Se Champions League-matcher var som helst i världen

Guarda la Champions League con una VPN
Klicka här för en summering av denna artikel
Summering: Titta på Champions League med en VPN

Kan du inte se matcherna i Champions League live? Oavsett om du är på semester i ett land som inte låter dig att se dina vanliga strömmar, eller om du bor någonstans där du inte kan titta på matcherna alls, så har vi det du söker. Använd helt enkelt en VPN. En VPN omdirigerar din internettrafik (via en server i ett annat land), vilket ökar din frihet, säkerhet, och integritet på nätet. En bra VPN för strömning av Champions League är Surfshark. Denna leverantör erbjuder trots allt bra strömningshastigheter och stabila anslutningar till ett mycket rimligt pris.

Följ dessa fyra steg för att se din favoritström live i Champions League, var du än befinner dig i världen. Det tar bara fem minuter!

 1. Skaffa ett abonnemang hos en bra VPN-leverantör, till exempel Surfshark. Klicka på knappen i banderollen ovan för att skickas direkt till rätt hemsida.
 2. Ladda ned VPN-appen på din enhet.
 3. Välj en VPN-server i det land som strömningstjänsten vänder sig till.
 4. Gå till din vanliga ström och njut av matchen!

Vill du ha mer information om onlinebegränsningar eller andra VPN-tjänster som gör att du kan titta på Champions League-matcher? Läs hela artikeln nedan för att ta reda på allt det och mer därtill.

UEFA Champions League är en av de mest sedda och prestigefyllda internationella idrottsturneringarna i världen och utan tvekan den mest kända turneringen för fotbollsklubbar över hela världen. Många människor över hela världen gillar att titta på matcherna och stötta sitt favoritlag. Men om du är på semester och vill titta på turneringen med kommentarer på ditt modersmål kan du stöta på vissa svårigheter. Många strömningstjänster blockerar användningen av ditt sportabonnemang online medan du befinner dig i ett främmande land.

Dessutom kan vissa strömningstjänster blockera specifikt geobegränsat innehåll. Detta kan innebära att du inte kan se finalen i denna spännande turnering eller någon av de andra matcherna. Detta kan bero på flera saker, men en vanlig är att vissa (statliga) kanaler/strömmar endast sänder matcher som spelas av specifika nationella klubbar.

Lyckligtvis finns det alltid möjlighet att lösa dessa problem med en VPN. Med en VPN kan du titta på varje enskild Champions League-match, var som helst i världen! Vi berättar nedan exakt hur detta går till.

Hur man ser Champions League var som helst i världen

Så ser du Champions LeagueNär du befinner dig i ett land som inte låter dig titta på dina vanliga Champions League-strömmar kan du sitta fast där utan fotboll. Eller du alternativt kan behöva gå igenom mycket krångel för att få tillgång till en annan ström, med kommentarer du inte ens förstår!

Så hur kan du titta på de bästa UEFA Champions League-matcherna i den situation som beskrivs ovan? Här är tre olika sätt att göra detta:

 • Se matchen via en lokal kanal som sänds i det land du är i. Exempel är Canal+ och Fox Sports.
 • Hitta en (laglig) ström på nätet som är tillgänglig där du befinner dig. Det kan till exempel vara BT Sport (i Storbritannien), Sky Italia (Italien) eller ESPN (Sydamerika). Vissa av dessa strömmar kan till och med vara gratis.
 • Använd en VPN för att få tillgång till en ström som annars inte skulle fungera på din plats. Detta kan vara en lösning när du exempelvis är på semester.

I länder där fotboll är populärt kan du vanligtvis titta på alla matcher live på TV eller i allt högre grad strömma dem via nätet. Att titta på fotboll på nätet erbjuder fördelar, men också nackdelar. Ett exempel är geoblockering av innehåll. Lyckligtvis kan VPN-tjänster lösa problemet.

Med en VPN kan du ansluta till en server som finns i ett annat land och ta på dig IP-adressen för den servern. På så sätt kommer det att verka som om du kommer åt internet från just det landet. Strömningswebbplatserna ger dig tillgång till innehållet de sänder i det landet. Du kan nu titta på UEFA Champions League live, var du än är, förutsatt att du har en tillräckligt snabb iInternetanslutning och är ansluten till en någorlunda snabb VPN-server.

Nedan erbjuder vi dig en snabb steg-för-steg-guide som förklarar hur du använder en VPN för att se alla Champions League-matcher som ditt fotbollsformade hjärta önskar.

Använda en VPN för att titta på Champions League över hela världen: en snabbguide

 1. Skaffa ett abonnemang hos en pålitlig och bra VPN-leverantör. För att titta på Champions League över hela världen rekommenderar vi Surfshark. Denna leverantör är snabb, säker och mycket rimligt prissatt, med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Klicka på den orangea knappen nedan om du direkt vill komma igång med Surfshark.
 2. Surfshark
  Erbjudande:
  Surfa säkert och anonymt för endast 2,30 USD per månad
  Från
  $2.30
  9.0
  • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
  • Billig med många extrafunktioner
  Besök Surfshark
 3. Ladda ner VPN-appen på din dator, bärbara dator, smartphone eller surfplatta – oavsett vilken enhet du vill se matchen på.
 4. Starta appen och välj den VPN-serverplats du behöver. Denna beror på vilken ström du vill avblockera. En amerikansk ström kräver anslutning till en amerikansk server, medan en italiensk ström till exempel kräver en italiensk (eller europeisk) server. Surfshark-programvaran är intuitiv och mycket enkel att använda. Om du fortfarande kämpar med att få reda på hur du väljer en server så kan du alltid titta på vår Surfshark-recension för mer instruktioner.
 5. Inom några sekunder är du ansluten till VPN-servern. Det ser nu ut precis som om du nådde webbplatser från den plats du valde. VPN kommer att vara aktivt i bakgrunden av din enhet, så du kommer inte att märka det mycket alls. Det vill säga, förutom det faktum att du kan uppleva internet som om du vore på en annan plats. Viktigast av allt: du har tillgång till din Champions League-ström!

När du är ansluten till en VPN är all din nättrafik krypterad, vilket gör det mycket svårare för din internetleverantör, onlinespårare, hackare, myndigheter eller andra aktörer att ta reda på vad du gör på nätet. Inte ens VPN-leverantören kommer att kunna se vad du letar efter på internet om de har en icke-loggningspolicy (vilket Surfshark har). Genom att dölja din verkliga IP-adress och kryptera din trafik blir dina aktiviteter på nätet mer privata. Sammantaget kan investeringar i en VPN av hög kvalitet ge dig den säkerhet och den anonymitet som den moderna webben kräver, tillsammans med att förbättra din nätfrihet.

Med den här lösningen kan du inte bara titta på UEFA Champions League, utan också följa FIFA World Cup, UEFA European Championship, Copa América, och Copa Libertadores. Dessutom finns det många andra sporter du kan se på det här sättet, som basket, amerikansk fotboll, och ishockey.

Varför och hur strömmar Champions League geoblock?

Många problem när det gäller att titta på Champions League orsakas av geografiska begränsningar. Det innebär att du inte kan komma åt visst innehåll eftersom leverantören blockerar innehållet i din region eller ditt land. Rättigheterna att sända UEFA Champions League har köpts av olika kanaler runt om i världen. Dessa kanaler har ofta bara tillstånd att sända matcher i sitt eget land. Detta innebär att du ofta bara kan titta på ett spel på en viss kanal eller ström om du befinner dig i det land där den här kanalen/strömmen är baserad. När du försöker strömma online kontrollerar plattformarna som du använder din plats med IP-adress. På så sätt kan de ”blockera” dig från att nå specifikt innehåll eller till och med deras webbplats i sin helhet.

Bonustips: NordVPN kan hjälpa dig att komma runt ”VPN-barriärer”

fotbollsspelareVi har redan nämnt Surfshark som en bra VPN att använda när du vill titta på UEFA Champions League-matcher. Det finns dock fler alternativ och olika lämpliga VPN-leverantörer att överväga, till exempel NordVPN.

NordVPN är en utmärkt VPN-leverantör som säkert hjälper dig när du kämpar med VPN-barriärer. Den har speciella funktioner som gör det mindre troligt att webbplatser upptäcker att du använder en VPN och blockerar dig av denna anledning (ja, detta händer ganska ofta, tyvärr). För det första gör NordVPN detta genom att erbjuda dedikerade IP-adresser. En dedikerad IP-adress gör att du kan vara på nätet säkert och anonymt genom att bara använda en unik och fast IP-adress. Den här adressen används inte av någon annan, vilket innebär att den inte lika enkelt blockeras av tjänster och webbplatser.

Bortsett från detta så erbjuder NordVPN dolda servrar. Det här är VPN-servrar som döljer din internettrafik som ”vanlig” internettrafik, istället för data som skickas via en VPN-tunnel. Detta är särskilt användbart när du är i ett land med mycket internetcensur. Dessa länder använder trots allt ofta avancerade åtgärder, till exempel djuppaketsinspektion, för att se om du använder en VPN. Med NordVPN kan du också titta på fotbollsmatcher i dessa länder.

NordVPN
Erbjudande:
Endast 3,30 USD per månad för ett 2-årigt abonnemang plus 3 gratis månader
Från
$3.30
9.3
 • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
 • Trevlig och tilltalande app
 • Ingen loggning
Besök NordVPN

När visas Champions League-matcherna?

Nedan ser du schemat för UEFA Champions League 2020-2021.

FasDatum
16-delsomgång16 februari till 17 mars 2021
Kvartsfinaler6 – 14 april 2021
Semifinaler27 april till 5 maj 2021
Finaler29 maj 2021

Tänk på att ändringar fortfarande kan ske i det här schemat, beroende på utvecklingen av COVID-pandemin. Förhoppningsvis kommer alla dessa matcher att spelas så som sagt, så vi kommer att kunna roas av ett normalt idrottsår igen!

Kanaler som sänder UEFA Champions League

För att titta på UEFA Champions League under säsongen 2020-2021 behöver du ett konto med någon av följande tjänster:

Europeiska radio- och TV-tjänster

LandSändningstjänst
AlbanienTring
AndorraRMC Sport
ArmenienArmenien TV
ÖsterrikeSky Austria
AzerbajdzjanCBC Sport, AzTV
BelarusBelarus TV
BelgienRTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Bosnien och HercegovinaSportKlub, Arena Sport
BulgarienA1, bTV Media Group
KroatienHRT, VIPNET
CypernCYTA
Tjeckieno2
DanmarkViasat Danmark
EstlandAll Media Baltics
FinlandMTV
FrankrikeRMC Sport
FYR MakedonienMacedonia Telekom
GeorgienSilk Sport
TysklandSky Deutschland
GreklandCOSMOTE TV
UngernMTVA, TV2
IslandStod 2 Sport
IrlandRTÉ, Virgin Media
IsraelThe Sports Channel
ItalienSky Italia
KazakstanQazSport
KosovoKujtesa
LettlandAll Media Baltics
LitauenAll Media Baltics
LuxemburgRTL, RMC Sport
MaltaPBS, TSN
MoldavienCanal 3
MonacoRMC Sport
MontenegroSportKlub, Arena Sport
NederländernaZiggo Sport, Veronica
NorgeViasat
PolenTelewizja Polsat
PortugalEleven Sports
RumänienTelekom Sport, Digi Sport
RysslandMatcha TV
San MarinoSky Italia
SerbienRTS, Arena Sport
SlovakienOrange Sport
SlovenienPro Plus, SportKlub
SpanienMovistar
SverigeViasat
SchweizRTS, Teleclub
UkrainaVolia TV, Football 1
StorbritannienBT Sport
VatikanstatenSky Italia

Utanför Europa

LandSändningstjänst
AfghanistanSony
AlgerietbeIN Sports
AngolaCanal+, SuperSport
AnguillaFlow Sports, SportsMax
Antigua & BarbudaFlow Sports, SportsMax
ArgentinaFox Sports, ESPN, Facebook
ArubaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Ascension IslandFox Sports, ESPN, Facebook
AustralienOptus Sport
AustralöarnaRMC Sport
BahamasFlow Sports, SportsMax
BahrainbeIN Sports
BangladeshSony
BarbadosFlow Sports, SportsMax
BelizeFox Sports, ESPN, Facebook
BeninCanal+, SuperSport
BermudaFlow Sports, SportsMax
BhutanSony
BoliviaFox Sports, ESPN, Facebook
BonaireFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
BotswanaCanal+, SuperSport
BrasilienTurner, Facebook
Brittiska JungfruöarnaFlow Sports, SportsMax
BruneiGoal.com
Burkina FasoCanal+, SuperSport
BurundiCanal+, SuperSport
KambodjaGoal.com
KamerunCanal+, SuperSport
Kanada
DAZN
Kap VerdeCanal+, SuperSport
CaymanöarnaFlow Sports, SportsMax
Centralafrikanska republikenCanal+, SuperSport
TchadbeIN Sports, Canal+, SuperSport
ChileFox Sports, ESPN, Facebook
KinaPPTV
ColombiaFox Sports, ESPN, Facebook
KomorernaCanal+, SuperSport
KongoCanal+, SuperSport
Costa RicaFox Sports, ESPN, Facebook
KubaFlow Sports, SportsMax
CuracaoFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Demokratiska republiken KongoCanal+, SuperSport
DjiboutibeIN Sports, Canal+, SuperSport
DominicaFlow Sports, SportsMax
Dominikanska republikenFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
EcuadorFox Sports, ESPN, Facebook
EgyptenbeIN Sports
El SalvadorFox Sports, ESPN, Facebook
EritreaCanal+, SuperSport
EtiopienCanal+, SuperSport
FalklandsöarnaFox Sports, ESPN, Facebook
FijiFBC TV
Franska GuyanaFox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Franska PolynesienRMC Sport
Franska södern och Antarktiska länderRMC Sport
FutunaRMC Sport
GabonCanal+, SuperSport
GambiaCanal+, SuperSport
GhanaCanal+, SuperSport
GrenadaFlow Sports, SportsMax
GuadeloupeFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
GuatemalaFox Sports, ESPN, Facebook
Guinea-ConakryCanal+, SuperSport
EkvatorialguineaCanal+, SuperSport
Guinea-BissauCanal+, SuperSport
GuyanaSportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
HaitiFlow Sports, SportsMax, Canal+
HondurasFox Sports, ESPN, Facebook
Hong KongbeIN Sports
IndienSony Six
IndonesienTotal Sports Blast
IranbeIN Sports
IrakbeIN Sports
ElfenbenskustenCanal+, SuperSport
JamaicaFlow Sports, SportsMax
JapanDAZN
JordanienbeIN Sports
KenyaCanal+, SuperSport
KuwaitbeIN Sports
KirgizistanSaran
LaosGoal.com
La RéunionRMC Sport
LibanonbeIN Sports
LesothoSuperSport
LiberiaCanal+, SuperSport
LibyenbeIN Sports
MacauTDM Desporto
MadagaskarCanal+, SuperSport
MalawiCanal+, SuperSport
MalaysiaGoal.com
MaldivernaSony
MaliCanal+, SuperSport
MartiniqueFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
MauretanienbeIN Sports, Canal+, SuperSport
MauritiusRMC Sport, Canal+, SuperSport
MayotteRMC Sport
MexikoFox Sports, ESPN, Facebook
MarockobeIN Sports
MongolietSPS HD, Look TV
MontserratFlow Sports, SportsMax
MoçambiqueCanal+, SuperSport
MyanmarSkynet
NamibiaCanal+, SuperSport
NepalSony
NevisFlow Sports, SportsMax
Nya KaledonienRMC Sport
Nya ZeelandSky NZ
NicaraguaFox Sports, ESPN, Facebook
NigerCanal+, SuperSport
NigeriaCanal+, SuperSport
OmanbeIN Sports
PakistanSony
PalestinabeIN Sports
PanamaFox Sports, ESPN, Facebook
ParaguayFox Sports, ESPN, Facebook
PeruFox Sports, ESPN, Facebook
FilippinernaGoal.com
QatarbeIN Sports
RwandaCanal+, SuperSport
SabaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sao Tome & PrincipeCanal+, SuperSport
SaudiarabienbeIN Sports
SenegalCanal+, SuperSport
SeychellernaCanal+, SuperSport
Sierra LeoneCanal+, SuperSport
SingaporeGoal.com
SomaliabeIN Sports, Canal+, SuperSport
SydafrikaSuperSport
SydkoreaSPO TV
Sri LankaSony
St BartsFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St ChristopherFlow Sports, SportsMax
St EustatiusFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
St Helena & AscensionCanal+, SuperSport
St KittsFlow Sports, SportsMax
St LuciaFlow Sports, SportsMax
St MartinFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
St Pierre & MiquelonFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St Vincent & GrenadinernaFlow Sports, SportsMax
SudanbeIN Sports
SurinamFox Sports, ESPN, Facebook
SwazilandSuperSport
SyrienbeIN Sports
TaiwanGoal.com
TadzjikistanSaran
TanzaniaCanal+, SuperSport
ThailandGoal.com
TogoCanal+, SuperSport
TortolaFlow Sports, SportsMax
Trinidad & TobagoFlow Sports, SportsMax
TunisienbeIN Sports
TurkmenistanSaran
Turks & CaicosöarnaFlow Sports, SportsMax
UgandaCanal+, SuperSport
Förenade ArabemiratenbeIN Sports
USACBS, Univision
UruguayFox Sports, ESPN, Facebook
UzbekistanSaran
VenezuelaFox Sports, ESPN, Facebook
VietnamK+
WallisRMC Sport
JemenbeIN Sports
ZambiaCanal+, SuperSport
ZanzibarCanal+, SuperSport
ZimbabweCanal+, SuperSport

Vissa av dessa tjänster erbjuder gratis provkonton eller är helt gratis, till att börja med. Detta innebär att du kan använda deras tjänst gratis, i minst ett par dagar. Som behöver du inte skaffa ett abonnemang om du bara vill titta på en eller två matcher. Detta är idealiskt om du är på semester men ändå vill virtuellt heja på ditt land eller din favoritklubb. Vissa VPN-leverantörer erbjuder också en kostnadsfri tjänst. I kombination med den kostnadsfria provperioden för någon av de tjänster som nämns ovan kan du titta på Champions League-turneringen helt gratis. Men med en gratis VPN får du inte samma funktioner som ett betalt VPN-abonnemang erbjuder. Din data, hastighet och till och med säkerhet kan begränsas med en gratis VPN. Därför skulle vi avråda dig från att använda en gratis VPN för strömning (Champions League).

Avslutande tankar

Om du vill kunna titta på Champions League-matcher var som helst i världen så har vi det du söker! Först behöver du ett abonnemang hos någon av kanalerna eller onlinetjänsterna som sänder matcherna i valfritt land. Därefter behöver du en VPN med servrar i just det landet. Genom att ansluta till VPN-servern i ett annat land kan du ändra din virtuella plats för att få tillgång till en ström eller webbplats som du annars kanske inte kan använda. Detta gör att du kan titta på vilken Champions League-match som helst. Prova en VPN-tjänst och ha det så kul av att heja på ditt favoritlag!

Ansvarsfriskrivning: Det är viktigt att förstå att ovanstående bara består av tips som hjälper dig att titta på dina favoritmatcher i Champions League, oavsett var du befinner dig. Det är dock alltid ditt eget ansvar att bekanta dig med användaravtalet för alla kanaler eller (strömningstjänster) som du använder för att titta på Champions League och agera i enlighet med detta avtal.

Titta på Champions League online - vanliga frågor och svar

Har du en specifik fråga om att titta på Champions League online? Kolla våra vanliga frågor nedan och bara klicka på en fråga för att läsa svaret.

Detta är schemat för den nuvarande Champions League-säsongen:

 • Omgång 16: 16 februari till 17 mars 2021
 • Kvartsfinaler: 6 – 14 april 2021
 • Semifinaler: 27 april till 5 maj 2021
 • Finaler: 29 maj 2021

På grund av sändningsrättigheter finns det olika plattformar, kanaler och strömmar i nästan alla länder som gör att du kan titta på Champions League online. I de flesta fall behöver du ett abonnemang hos en officiell tjänst för att kunna komma åt en laglig ström.

Gratis strömmar online som gör att du kan titta på Champions League, är tillgängliga i vissa länder. Det finns också många plattformar som erbjuder en gratis provperiod, vilket ger dig chansen att prova deras tjänst. Ett exempel på en sådan plattform är DAZN, som finns i Kanada, Tyskland, Japan och Österrike.

Om du för närvarande inte befinner dig i något av dessa länder, kan du fortfarande få tillgång till dessa kostnadsfria provversioner av med hjälp av en VPN. En VPN skickar din onlinetrafik till en extern VPN-server, så att du kan komma åt internet som om du befann dig på en annan plats.

Först och främst är det viktigt att kontrollera om strömningpslattformen du planerar att använda tillåter VPN. När du har gjort det följer du dessa steg för att titta på en Champions League-liveström med en VPN:

 1. Välj en VPN som låter dig titta på Champions League utan fördröjning (till exempel ExpressVPN)
 2. Skaffa dig ett VPN-abonnemang och ladda ner programvaran på din enhet
 3. Välj en VPN-server i det land där din strömningsplattform har sändningsrättigheter och anslut till den servern
 4. Gå till din vanliga ström

Njut av matchen!

Många strömningstjänster hindrar dig från att titta på livesport medan du är i ett främmande land eftersom de bara har rätt att visa ett spel i ett visst land. På grund av geografiska blockeringar kan du inte komma åt kanalen om du är på semester eller utomlands för företag (även om du har ett abonnemang).

 

Tech journalist
Nathan är en internationellt erfaren journalist som har ett speciellt intresse för bekämpandet av cyberbrottslighet, särskilt när det är sårbara grupper som drabbas. Han gör research för VPNoverview.com inom områdena cybersäkerhet, censur på Internet och integritet online.