autorisert til å kringkaste og strømme disse kampene. Noen ganger gjør de det til og med gratis. Men hva om du ikke bor i et av disse landene? Eller hva om du er på ferie eller utenlands på jobb under EM? I disse situasjonene, a VPN er et flott verktøy for å få tilgang til hvilken som helst EM-strømming du ønsker. Tross alt kan en VPN oppheve blokkeringen geografisk begrensede strømmer enkelt. Hvis du vil vite hvordan en VPN oppnår dette, kan du finne ut senere i denne artikkelen. Men først vil vi gi deg en rask og enkel guide til å se EM over hele verden ved hjelp av en VPN.

Steg-for-steg guide: Se EM over hele verden med en VPN

 1. Få et abonnement hos en pålitelig VPN-leverandør. Vi anbefaler virkelig ExpressVPN, siden denne leverandøren tilbyr gode strømme hastigheter (slik at strømmetjenesten ikke stopper med å buffer plutselig) og gode servere i de fleste europeiske land.
 2. ExpressVPN
  Vårt valg
  Vårt valg
  Tilbud:
  3 måneder gratis med et års abonnement
  Fra
  $6.67
  8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
  Besøk ExpressVPN
 3. Last ned VPN-programvaren på enheten du vil se kampene på. De mest populære VPN-ene tilbyr enkle apper for stort sett alle enheter, så lenge de er kompatible med operativsystemet ditt. Tviler du på om dette er tilfelle for VPN-en du vil bruke? Du kan sjekke dette ved å bruke vårt sammenlignings verktøy. Hvis du vil ha litt hjelp til å installere vår foretrukne VPN, ExpressVPN, kan du ta en titt på vår ExpressVPN gjennomgang.
 4. Åpne VPN-programvaren og koble til riktig server (i det landet du strømmer og bruker er basert i).
 5. Gå til strømmetjenesten, logg inn (om nødvendig) og naviger til kampen du vil se.
 6. Kos deg med å heie på ditt favoritt europeiske lag!

Hvorfor er det ofte vanskelig å se EM-kamper utenfor Europa?

Hvis du bor i et ikke-europeisk land, kan det være en utfordring å finne en måte å se EM på. Det samme gjelder når du reiser. For eksempel kan du bo i Europa, men være på ferie i Mexico under EM. De vanlige strømmene dine fungerer ikke, fordi de ikke har lov til å vise spillet utenfor Europa (eller til og med utenfor landet de er basert i, hvis de er gratis). Dette er et eksempel på det som kalles en begrensning for geografisk strømming.

Noe lignende skjer hvis du bor i USA og har et ESPN + -abonnement. Du vil kunne se Euro 2021-kamper live med det, men så snart du krysser grensen, vil abonnementet ditt ikke være til nytte. ESPNs innhold er tross alt blokkert utenfor USA. Selvfølgelig, hvis du ikke har et ESPN + -abonnement til å begynne med, vil du ikke kunne se kampen hjemme heller.

Mennesker fra andre land, som Canada, Australia, Japan eller Kina, står overfor lignende problemer hele tiden. Disse kan gjøre det komplisert eller til og med umulig å se på EM. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring. Du trenger ikke å gå glipp av noen av de beste trekkene til favorittfotballspillerne dine i år. Det er en veldig enkel måte å se EM over hele verden, uansett hvor du er. Bare bruk et VPN (Virtual Private Network).

Se på EM med en VPN

En god VPN kommer med et par store fordeler . En av disse fordelene er økt internettfrihet (for eksempel å se Euro 2021). Hvordan er dette mulig? Vel, en VPN anonymiserer internettrafikken din ved å koble til en VPN-server i et annet land. De fleste gode VPN-er vil ha servere i land over hele verden. Etter at du har koblet til en VPN-server i et annet land, får forbindelsen din en lokal IP adresse tilsvarende den serveren.

I praksis betyr dette at tilkobling til en VPN-server i Nederland vil endre IP-adressen som vises til en nederlandsk, uansett om du er i USA, Kina eller et annet sted. Mange nettsteder og apper er hovedsakelig avhengige av brukernes IP-adresser for å bestemme hvor de er. Med andre ord: hvis du kobler til en VPN-server i Europa, vil mange strømmetjenester tro at du faktisk er i Europa og gi deg tilgang til europeiske live-strømming. En VPN kan derfor hjelpe deg med å komme deg rundt internettbegrensninger på nettet.

Nettrestriksjon

 

På samme måte, hvis du er på ferie i Asia, kan du fortsatt bruke ESPN + -abonnementet ditt ved å bare aktivere et VPN. Få VPN til å koble til en server i USA, og ESPN vil tro at du er i USA og gi deg tilgang til innholdet deres. Selvfølgelig fungerer denne metoden ikke bare med EM, men med alle slags arrangementer, nettsteder, videoer, strømmer og så videre. Du kan også bruke denne teknikken til å se den amerikanske versjonen av Netflix, uansett hvor du er, for eksempel.

Andre VPN fordeler: Spar penger på å se på EM

Endrer IP-adresse med en VPN kan til og med spare deg for penger. I Storbritannia sendes for eksempel EM-kamper gratis på BBC iPlayer og på ITV. Noen kamper sendes på førstnevnte, og andre på sistnevnte, så du må bruke begge tjenestene. Normalt kunne du ikke engang få tilgang til disse tjenestene utenfor Storbritannia, men med en VPN kan du! Bare sett VPN-en din til en britisk server, så er du klar!

Alternativt, hvis det ovennevnte ikke fungerer, er det også et nederlandsk strømmeside som heter NPO Start som tillater folk i Nederland å se, blant andre programmer, EM 2021 gratis. Hvis du kobler til en nederlandsk VPN-server, kan du også!

Som du sikkert kan fortelle nå, bruker du en VPN, gir det en rekke muligheter (opphever blokkering). Men mest av alt vil det hjelpe deg å se EM uansett hvor du er i verden!

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se EM?

Noen VPN-er tilbyr sine tjenester gratis. Dette kan høres fristende ut – alt er bedre når det er gratis. Eller er det det? Dessverre er gratis VPN generelt ikke nyttig for strømming, enda mindre for å se EM. Tross alt håndhever gratis VPN ofte strenge hastighets- og båndbreddegrenser. Selv om de ikke gjør det, er hastighetene generelt ikke for store, fordi de få serverne de tilbyr er ofte veldig overfylte (fordi de er gratis). Dette kan føre til mye lag og buffering når du ser på videoer.

Det er slik at både forsinkelser og data grenser ofte er problematiske for strømming. Tross alt trenger du masse data og gode (nedlastingshastigheter) for å kunne se en stream ordentlig. Dette er grunnen til at hvis du ønsker å spare penger, vil vi heller råde deg til å vurdere å få en billig VPN. Nedenfor inkluderte vi til og med de beste billige VPN-ene, etter vår mening, for deg å prøve ut.

Surfshark – en utmerket VPN til en utmerket pris

Hvis du leter etter en VPN som klarer å kombinere god kvalitet med en lav pris, anbefaler vi Surfshark helhjertet. Surfshark er en relativt ny VPN-leverandør som tilbyr et stort antall raske og stabile servere, brukervennlige apper og en rekke nyttige tilleggs alternativer, for eksempel statiske VPN-servere og en dobbel VPN-tilkobling. Du vil kunne få alt dette for bare $ 1,99 i måneden. Videre tilbyr Surfshark en annen stor fordel: det er en av få leverandører som lar deg bruke ett abonnement på så mange enheter du vil. Kort sagt, hvis du ikke vil gå glipp av et eneste EM-mål, men ikke vil bryte banken heller, er Surfshark det rette VPN for deg!

Surfshark
Tilbud:
Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
Fra
$2.30
9.0
 • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
 • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
 • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

European Championships tidsplan

Bevæpnet med tipsene i denne artikkelen og en god VPN, kan du se alle Euro 2021-kampene på kort tid, enten du er hjemme eller i utlandet. Nå som du vet hvordan du skal se EM, må du selvfølgelig vite når det finner sted. Her er en tabell med de forskjellige etappene av EM og når de finner sted for å hjelpe deg:

SceneDato
Gruppe scene11-23 Juni 2021
8. finalen26-29 Juni 2021
Kvartfinaler2-3 Juli 2021
Semifinaler6-7 Juli 2021
Finale11 Juli 2021

Hvorfor bruke en VPN generelt (bortsett fra å se på EM)?

soccer playersVi har allerede fremhevet en viktig grunn for mange til å bruke et VPN: hvis du bruker en «normal» forbindelse, har du kanskje ikke tilgang til favoritt innholdet ditt på nettet, for eksempel strømming som viser kamper i Euro 2021. Bruk av VPN mens du er online har imidlertid mange flere fordeler. En VPN er en fin måte å øke din online frihet, online personvern og online sikkerhet generelt. Tross alt krypterer en VPN all internettrafikken din ved å bruke en såkalt krypterings protokoll, noe som gjør det mye vanskeligere for andre parter å spionere på deg online. For å legge til dette, guider en VPN datatrafikken din til en ekstern server gjennom en VPN-tunnel før den sendes videre til internett. Dette betyr at det også gjør deg mer anonym online.

Kort sagt, en VPN lar deg ikke bare få tilgang til blokkert innhold, det holder deg også trygg fra store selskaper som prøver å skaffe og selge dataene dine, og fra nettkriminelle som prøver å få tak i bank opplysningene dine. Unødvendig å si, selv om en VPN er en flott personvern og sikkerhetsløsning, er den en av mange. Det er mange andre tiltak du kan og bør ta siden disse i stor grad vil utfylle den ekstra sikkerheten og personvernet en VPN tilbyr. Hvis du vil lære mer om disse tiltakene, kan du ta en titt på vår sikkerhetsavdeling for internett. Hvis du i stedet vil lære mer om VPN-er, kan du lese denne artikkelen som forklarer VPN-er og hvordan de fungerer.

Å se Euro 2021 i utlandet - Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål du raskt trenger svar på, uten å måtte gå gjennom hele artikkelen først? Ta en titt nedenfor, og kanskje problemet ditt blir løst om noen sekunder.

Spesielt hvis du er utenfor Europa, kan det være vanskelig å se fotball-EM. På den ene siden er dette fordi land utenfor Europa ikke har kringkastingsrettighetene til Euro 2021 – de deltar tross alt ikke. På toppen av det, hvis det er noen sendinger, har kampene ofte kommentarer på det lokale språket. Så hvis du for eksempel vil se verdensmesterskapet på en pub, forstår du kanskje ikke noe.

Med en VPN kan du se fotball-EM i utlandet. Hvis du bruker en VPN, kobler du deg til internett via en ekstern server. Dette betyr at du kan være på Bahamas, for å si det, mens du er koblet til en VPN-server lokalisert i Storbritannia. Dette gir deg en britisk IP-adresse, som lar deg se kampene med engelsk kommentar.

Bruk av VPN er helt lovlig i de fleste vestlige land. Imidlertid er det andre land der dette ikke er tilfelle; tenk på regimer som Kina eller Nord-Korea. Så vær alltid forsiktig og sjekk lovene og forskriftene i landet der du er. For mer informasjon, les vår artikkel om lovligheten av VPN-tjenester.

VPN-en vi anbefaler for Euro 2021 er ExpressVPN. Denne leverandøren er utmerket på flere nivåer. Høye strømningshastigheter, god sikkerhet og en ikke-logg-policy. Så hvis du vil se EM i utlandet med kommentarer på ditt eget språk, anbefaler vi å installere denne VPN-en.

På grunn av Corona-pandemien gikk ikke UEFA-EM som planlagt. Vi må vente til 11. juni 2021 for at den skal starte, og 11. juli 2021 vet vi hvem som tar hjem koppen. La oss håpe vår tålmodighet blir belønnet!

Teknologijournalist
Nathan er en internasjonalt opplært journalist og har spesiell interesse for forebygging av nettkriminalitet, spesielt hvor utsatte grupper er involvert. For VPNOverview.com utfører han research innen nettsikkerhet, nettsensur og personvern på nettet.