Hur man tittar på Fox Sports över hela världen

Person raising his arms while watching a soccer match n Fox Sports
Klicka här för en sammanfattning av denna artikel
Titta på Fox Sports utomlands? Detta kan göras i några steg:

Att titta på Fox Sports utanför de utsedda regionerna (USA, Sydostasien, Nederländerna, Latinamerika och Brasilien) är inte möjligt. Om du till exempel har ett abonnemang på Fox Sports USA kan du inte titta utanför USA. Om du vill titta på Fox Sports var du än befinner dig, kan du göra detta genom att ändra din IP-adress med hjälp av en VPN. Så här gör du:

  1. Skapa ett konto hos en VPN-leverantör. Vi rekommenderar NordVPN.
  2. Installera VPN-programvaran och logga in.
  3. Välj rätt VPN-server för ditt Fox Sports-abonnemang.
  4. Starta din VPN och gå till Fox Sports för att titta på allt innehåll du vill!

Vi rekommenderar att du använder NordVPN för Fox Sports:

Vill du veta mer om Fox Sports, installation av en VPN och om sändningsrättigheter? Läs då hela artikeln nedan.

Om du har ett abonnemang på Fox Sports vill du förmodligen inte missa dina favorit-sportevenemang. Fox Sports är dock inte tillgängligt överallt i världen, även om du har en betald prenumeration. Detta beror på sändningsrättigheter.

Sändningsrättigheter hindrar kanaler från att visa vissa program eller händelser i andra länder. Om till exempel Fox Sports US har rätten att visa Super Bowl i USA betyder det inte att de kan visa det i Europa.

Som tur är kan du titta på din favoritsport snabbt och enkelt med hjälp av ett Virtual Private Network (VPN). Detta gör att du kan titta på alla sporter på din iPhone, Android-smartphone, surfplatta, bärbara dator, Chromecast, Amazon Firestick och Smart TV, oavsett var du befinner dig.

Var kan jag titta på Fox Sports?

Fox Sports har ett världsomspännande nätverk av kanaler, men alla har olika sändningsrättigheter. Detta innebär att om du har ett abonnemang i USA, så betyder det nödvändigtvis inte att du har tillgång till Fox Sports i Brasilien. Detta är platserna där Fox Sports är aktivt:

  • USA
  • Sydostasien
  • Nederländerna
  • Latinamerika
  • Brasilien

I dessa länder och regioner kan du få ett Fox Sports-abonnemang. Detta abonnemang ger dig tillgång till deras lokala strömmar. Till exempel: Att ha ett abonnemang på Fox Sports Brazil ger dig tillgång till Fox Sports Brazil och Fox Sports The Netherlands kommer att ge dig tillgång till Dutch Fox Sports. Detta betyder också att om du har ett abonnemang på Fox Sports Brazil, har du inte tillgång till Dutch Fox Sports.

Om du vill komma åt Fox Sports utanför dessa regioner kan du använda en VPN för att ändra din virtuella plats. Detta fungerar också om du har ett abonnemang på en version av Fox Sports, men vill titta på kanalen utanför den region som den sänder till.

Varför kan jag inte titta på Fox Sports utomlands?

Om du försöker titta på Fox Sports utanför dess avsedda region, får du ett meddelande om ”ingen åtkomst/nekad åtkomst”. Det är också möjligt att en ström inte laddas och du får endast upp en svart skärm.

Detta beror på något som kallas sändningsrättigheter. Detta är avtal som TV-bolag gör med varandra om var de kan sända sina program. Även om Fox Sports är ett internationellt programföretag, arrangeras sändningsrättigheterna per land eller region.

Titta på Fox Sports Worldwide med en VPN

Att titta på Fox Sports fungerar på följande sätt: När du går online tilldelas du en specifik IP-adress. Denna IP-adress innehåller din plats, som visar att du använder internet från en viss plats. Detta gör att tjänster såsom Fox Sports kan se var du befinner dig. De kan sedan neka dig åtkomst till deras innehåll om så behövs.

För att få åtkomst behöver du en IP-adress inom regionen för ditt Fox Sports-abonnemang. En VPN kan göra detta åt dig. Den ansluter dig till en extern server, vilken ger dig en IP-adress som motsvarar den valda servern.

Det kan vara en bra idé att använda en VPN med Fox Sports i följande situationer:

  • När du vill titta på Fox Sports, men du bor inte i någon av regionerna där Fox Sports finns.
  • När du redan har ett Fox Sports-abonnemang, men du åker utomlands och vill fortfarande titta på en specifik match eller Fox Sports-show.

En VPN kan också användas för att titta på den mer omfattande Netflix-databasen i den amerikanska versionen av Netflix. Faktum är att kringgåendet av den geografiska blockeringen är en av de viktigaste orsakerna till att så många personer vill ändra sina IP-adress.

avblockering

De bästa VPN-leverantörerna för att titta på Fox Sports utomlands

Om du vill titta på Fox Sports utomlands med hjälp av en VPN är det viktigt att välja en VPN-leverantör som har servrar i regionen du har abonnemang i. Annars kan du inte undvika blockeringar av Fox Sports. Till exempel: Om du har ett abonnemang på Fox Sports USA, behöver du en VPN med åtkomst till amerikanska servrar.

Dessutom behöver du en snabb VPN om du inte vill att din ström tvingas buffra hela tiden. Slutligen bör en VPN vara användarvänlig och inte för komplicerad att installera. Baserat på detta är det bäst att välja en av följande VPN:er. Se vår andra sida för en översikt över alla VPN:er som vi har testat: de bästa VPN:erna. Det finns också kostnadsfria VPN:er, men dessa har ofta en data- eller hastighetsbegränsning och är inte lämpliga för att titta på Fox Sports.

NordVPN för Fox Sports

NordVPN är en bra VPN för den prismedvetna konsumenten. Denna VPN-leverantör är känd för sin säkerhet, men är också tillräckligt snabb för att kunna strömma utan problem. Därför är NordVPN en lämplig VPN för att titta på Fox Sports utomlands. Dessutom är NordVPN ganska billig när det kommer till ett VPN-abonnemang.

NordVPN
Erbjudande:
Endast 3,30 USD per månad för ett 2-årigt abonnemang plus 3 gratis månader
Från
$3.30
9.3
  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning
Besök NordVPN

Surfshark för Fox Sports

Surfshark är ett annat utmärkt alternativ för att titta på Fox Sports oavsett var du befinner dig. Dessutom är Surfshark för närvarande den billigaste VPN-leverantören. Du kan njuta av alla fördelarna med en VPN för mindre än 2 dollar per månad, inklusive en återbetalningsgaranti på 30 dagar. Läs vår fullständiga Surfshark-recension för mer information.

Surfshark
Erbjudande:
Surfa säkert och anonymt för endast 2,30 USD per månad
Från
$2.30
9.0
  • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
  • Billig med många extrafunktioner
Besök Surfshark

Hur ställer jag in en VPN på min dator för att titta på Fox Sports?

Att installera en VPN är ganska enkelt och det går snabbt att göra. Följ dessa steg för att kunna titta på Fox Sports direkt:

Installera VPN i steg-för-steg desktop

  1. Välj en VPN som har servrar i regionen där du har ett Fox Sports-abonnemang och skapa ett konto hos denna VPN-leverantör. Personligen rekommenderar vi NordVPN.
  2. Ladda ner VPN-programvaran från din leverantörs officiella webbplats. På detta sätt vet du att du har rätt programvara och den senaste versionen.
  3. Installera och öppna programvaran genom att följa stegen i installationsguiden.
  4. Logga in med det konto du skapade i steg 1.
  5. Välj rätt server att ansluta till. Detta innebär att du väljer en amerikansk server om du vill titta på den amerikanska versionen av Fox Sports, till exempel.
  6. Starta VPN.
  7. Öppna din webbläsare och gå till Fox Sports webbplats.
  8. Logga in på Fox Sports och njut av ditt sportevenemang!

Ställa in en VPN på smartphone eller surfplatta för att titta på Fox Sports

Med Fox Sports kan du också se live-matcher via deras app. Du kommer dock att blockeras om du använder appen utomlands utan att ändra din IP-adress. Lyckligtvis har de flesta VPN:er en praktisk app som är lätt att installera. Du kan installera appen genom att följa stegen nedan:

Installera VPN steg-för-steg smartphone

  1. Välj en VPN med servrar på rätt plats och skapa ett VPN-konto. Personligen rekommenderar vi NordVPN.
  2. Ladda ner appen från den VPN-leverantör du valt. Gör detta med hjälp av VPN-leverantörens webbplats. På så sätt vet du att du har rätt programvara och dess mest uppdaterade version.
  3. Öppna VPN-appen och logga in med ditt konto.
  4. Välj den server du vill ansluta till. Kom ihåg att servern måste vara i samma region som ditt Fox Sports-abonnemang.
  5. Starta VPN. Du kan kontrollera om den aktiveras högst upp på skärmen, där en VPN-ikon kommer att visas.
  6. Öppna Fox Sports-appen.
  7. Klicka på matchen du vill se och njut!

Fox Sports sänder under coronavirus-pandemin

På grund av coronaviruset så har de flesta sportevenemang ställts in. Som ett resultat har Fox Sports tillfälligt ett mindre utbud av live-sport. Men de sänder olika dokumentärer och äldre matcher som du kan njuta av.

Installera en VPN på din router

Om du på en gång vill ansluta alla dina enheter via en VPN kan du göra detta genom att installera en VPN på din router. Som ett resultat därav kommer alla enheter med åtkomst till internet via den routern att skyddas automatiskt av VPN.

Titta på Fox Sports utomlands: Vanliga frågor

Har du en fråga om att titta på Fox Sports utomlands? Du kanske hittar ditt svar bland våra Vanliga frågor nedan. Klicka på en fråga för att se svaret. Har du fortfarande en fråga? Lämna en kommentar nedan så försöker vi hjälpa dig så snart som möjligt.

Fox Sports finns i följande regioner:

  • USA
  • Sydostasien
  • Nederländerna
  • Latinamerika
  • Brasilien

Det finns sätt som gör att du titta på Fox Sports från andra platser, som du kan läsa om här.

Fox Sports fungerar inte utomlands på grund av sändningsrättigheter. Detta är avtal mellan TV-bolag om var de får sända vissa program. Sändningsrättigheterna arrangeras land för land. Som ett resultat kan du inte titta på alla sändningar från Fox Sports över hela världen. Till exempel: om du har ett abonnemang på Fox Sports Brazil kan du bara se det i den regionen, inte utanför den, såvida du inte använder en VPN.

Med en VPN kan du fortfarande titta på Fox Sports från överallt i världen. Det är viktigt att välja en VPN-leverantör som har servrar i det område där du har abonnemang. En VPN kommer i praktiken att ändra din plats. Detta gör att du kan njuta av ett sportevenemang oavsett var du befinner dig.

För mer information – läs hela artikeln: ”Hur man tittar på Fox Sports över hela världen”;

I de flesta länder är användandet av en VPN helt lagligt. I vissa länder med mycket auktoritära regeringar, till exempel Ryssland, Kina och Iran, är det inte tillåtet att använda en VPN.

Dessutom kan en VPN strida mot villkoren för användning av tjänster som Fox Sports. Du bör alltid läsa dessa villkor noga och agera i enlighet med dem.

NordVPN är den bästa VPN för att titta på Fox Sports. Denna VPN:n är säker och lämplig för snabb strömning. Detta är perfekt om du vill njuta av din favoritmatch utomlands via Fox Sports utan att stöta på några problem. NordVPN ger också ett mycket bra värde för pengarna. Läs mer om NordVPN här.

Analytiker av cybersäkerhet
David är analytiker av cybersäkerhet och en av grundarna av VPNoverview.com. Intresserad av "digital identitet"-fenomenet, med speciell uppmärksamhet vid rätten till integritet och skyddandet av personliga data.