Hvordan få en gratis prøveversjon med NordVPN

Woman clicking on "Free Trial" button below the NordVPN logo
Klikk her for en rask oppsummering av denne artikkelen
Sammendrag: Slik får du en gratis prøveversjon med NordVPN

Er du interessert i å prøve NordVPN? Følg disse trinnene for å bruke NordVPN risikofritt i 30 dager!

 1. Gå til https://nordvpn.com/.
 2. Klikk på «Få NordVPN» og velg en plan.
 3. Skriv inn betalingsinformasjonen din og opprett kontoen din.
 4. Aktiver kontoen din via e -postbekreftelsen.
 5. Last ned NordVPN og nyt tjenesten.
 6. Avslutt kontoen din innen 30 dager for å få full refusjon.

Viktig merknad: Husk at du fortsatt må betale den opprinnelige kostnaden for planen. Du vil imidlertid få pengene tilbake gjennom den valgte betalingsmåten så lenge du kansellerer innen 30 dager.

For å lære mer om hvordan du bruker NordVPN gratis prøveversjon, samt få instruksjoner om hvordan du avslutter kontoen din, kan du lese hele artikkelen vår nedenfor!

Med sin avanserte sikkerhet, høye hastigheter og pålitelige servere, er NordVPN den mest populære VPN -tjenesten som er tilgjengelig i dag. Det er ikke rart så mange mennesker er interessert i å prøve tjenesten sin for å se om den passer godt. For mer informasjon om NordVPN, kan du sjekke ut vår fulle vurdering. Vil du prøve en gratis NordVPN prøveperiode for å se alle alternativene uten å forplikte seg til et NordVPN abonnement? Vi vil fortelle deg hvordan du får dette gjort.

Få en gratis prøveversjon med NordVPN

Selv om det ikke er en faktisk «gratis prøveversjon» tilgjengelig med NordVPN, tilbyr de en annen måte å bruke tjenesten risikofri i 30 dager. For å bruke denne prøveperioden må du opprette en konto og foreta den første betalingen, som du får tilbake hvis du kontakter NordVPN i løpet av 30 dagers vinduet for å be om full refusjon.

Det spiller ingen rolle hvilket NordVPN abonnement du velger når du registrerer deg. Så lenge du snakker med kundeservice avdelingen innen 30 dagers pengene tilbake garantiperioden, kan du få pengene tilbake og kansellere kontoen din. Dette lar deg teste NordVPNs komplette tjeneste uten å bruke en krone.

Slik får du en NordVPN gratis prøvekonto (30 dager)

Å få din NordVPN gratis prøvekonto tar bare et par trinn: først oppretter du kontoen, deretter nyter du tjenesten risikofri og før de 30 dagene er over , kontakter du kundestøtte for å få pengene tilbake. Slik fungerer det:

 1. Besøk https://nordvpn.com/.
  Capture NordVPN hjemmeside
 2. Klikk på «Skaff NordVPN» og velg ett av abonnementene. 30 dagers pengene tilbake garanti fungerer på alle de forskjellige planene. Husk at du må betale den opprinnelige kostnaden for abonnementet. Hvis du planlegger å bruke tjenesten utover pengene tilbake garantien, er det billigere å registrere deg for en langsiktig plan enn å betale måned til måned
  NordVPN Price
 3. Skriv inn din e-post adresse, betalingsinformasjon og kontodetaljer.
 4. Aktiver NordVPN kontoen din gjennom bekreftelsen du mottar via e-post.
 5. Opprett passordet for tjenesten.
 6. Last ned NordVPN til enheten din.
 7. Åpne NordVPN og logg inn på din NordVPN konto.
 8. Begynn å bruke VPN tjenesten ved å velge en server og koble til den.
  NordVPN servere verden over
 9. Før de 30 dagene er over, avslutt ditt NordVPN abonnement gjennom kundestøtte

Vær oppmerksom på at hvis du bestemmer deg for å betale for tjenesten med Bitcoin eller anonym krypto, kan det være vanskeligere å få pengene tilbake. Hvis du planlegger å avbryte før de 30 dagene er ferdig, er det bedre å spille trygt og velge en annen betalingsmåte, for eksempel kredittkort eller PayPal.

Slik får du refusjon fra NordVPN

Etter å ha hatt de første ukene med NordVPN, kan du bestemme deg for å si opp abonnementet og få pengene tilbake. Dette er enkelt å gjøre:

 1. Besøk NordVPN’s nettsted og gå til «Hjelp» seksjon. Start live chat ved å klikke på snakkeboblen med spørsmålstegnet i nedre høyre hjørne.
  NordVPN Live Chat Bot greeting
 2. Be chat boten om en betalings refusjon for abonnementet ditt. Du blir overført til en agent gjennom live chat støtte.
 3. Fortell brukerstøtten at du vil avbryte og be om refusjon. De spør deg hvilket kort eller hvilken betalingsmåte du brukte for å registrere deg.
 4. Gi dem nødvendig informasjon slik at de kan behandle refusjonen.
 5. Lukk nett pratvinduet når de bekrefter kanselleringen.
 6. Vent i fem til ti virkedager før pengene blir returnert til kontoen din.

Du trenger ikke å oppgi en bestemt grunn for å kansellere. Vær oppmerksom på at kunde service agenten kan spørre deg hvorfor du avslutter kontoen din slik at de kan bruke den som tilbakemelding mens de fullfører refusjonen. Bare å si at du ikke vil være knyttet til et fast abonnement burde være tilstrekkelig her.

Selvfølgelig, hvis du vil ha pengene tilbake, må du sørge for at du kontakter brukerstøtten innen 30 dager fra det øyeblikket du opprettet kontoen din. Ellers vil garantiperioden ha passert, og du kan kansellere kontoen din, men uten å få betalingen tilbake.

Gratis VPN vs gratis prøveperiode

Fordelen med å bruke NordVPN gratis prøveperiode er at du har full tilgang til alle premium funksjonene i VPN. Dette inkluderer tilgang til deres støttetjenester og deres komplette servernettverk, samt ubegrenset båndbredde. Å bruke en gratis prøveperiode er den beste måten å finne ut om NordVPN passer for deg. Imidlertid er det også VPNer som er helt gratis, på ubestemt tid. Så hvorfor skulle du velge NordVPN gratis prøveversjon i stedet? Det er et par forskjellige grunner.

En gratis VPN er vanligvis begrenset på mange fronter. Det kan ha fartsgrenser, noe som betyr at du ikke kan bruke internett forbindelsens fulle hastighet mens VPN er aktivert. Bortsett fra det har mange gratis VPNer data grenser. De kan for eksempel bare tillate deg å beskytte 2 GB datatrafikk per måned. Du vil veldig fort gå tom for data når du bruker VPNen til å strømme en film eller sports kamp, for eksempel.

På toppen av det pleier ubetalte VPNer å ha små server nettverk, noe som gir deg langt mindre valg mellom server plasseringer enn en premium leverandør som NordVPN. Til slutt, gratis VPNer mangler ofte en skikkelig support desk, noe som betyr at du ikke vil kunne kontakte dem like enkelt og raskt når du får problemer.

Den store fordelen med gratis VPNer er at du kan bruke dem i lengre tid enn en 30 dagers prøveperiode. Likevel vil en gratis NordVPN prøveperiode gi deg alle premium funksjonene de har å tilby. Bare husk at med NordVPN får du ikke en gratis prøveperiode, men bruker i stedet sin 30 dagers pengene tilbake garanti for å bruke tjenesten i et par uker. Du må betale for tjenesten på forhånd før du kan begynne å bruke VPN. Hvis du glemmer å be om refusjon før de 30 dagene er ute, har du ikke lykke til.

Hvorfor bør du bruke NordVPN

NordVPN er en av de beste tjenestene å velge når du leter etter en pålitelig og effektiv VPN leverandør. Noen av fordelene NordVPN tilbyr inkluderer:

 • En null loggings policy, som betyr at dataene dine ikke blir lagret av NordVPN og at dine online aktiviteter forblir skjult.
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner, inkludert 256 biters AES kryptering: dette er kryptering som for tiden brukes av regjeringer og militære.
 • En automatisk kill switch som holder tilkoblingen din trygg selv om VPN tilkoblingen din faller midlertidig.
 • Opptil seks samtidige tilkoblinger, slik at du kan bruke denne VPNen med hele familien din og på flere enheter (og den fungerer også på alle populære operativsystemer).
 • Tusenvis av servere over hele verden, slik at du kan gå online som om du var i USA, Tyskland, Japan eller et av utallige andre land.
 • Spesialiserte servere dedikert til streaming, torrenting og Tor over VPN.
 • Servere som spesifikt fungerer med strømmetjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer og Disney+, slik at du får tilgang til kontoen din uansett hvor du er i verden.
NordVPN
Tilbud:
Bare $3.30 per måned for et 2-årig abonnement pluss 3 gratis måneder
Fra
$3.30
9.3
 • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
 • Fin og tilfredsstillende applikasjon
 • Ingen logger
Besøk NordVPN

Du kan stole på at NordVPN vil respektere sin risikofrie 30 dagers pengene tilbake garanti. Noen andre VPNer kan hevde å jobbe med et lignende system, men følger det faktisk ikke opp i praksis, for eksempel på grunn av utilgjengelig kundestøtte. NordVPN vil imidlertid gi deg en refusjon når du blir spurt, og gir deg i hovedsak en 30 dagers gratis prøveperiode. Du trenger bare å sørge for at du kontakter dem innen angitt tidsfrist.

NordVPN mot andre leverandører

NordVPN er ikke den eneste vellykkede VPNen på markedet. Andre populære og pålitelige tjenester inkluderer ExpressVPN, Surfshark og CyberGhost. For å være sikker på at du velger den som passer best til dine behov, har vi sammenlignet disse VPNene med hverandre. Du kan lese resultatene våre her:

Hver av disse leverandørene har sin egen pengene tilbake garanti, slik at du kan prøve tjenesten deres. Hvis du vil lese mer om det, må du sjekke ut disse artiklene:

Er du nysgjerrig på alle de andre VPNene du kan velge mellom? Vår samling av anmeldelser vil fortelle deg alt du trenger å vite.

Vanlige spørsmål: Hvordan få en gratis prøveperiode med NordVPN

Sørg for å sjekke ut våre vanlige spørsmål nedenfor hvis du er usikker på NordVPN og den risikofrie perioden. Klikk på et spørsmål for å se svaret.

NordVPN er en betalt tjeneste, men de tilbyr en 30 dagers pengene tilbake garanti. Dette betyr at du kan prøve tjenesten og få en 30-dagers gratis prøveversjon av NordVPN. Bare opprett en konto, bruk den, og få deretter refusjon før tilbakebetalingsperioden er over. Hvis du leter etter en helt gratis VPN i stedet, har vi dekket deg med vår siste guide til de beste gratis VPN alternativene.

Ta kontakt med kundeservice og snakk med en agent. Alt du trenger å gjøre er å fortelle dem hvorfor du vil avbryte og hvilket kort du brukte til å registrere deg for tjenesten. De vil kansellere kontoen din og refundere pengene dine så lenge du fortsatt er innenfor 30 dagers vinduet. Se vår guide for mer informasjon.

Følg disse trinnene for å dra nytte av NordVPNs 30 dagers pengene tilbake garanti:

 1. Registrer deg for en NordVPN konto.
 2. Nyt tjenesten i opptil 30 dager.
 3. Avslutt abonnementet i tide ved å kontakte kundestøtte.

Hvis du vil ha trinnvise instruksjoner om hvordan du får denne gratis NordVPN prøveperioden, klikk her.

NordVPN tilbyr ikke en gratis versjon, men den gir deg muligheten til en gratis prøveversjon med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Etter å ha registrert seg for tjenesten deres. Du har nøyaktig 30 dager på å finne ut om det passer for deg før du ikke får pengene tilbake. Du kan velge et av de tre planalternativene og fortsatt dra fordel av tilbakebetalingstilbudet. Hvis du vil vite hva NordVPN har å tilby i den gratis prøveperioden, kan du sjekke ut vår anmeldelse.

Å få refusjon fra NordVPN er bare mulig innen 30 dagers tilbakebetalings vinduet. Bare ta kontakt med kundeservice teamet deres via nettstedet deres. Den enkleste måten å gjøre det på er ved å bruke live chat. Be kundestøtte om å si opp abonnementet og gi deg refusjon, så veileder de deg gjennom prosessen.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.