Så skaffa gratis provperiod hos ExpressVPN

Woman clicking on "Free Trial" button below the ExpressVPN logo
Klicka här för att få en snabb sammanfattning av denna artikel
Sammanfattning: Så skaffar du gratis provperiod hos ExpressVPN

Om du vill skaffa en kostnadsfri provperiod hos ExpressVPN så följer du bara dessa steg:

 1. Besök https://www.expressvpn.com/.
 2. Välj ”Skaffa ExpressVPN” och välj ditt abonnemang*.
 3. Följer stegen för att skapa ditt konto.
 4. Ladda ned ExpressVPN till din enhet.
 5. Aktivera ditt konto.
 6. Innan dina 30 dagars kostnadsfria provperiod är slut kontaktar du kundtjänsten för att avsluta ditt konto och få tillbaka dina pengar.

* Det spelar ingen roll vilket abonnemang du väljer för 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin. Du måste dock göra en första betalning, som du sedan får tillbaka efter att ha använt pengarna-tillbaka-garantin. Detta innebär att du så i praktiken kommer att kunna åtnjuta ExpressVPN gratis i 30 dagar.

Kolla in vår fullständiga guide nedan för mer information.

ExpressVPN är en av de mest populära VPN-tjänsterna just nu – och dessutom en av de allra bästa. Med dess blixtrande höga hastigheter och utmärkta kundservice räcker ExpressVPN till oavsett vilka dina behov än är. För mer information om ExpressVPN – kolla in vår kompletta recension. Vill du ha en gratis provperiod hos ExpressVPN utan att lägga några pengar ett abonnemang? Fortsätt då läsa!

Skaffa en kostnadsfri provperiod hos ExpressVPN

Även med all hyllning kring ExpressVPN förstår vi varför man kanske vill testa den gratis innan man börjar betala för att använda VPN. Även om ExpressVPN inte ger en fullständigt kostnadsfri provperiod så erbjuder de en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan använda detta för att prova tjänsten innan du avgör.

I praktiken innebär detta att du måste teckna ett abonnemang hos ExpressVPN och betala den ursprungliga kostnaden för det abonnemang som du väljer. Om du sedan avbryter inom 30 dagar kommer du att få en full återbetalning, vilket innebär att du inte har spenderat ett öre. På så sätt kan du prova ExpressVPN:s kompletta utbud av tjänster för att se om de passar dina behov.

Hur man skaffar ett gratis provkonto (i 30 dagar) hos ExpressVPN

Att skaffa en gratis månad hos ExpressVPN är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, ta del av 30 dagars full access och sedan begära tillbaka dina pengar inom 30-dagarsperioden. Det är enkelt att installera ExpressVPN. Följ bara dessa steg för att använda ExpressVPN:s kostnadsfria provperiod i 30 dagar:

 1. Besök https://www.expressvpn.com.
  ExpressVPN recension hemsida webbplats
 2. Klicka på ”Skaffa ExpressVPN” och välj något av de olika abonnemangsalternativen. Det spelar ingen roll vilket abonnemang du väljer för 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, men kom ihåg att du måste betala det ursprungliga beloppet för att börja använda VPN.
  ExpressVPN priser
 3. Ange din e-postadress och välj giltig betalningsmetod. ExpressVPN erbjuder olika metoder beroende på din plats.
 4. Kopiera aktiveringskoden från instrumentpanelen.
 5. Ladda ned ExpressVPN till din enhet och öppna den.
 6. Klistra in aktiveringskoden i textrutan som dyker upp.
 7. Logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.
 8. Hitta servern du vill använda och klicka för att ansluta.ExpressVPN app skärmdumpar ny
 9. Innan dina 30 dagar tar slut: avsluta ditt abonnemang via deras livechatt-support.

Viktig anmärkning: Det blir mycket svårare att få återbetalning om du väljer att betala med Bitcoin. Detta beror på anonymiteten som följer med denna typ av betalning. Om du inte har någon plan för att använda tjänsten efter 30-dagarsperioden så rekommenderar vi att du registrerar dig med PayPal eller något av de accepterade kreditkorten.

Hur du får din återbetalning från ExpressVPN

Så, du har nu haft full tillgång till ExpressVPN:s tjänster i några par veckor och vill nu ha tillbaka dina pengar. Hur gör man? Det är enkelt:

 1. Gå till ExpressVPN:s webbplats och öppna livechatten som är öppen dygnet runt. Du hittar den här chatten genom att klicka på ”Support” högst upp på sidan och sedan ”Kontakta support”. Alternativt kan du klicka på meddelandet ”Behöver du hjälp? Chatta med oss!” längst ner till höger på skärmen.
  ExpressVPN kundservice webbplats
 2. Berätta för chatboten att du vill avsluta ditt konto. Chatboten överför dig till en kundtjänstmedarbetare.
 3. Upplys medarbetaren om att du vill avsluta och berätta dem hur du betalade för tjänsten. Medarbetaren kommer att avsluta ditt konto åt dig.
 4. När de väl har bekräftat att ditt konto har avslutats och återbetalningen behandlas så kan du stänga fönstret.
 5. Vänta upp till sju arbetsdagar på att dina pengar ska sättas in på ditt konto igen.

Kundtjänstmedarbetaren kan fråga varför du har bestämt dig för att avbeställa. Du behöver inte nödvändigtvis ge ett gediget skäl till att få ditt konto avslutat. Det räcker att bara säga att du har bestämt dig för att stoppa ditt abonnemang.

Se dock till att du avslutar ta ditt konto innan de 30 dagarna är slut, annars har du ingen chanse att få tillbaka dina pengar. De trettio dagarna börjar räknas från exakt det ögonblick du börjar abonnera, tänk på det!

Gratis VPN kontra pengarna-tillbaka-period

Du kanske undrar varför du skulle använda en betald VPN när det finns gratis tillgängliga. Fördelen med pengarna-tillbaka-perioden hos ExpressVPN är att du kan prova alla deras tjänster utan några begränsningar. Gratis provperioder ger vanligtvis reducerade exempel på vad du kan förvänta dig av den fullbetalda tjänsten, vilket gör det svårt att bedöma om VPN passar dig bra.

Utöver det är tillförlitligheten hos gratis VPN vanligtvis mycket mindre konsekvent, vilket innebär att du kan behöva hantera svajiga internethastigheter. ExpressVPN, å andra sidan, är känd för dess konsekvent snabba anslutningar.

Dessutom har betalda VPN:er, som ExpressVPN, större nätverk av pålitliga servrar. Detta innebär att du har många fler möjligheter när det gäller att välja plats världen över. Oavsett om du vill ut på nätet som om du vore i USA, Italien, Sydafrika eller Japan så löser ExpressVPN det. Gratis VPN-tjänster kan för det mesta inte tillhandahålla så många servrar.

Slutligen erbjuder betalda VPN:er i allmänhet också mer omfattande kundservice än gratis VPN gör. ExpressVPN:s support är tillgänglig hela dagen, alla dagar. Om du någonsin möter någon form av problem med din VPN så kommer de att vara där för att hjälpa dig. Samma servicenivå erbjuds vanligtvis inte av gratis VPN.

Att använda pengarna-tillbaka-garantin för någon tjänst innebär att du måste betala först. Därför kanske det inte verkar som om det är gratis. Men eftersom du kommer att få tillbaka dina pengar i slutändan, rekommenderar vi detta över att använda en gratis VPN om du vill ha hela premiumupplevelsen.

Varför du ska använda ExpressVPN

ExpressVPN är en utmärkt tjänst som sällan sviker. För att sammanfatta allt – här är några av deras bästa egenskaper och funktioner som ingår i ett abonnemang:

 • Omgränsad bandbredd och data på alla servrar.
 • Kundservice dygnet runt genom live chat, med precisa och snabba svar.
 • Ultra-snabba och stabila VPN-servrar.
 • Fungerar på otaliga enheter, inklusive Windows, Android, Mac, iOS och Linux.
 • Kryptering and och läckage-skydd för allra bästa skydd av din data på nätet, inklusive AES-256-kryptering.
 • Strikt ickeloggnings-policy: ExpressVPN arbetar från brittiska Jungfruöarna, som har bra sekretesslagar, och använder RAM-servar, vilket gör det omöjligt att föra loggar över deras kunder.
 • Tusentals servrar i över 90 länder, på flera platser i många av dessa länder.
 • Fungerar med Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney+, HBO GO och otaliga andra strömningstjänster.
ExpressVPN
Vårt val
Vårt val
Erbjudande:
3 månader gratis med ett års abonnemang
Från
$6.67
8.9
 • Väldigt enkel VPN att använda
 • Perfekt för anonym surfning, nedladdning och strömning (ex.v. Netflix)
 • 3000+ servrar i 94 länder
Besök ExpressVPN

Att använda ExpressVPN:s 30-dagars kostnadsfria provperiod (med pengarna-tillbaka-garantin) är riskfritt och ett särskilt smart drag om du tillfälligt vill få tillgång till alla dess funktioner utan att spendera en krona. Vissa VPN-leverantörer hävdar att de erbjuder pengarna-tillbaka-garantier, men gör det faktiskt inte i praktiken. Deras kundsupport kan exempelvis vara omöjlig att kontakta, eller så kan de erbjuda garantin endast i specifika fall, beroende på mängden data som du har använt.

ExpressVPN gör inte detta. Om du säger upp abonnemanget inom de angivna 30 dagarna så får du tillbaka dina pengar. Detta gör ExpressVPN till ett trovärdigt alternativ i alla lägen.

ExpressVPN mot andra leverantörer

Vill du se hur ExpressVPN presterar relativt andra populära VPN-tjänster? Vi jämförde denna VPN med dess största rivaler för att visa skillnaderna och avgöra vilken som är det bättre alternativet. Du kan läsa allt om det här:

Dessa leverantörer ger också sina användare möjlighet att prova deras tjänster genom att använda deras pengarna-tillbaka-garanti. Om du vill ha mer information om detta så kan du läsa följande artiklar:

 • Skaffa en gratis provperiod hos NordVPN
 • Skaffa en gratis provperiod hos Surfshark
 • Skaffa en gratis provperiod hos CyberGhost

Bortsett från dessa tjänster finns det många andra VPN:er. Om du vill veta dig mer om dem och kanske skaffa ett abonnemang hos med dem så ta en titt på vårt jämförelseverktyg.

Vanliga frågor - hur du skaffar gratis provperiod hos ExpressVPN

Har du frågor om hur du använder ExpressVPN eller hur du skaffar den riskfria perioden? Kolla in våra vanliga frågor!

Även om ExpressVPN inte erbjuder någon gratisversion kan du prova tjänsten gratis i trettio dagar. För att göra detta måste du använda deras pengarna-tillbaka-garanti på ett smart sätt. Detta 30-dagars pengarna-tillbaka-erbjudande är tillgängligt på alla ExpressVPN-abonnemang och är ett bra sätt att ta reda på om ExpressVPN är rätta VPN-leverantören för dig. Letar du efter en helt gratis VPN? Kolla då in vår lista över bästa gratis VPN:er.

Om du vill avsluta ditt ExpressVPN-konto behöver du bara använda livechattfunktionen på ExpressVPN:s webbplats. När du kontakt med en medarbetare där så säg att du vill avsluta ditt konto. Om du fortfarande är inom 30-dagars pengarna-tillbaka-perioden, får du tillbaka dina pengar. Annars kommer ditt konto att avslutas, utan att du får återbetalning. För mer detaljerade instruktioner, klicka här.

Om du vill använda ExpressVPN:s 30-dagars kostnadsfria provperiod måste du skapa ett konto på deras webbplats. När du har registrerat dig där så börjar pengarna-tillbaka-perioden på 30-dagar. Se till att kontakta kundservice i tid för att avbryta ditt abonnemang och få tillbaka dina pengar! Om du gör detta på rätt sätt så kan du använda ExpressVPN gratis i 30 dagar. För att ta reda på vad du kan förvänta dig av ExpressVPN så kolla in vår kompletta recension av denna VPN.

ExpressVPN erbjuder inte ingen gratis provperiod. Istället har de en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti som du kan använda för att pröva deras tjänster. Även om du initialt måste betala för ditt abonnemang så får du tillbaka dina pengar om du säger upp abonnemanget inom 30 dagar. I princip kommer detta att ge dig en gratis provperiod hos ExpressVPN. Denna guide berättar exakt hur du går till väga.

För att få din återbetalning från ExpressVPN måste du se till att hålla dig inom 30-dagarsfönstret så att pengarna-tillbaka-erbjudandet gäller. Om det har gått mindre än 30 dagar sedan du påbörjade ditt abonnemang så anslut dig helt enkelt till livechattfönstret på ExpressVPN:s webbplats för att begära din återbetalning och avsluta ditt konto.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.