Avblockering

Avblockering

Har du svårt att få tillgång till en webbplats eller app, eftersom du befinner dig utomlands? Då har du förmodligen drabbats av geografisk blockering. En del länder blockerar vissa slag av innehåll som inte överensstämmer med deras lagar eller moral. Hursomhelst, du kanske behöver dessa appar eller webbplatser. Här kan du läsa artiklar som kan hjälpa dig att ta bort blockeringen av webbplatser som du behöver.

Strömning

Att se på ditt favoritprogram online kan vara en utmaning. Netflix, Hulu, Amazon prime, och HBO är inte tillgängliga i alla länder. Som tur är finns möjligheten att få tillgång till strömningstjänsterna genom att ta bort blockeringen med hjälp av ett VPN. Läs allt om detta i denna dossier.

Censur

Censur på internet tar sig många former. Regeringar i vissa länder kan begränsa tillgången till internet för att skydda sin ställning och tvinga på folket en uppsättning traditionella moralregler. Ibland används censur för att skydda den nationella säkerheten eller till och med av ekonomiska skäl. Läs allt om censur på nätet i denna akt.

Sport

Om du är ett sportfan så är chansen stor för att du gillar att följa dina favoritmatcher online. Att ha tillgång till strömmar av dina favoritsporter när som helst, är en av de många fördelarna med internet. Med en VPN är detta möjligt oavsett var du befinner dig i världen. Du kan till exempel enkelt titta på sportmatcher som normalt inte sänds i ditt land. Är du utomlands? Då kan du naturligtvis fortsätta följa dina lokala klubbar på dina vanliga strömmar. Läs mer i vår kompletta sportsektion.