Se Champions League-kamper hvor som helst i verden

Guarda la Champions League con una VPN
Klikk her for et sammendrag av denne artikkelen
Sammendrag: se Champions League med en VPN

Kan du ikke se kampene i Champions League live? Enten du er på ferie i et land som ikke tillater deg å se dine vanlige strømme tjenester eller om du bor et sted hvor du ikke kan se kampene i det hele tatt, har vi dekket deg. Bare bruk en VPN. En VPN omdirigerer internettrafikken din (gjennom en server i et annet land), og øker din online frihet, sikkerhet og personvern. En god VPN for å strømme Champions League er Surfshark. Tross alt tilbyr denne leverandøren gode strømme hastigheter og stabile tilkoblinger til en veldig rimelig pris.

Følg disse fire trinnene for å se din live strømmer fra Champions League, uansett hvor du er i verden. Det tar bare fem minutter!

 1. Få et abonnement med en god VPN-leverandør, som Surfshark. Klikk på knappen i banneret over for å bli sendt rett til høyre webside.
 2. Last ned VPN-appen på enheten din.
 3. Velg en VPN-server i landet som streamingtjenesten din henvender seg til.
 4. Gå til din vanlige strøm og nyt kampen!

Ønsker du mer informasjon om online begrensninger eller andre VPN-er som gjør at du kan se Champions League-kamper? Les hele artikkelen nedenfor for å finne ut alt det og mer.

UEFA Champions League er en av de mest sette og prestisjetunge internasjonale sportsturneringene i verden, og uten tvil den mest berømte turneringen for fotballklubber over hele verden. Mange mennesker over hele kloden liker å se kampene og støtte favorittlaget deres. Imidlertid, hvis du er på ferie og ønsker å se turneringen med kommentarer på morsmålet ditt, kan du komme i noen vanskeligheter. Mange strømme tjenester blokkerer bruken av ditt online sportsabonnement mens du er i et fremmed land.

I tillegg kan noen strømme tjenester blokkere spesifikt geografisk begrenset innhold . Dette kan bety at du ikke vil være innstilt på å se finalen i denne spennende turneringen eller noen av de andre kampene. Dette kan være av forskjellige grunner, men vanlig er at noen (statlige) kanaler / strømmer bare sender kamper spilt av spesifikke nasjonale klubber.

Heldigvis er det alltid muligheten til å løse disse problemene med en VPN . Med et VPN kan du se hver eneste Champions League-kamp, hvor som helst i verden! Vi vil fortelle deg nøyaktig hvordan dette fungerer nedenfor.

Hvordan se Champions League hvor som helst i verden

Hvordan se Champions LeagueNår du er i et land som ikke tillater deg å se dine vanlige Champions League-strømmer, kan du komme til å sitte fast uten fotball. Alternativt kan det hende du må gjennom mye bryderi for å få tilgang til en annen strøm, med kommentarer du ikke en gang forstår!

Så hvordan kan du se de beste UEFA Champions League-kampene i situasjonen beskrevet ovenfor? Her er tre forskjellige måter å gjøre dette på:

 • Se kampen gjennom en lokal kanal som sendes i landet du er i. Eksempler er Canal + og Fox Sports.
 • Finn en (lovlig) online strømmer som er tilgjengelig der du er. Dette kan for eksempel være BT Sport (i Storbritannia), Sky Italia (Italia) eller ESPN (Sør-Amerika). Noen av disse strømningene kan til og med være gratis.
 • Bruk en VPN for å få tilgang til en strøm som ellers ikke ville fungere der du er. Dette kan for eksempel være en løsning når du er på ferie.

I land der fotball er populær, kan du vanligvis se alle spillene live på tv eller i økende grad strømme dem online. Å se på fotball på nettet gir fordeler, men også ulemper. Et eksempel er geografisk blokkering av innhold. Heldigvis kan VPN-er løse dette problemet.

Med en VPN kan du koble til en server som er lokalisert i et annet land og ta på deg IP-adressen til den serveren . På denne måten vil det virke som om du får tilgang til internett fra det aktuelle landet. Strømme nettstedene vil gi deg tilgang til innholdet de sender i det landet. Du kan nå se UEFA Champions League live, uansett hvor du er, forutsatt at du har en rask nok internettforbindelse og er koblet til en rimelig rask VPN-server.

Nedenfor tilbyr vi deg en rask trinnvis guide som forklarer hvordan du bruker et VPN for å se hvilken som helst Champions League-kamp som ditt fotballformede hjerte ønsker.

Bruke en VPN for å se Champions League over hele verden: en hurtigguide

  1. Få et abonnement hos en pålitelig og god VPN-leverandør. For å se Champions League over hele verden, anbefaler vi Surfshark . Denne leverandøren er rask, sikker og veldig rimelig, med en 30-dagers pengene tilbake garanti. Klikk på den oransje knappen nedenfor hvis du vil komme i gang med Surfshark med en gang.
  2. Surfshark
   Tilbud:
   Surf sikkert og anonymt for bare $2.30 per måned
   Fra
   $2.30
   9.0
   • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
   • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
   • Billig, og mange ekstrafunksjoner
   Besøk Surfshark
  3. Last ned VPN-appen på datamaskinen, bærbare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet – hvilken enhet du vil se kampen på.
  4. Start appen og velg VPN server plasseringen du trenger. Dette avhenger av hvilken strøm du vil oppheve blokkeringen. En amerikansk strøm vil kreve tilkobling til en amerikansk server, mens en italiensk strøm for eksempel vil kreve en italiensk (eller europeisk) server. Surfshark-programvaren er intuitiv og veldig enkel å bruke. Hvis du fortsatt sliter med å finne ut hvordan du velger en server, kan du alltid ta en titt på vår Surfshark-gjennomgang for mer bruksanvisning.
  5. I løpet av få sekunder vil du være koblet til VPN-serveren. Det ser nå ut som om du åpner nettsteder fra stedet du valgte. VPN-en vil være aktiv i bakgrunnen på enheten din, så du vil ikke merke det i det hele tatt. Det vil si, lagre for det faktum at du vil kunne oppleve internett som om du var et annet sted. Viktigst av alt: du får tilgang til Champions League-strømmer!

Når du er koblet til et VPN, er all online trafikk kryptert, noe som gjør det mye vanskeligere for deg ISP, online trackere, hackere, offentlige etater eller andre parter for å finne ut hva du gjør online. Ikke engang VPN-leverandøren vil kunne se hva du ser etter på internett hvis de har en ikke-logg-policy (som Surfshark gjør). Som sådan, ved å skjule din sanne IP-adresse og kryptere trafikken din, gjør dine aktiviteter på nettet mer private. Alt i alt kan investering i et kvalitets-VPN gi deg sikkerhet og anonymitet som det moderne nettet krever, sammen med å forbedre din online frihet.

Med denne løsningen kan du ikke bare se UEFA Champions League, men du kan også følge FIFA World Cup, the UEFA European Championship, Copa América, and the Copa Libertadores. Moreover, there are many other sports you can watch this way, like basketball, American football, and ice hockey.

Hvorfor og hvordan strømmer Champions League geo-block?

Mange problemer når det gjelder å se Champions League er forårsaket av geografiske begrensninger. Dette betyr at du ikke har tilgang til bestemt innhold fordi leverandøren blokkerer innholdet i din region eller ditt land. Rettighetene til å kringkaste UEFA Champions League er kjøpt av forskjellige kanaler over hele verden. Disse kanalene har ofte bare tillatelse til å kringkaste kamper i sitt eget land. Dette betyr at du ofte bare kan se et spill på en bestemt kanal eller strøm hvis du er i landet der denne kanalen / strømmer er basert. Når du prøver å strømme på nettet, vil plattformene du bruker sjekke posisjonen din ved hjelp av IP-adresse. På denne måten er de i stand til å «blokkere» deg fra å få tilgang til spesifikt innhold eller til og med nettstedet deres som en helhet.

Bonustips: NordVPN kan hjelpe deg med å komme deg rundt «VPN-blokker»

soccer playersVi har allerede nevnt Surfshark som en god VPN å bruke når du vil se UEFA Champions League-kamper. Imidlertid er det flere alternativer og forskjellige egnede VPN-leverandører å vurdere, for eksempel NordVPN.

NordVPN is en utmerket VPN-leverandør som sikkert vil hjelpe deg når du sliter med VPN-blokker. Den har spesielle funksjoner som gjør det mindre sannsynlig for nettsteder å oppdage at du bruker en VPN og blokkerer deg av denne grunn (ja, dette skjer dessverre ganske ofte). For det første gjør NordVPN dette ved å tilby dedikerte IP-adresser. En dedikert IP-adresse vil tillate deg å gå online trygt og anonymt ved å bruke bare en unik og fast IP-adresse. Denne adressen vil ikke brukes av noen andre, noe som betyr at den ikke blir blokkert av tjenester og nettsteder like enkelt.

Bortsett fra det, tilbyr NordVPN forvirrede servere. Dette er VPN-servere som tilslører internettrafikken din som ‘vanlig’ internettrafikk, i stedet for data som ble sendt gjennom en VPN-tunnel. Dette er spesielt nyttig når du er i et land med mye internett sensur. Disse landene bruker tross alt ofte avanserte tiltak, for eksempel dyp pakkeinspeksjon, for å se om du bruker et VPN. Med NordVPN vil du også kunne se fotballkamper i disse landene.

NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
 • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
 • Fin og tilfredsstillende applikasjon
 • Ingen logger
Besøk NordVPN

Når er Champions League kampene på?

Nedenfor ser du tidsplanen for UEFA Champions League 2020-2021.

FaseDato
Runde 1616 februar til 17 mars 2021
Kvartfinale6 – 14 april 2021
Semifinaler27 april til 5 mai 2021
Finaler29 mai 2021

Husk at det fortsatt kan gjøres endringer i denne tidsplanen, avhengig av utviklingen i COVID-pandemien. Forhåpentligvis vil alle disse kampene bli spilt som nevnt, så vi kan nyte et normalt år med sport igjen!

Kanaler som sender UEFA Champions League

For å se UEFA Champions League i løpet av 2020-2021 sesongen, trenger du en konto med en av følgende tjenester:

Europeiske kringkastings tjenester

LandKringkastings tjeneste
AlbaniaTring
AndorraRMC Sport
ArmeniaArmenia TV
AserbajdsjanCBC Sport, AzTV
BelgiaRTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Bosnia-HercegovinaSportKlub, Arena Sport
BulgariaA1, bTV Media Group
DanmarkViasat Danmark
EstlandAll Media Baltikum
FinlandMTV
FrankrikeRMC Sport
FYR MakedoniaMakedonia Telekom
GeorgiaSilk Sport
HellasCOSMOTE TV
HviterusslandHviterussland TV
IslandStod 2 Sport
IrlandRTÉ, Virgin Media
IsraelSportskanalen
ItaliaSky Italia
KasakhstanQazSport
KosovoKujtesa
KroatiaHRT, VIPNET
KyprosCYTA
LatviaAll Media Baltics
LitauenAll Media Baltics
LuxembourgRTL, RMC Sport
MaltaPBS, TSN
MoldovaKanal 3
MonacoRMC Sport
MontenegroSportKlub, Arena Sport
NederlandZiggo Sport, Veronica
NorgeViasat
ØsterrikeSky Østerrike
PolenTelewizja Polsat
PortugalEleven Sports
RomaniaTelekom Sport, Digi Sport
RusslandMatch TV
San MarinoSky Italia
SerbiaRTS, Arena Sport
SlovakiaOrange Sport
SloveniaPro Plus, SportKlub
SpaniaMovistar
SverigeViasat
SveitsRTS, Teleclub
StorbritanniaBT Sport
Tsjekkisk Republikko2
TysklandSky Tyskland
UkrainaVolia TV, Fotball 1
UngarnMTVA, TV2
VatikanstatenSky Italia

Utenfor Europa

LandKringkastings tjeneste
AfghanistanSony
AlgeriabeIN Sports
AngolaCanal+, SuperSport
AnguillaFlow Sports, SportsMax
Antigua & BarbudaFlow Sports, SportsMax
ArgentinaFox Sports, ESPN, Facebook
ArubaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
AustraliaOptus Sport
Austral-øyeneRMC Sport
BahamasFlow Sports, SportsMax
BahrainbeIN Sports
BangladeshSony
BarbadosFlow Sports, SportsMax
BelizeFox Sports, ESPN, Facebook
BeninCanal+, SuperSport
BermudaFlow Sports, SportsMax
BhutanSony
BoliviaFox Sports, ESPN, Facebook
BonaireFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
BotswanaCanal+, SuperSport
BrasilTurner, Facebook
De Britiske Jomfru øyeneFlow Sports, SportsMax
BruneiGoal.com
Burkina FasoCanal+, SuperSport
BurundiCanal+, SuperSport
CambodiaGoal.com
CameroonCanal+, SuperSport
Canada
DAZN
Cape VerdeCanal+, SuperSport
CaymanøyeneFlow Sports, SportsMax
ChadbeIN Sports, Canal+, SuperSport
ChileFox Sports, ESPN, Facebook
ColombiaFox Sports, ESPN, Facebook
ComorosCanal+, SuperSport
Costa RicaFox Sports, ESPN, Facebook
CubaFlow Sports, SportsMax
CuracaoFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Den Demokratiske Republikken KongoCanal+, SuperSport
DjiboutibeIN Sports, Canal+, SuperSport
DominicaFlow Sports, SportsMax
Den Dominikanske RepublikkFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
EcuadorFox Sports, ESPN, Facebook
EgyptbeIN Sports
ElfenbenskystenCanal+, SuperSport
El SalvadorFox Sports, ESPN, Facebook
EritreaCanal+, SuperSport
EthiopiaCanal+, SuperSport
FalklandsøyeneFox Sports, ESPN, Facebook
FijiFBC TV
FilippineneGoal.com
De Forente Arabiske EmiraterbeIN Sports
Forente StaterCBS, Univision
Fransk GuyanaFox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Fransk PolynesiaRMC Sport
Franske sørlige og antarktiske landRMC Sport
FutunaRMC Sport
GabonCanal+, SuperSport
GambiaCanal+, SuperSport
GhanaCanal+, SuperSport
GrenadaFlow Sports, SportsMax
GuadeloupeFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
GuatemalaFox Sports, ESPN, Facebook
Guinea-ConakryCanal+, SuperSport
Guinea EkvatorCanal+, SuperSport
Guinea-BissauCanal+, SuperSport
GuyanaSportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
HaitiFlow Sports, SportsMax, Canal+
Himmelfarts øyaFox Sports, ESPN, Facebook
HondurasFox Sports, ESPN, Facebook
Hong KongbeIN Sports
IndiaSony Six
IndonesiaTotal Sports Blast
IranbeIN Sports
IrakbeIN Sports
JamaicaFlow Sports, SportsMax
JapanDAZN
JemenbeIN Sports
JordanbeIN Sports
KenyaCanal+, SuperSport
KinaPPTV
KirgisistanSaran
KongoCanal+, SuperSport
KuwaitbeIN Sports
LaosGoal.com
La RéunionRMC Sport
LibanonbeIN Sports
LesothoSuperSport
LiberiaCanal+, SuperSport
LibyabeIN Sports
MacauTDM Desporto
MadagaskarCanal+, SuperSport
MalawiCanal+, SuperSport
MalaysiaGoal.com
MaldiveneSony
MaliCanal+, SuperSport
MartiniqueFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
MauritaniabeIN Sports, Canal+, SuperSport
MauritiusRMC Sport, Canal+, SuperSport
MayotteRMC Sport
MexicoFox Sports, ESPN, Facebook
MarokkobeIN Sports
MongoliaSPS HD, Look TV
MontserratFlow Sports, SportsMax
MosambikCanal+, SuperSport
MyanmarSkynet
NamibiaCanal+, SuperSport
NepalSony
NevisFlow Sports, SportsMax
New ZealandSky NZ
NicaraguaFox Sports, ESPN, Facebook
NigerCanal+, SuperSport
NigeriaCanal+, SuperSport
Ny CaledoniaRMC Sport
OmanbeIN Sports
PakistanSony
PalestinabeIN Sports
PanamaFox Sports, ESPN, Facebook
ParaguayFox Sports, ESPN, Facebook
PeruFox Sports, ESPN, Facebook
QatarbeIN Sports
RwandaCanal+, SuperSport
SabaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sao Tome & PrincipeCanal+, SuperSport
Saudi ArabiabeIN Sports
SenegalCanal+, SuperSport
Den sentralafrikanske republikkCanal+, SuperSport
SeychelleneCanal+, SuperSport
Sierra LeoneCanal+, SuperSport
SingaporeGoal.com
SomaliabeIN Sports, Canal+, SuperSport
Sør-AfrikaSuperSport
Sør-KoreaSPO TV
Sri LankaSony
St. BartsFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St. ChristopherFlow Sports, SportsMax
St. EustatiusFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
St. Helena & AscensionCanal+, SuperSport
St. KittsFlow Sports, SportsMax
St. LuciaFlow Sports, SportsMax
St. MartinFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
St. Pierre & MiquelonFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St. Vincent & the GrenadinesFlow Sports, SportsMax
SudanbeIN Sports
SurinamFox Sports, ESPN, Facebook
SwazilandSuperSport
SyriabeIN Sports
TaiwanGoal.com
TadsjikistanSaran
TanzaniaCanal+, SuperSport
ThailandGoal.com
TogoCanal+, SuperSport
TortolaFlow Sports, SportsMax
Trinidad & TobagoFlow Sports, SportsMax
TunisiabeIN Sports
TurkmenistanSaran
Turks & Caicos øyeneFlow Sports, SportsMax
UgandaCanal+, SuperSport
UruguayFox Sports, ESPN, Facebook
UsbekistanSaran
VenezuelaFox Sports, ESPN, Facebook
VietnamK+
WallisRMC Sport
ZambiaCanal+, SuperSport
ZanzibarCanal+, SuperSport
ZimbabweCanal+, SuperSport

Noen av disse tjenestene tilbyr gratis prøvekontoer eller er helt gratis, til å begynne med. Dette betyr at du kan bruke tjenesten deres gratis, i minst et par dager. Som sådan trenger du ikke å få et abonnement hvis du bare vil se ett eller to kamper. Dette er ideelt hvis du er på ferie, men fremdeles vil heie på landet eller favorittklubben din. Noen VPN-leverandører tilbyr også en gratis tjeneste . I kombinasjon med gratis prøveperiode for en av tjenestene som er nevnt ovenfor, kan du se Champions League-turneringen helt gratis. Men med en gratis VPN får du ikke de samme funksjonene som et betalt VPN-abonnement tilbyr. Data, hastighet og til og med sikkerhet kan begrenses med en gratis VPN. Som sådan vil vi fraråde deg å bruke en gratis VPN for å strømme (Champions League).

Hvordan se Champions League i USA

Amerikansk fotball og baseball er de mest populære sportene å se i USA. Men som fotballfan kan du være interessert i å vite hvor du kan se Champions League mens du er i USA.

CBS har nå kringkastings rettigheter for Champions League i USA. Alle kampene er tilgjengelige direkte via CBS All Access. Velg kamper vil vises på CBS og CBS Sports Network.

Siste tanker

Hvis du vil kunne se Champions League-kamper fra hvor som helst i verden, har vi dekket deg! Først trenger du et abonnement med en av kanalene eller nettjenestene som sender kampene i et land du velger. Etter det trenger du en VPN med servere i det aktuelle landet. Ved å koble deg til VPN-serveren i et annet land, kan du endre den virtuelle plasseringen for å få tilgang til en strøm eller et nettsted du ellers ikke kan bruke. Dette vil tillate deg å se hvilket som helst Champions League-spill. Prøv en VPN-tjeneste og nyt å heie på favorittlaget ditt!

Ansvarsfraskrivelse : Det er viktig å innse at det ovennevnte bare består av tips som hjelper deg å se favorittkampene dine i Champions League, uansett hvor du er. Det er imidlertid alltid ditt eget ansvar å gjøre deg kjent med brukeravtalen til en hvilken som helst kanal eller (strømme) tjeneste du bruker for å se Champions League og å handle i samsvar med denne avtalen.

Se Champions League Online: Ofte stilte spørsmål

Har du et spesifikt spørsmål om å se Champions League online? Sjekk FAQ ofte og klikk på et spørsmål for å lese svaret.

Dette er tidsplanen for den nåværende Champions League-sesongen:

 • 16. runde: 16. februar til 17. mars 2021
 • Kvartfinaler: 6. – 14. april 2021
 • Semifinaler: 27. april til 5. mai 2021
 • Finaler: 29. mai 2021

På grunn av kringkastings rettigheter er det forskjellige plattformer, kanaler og strømmer i nesten alle land som lar deg se Champions League online. I de fleste tilfeller trenger du et abonnement på en offisiell tjeneste for å kunne få tilgang til en juridisk strøm. I USA tilhører for eksempel rettighetene Univision og CBS.

Gratis online strømmer som lar deg se Champions League er tilgjengelig i noen land. Det er også mange plattformer som tilbyr en gratis prøveperiode, noe som gir deg sjansen til å prøve tjenesten deres. Et eksempel på en slik plattform er DAZN, som er tilgjengelig i Canada, Tyskland, Japan og Østerrike.

Hvis du for øyeblikket ikke er i et av disse landene, kan du fortsatt få tilgang til disse gratis prøveversjonene ved å bruke en VPN. En VPN sender online trafikken din til en ekstern VPN-server, slik at du får tilgang til internett som om du var et annet sted.

Først og fremst er det viktig å sjekke om strømme plattformen du planlegger å bruke, tillater VPN. Når du har gjort det, følger du disse trinnene for å se en Champions League-livestream med en VPN:

 1. Velg en VPN som lar deg se Champions League uten forsinkelse (som for eksempel ExpressVPN)
 2. Skaff deg et VPN-abonnement og last ned programvaren download the software på enheten din
 3. Velg en VPN-server i landet der strømme plattformen din har kringkastings rettigheter, og koble til den serveren
 4. Gå til din vanlige strøm

Kos deg med kampen!

Mange strømme services blokkerer deg fra å se live sport mens du er i et fremmed land fordi de bare har rettighetene til å vise et spill i et bestemt land. På grunn av geografiske blokkeringer kan du ikke få tilgang til kanalen hvis du er på ferie eller i utlandet for forretninger (selv om du har et abonnement).

Teknologijournalist
Nathan er en internasjonalt opplært journalist og har spesiell interesse for forebygging av nettkriminalitet, spesielt hvor utsatte grupper er involvert. For VPNOverview.com utfører han research innen nettsikkerhet, nettsensur og personvern på nettet.