Den Beste VPNer for Amazon Fire TV Stick: Hvilken VPN for Firestick bør du velge?

VPN shield icon running through the finish line with Amazon Fire TV Stick icon in a trophy
Klikk her for et sammendrag av denne artikkelen
Sammendrag: Den beste VPNen for Amazon Fire TV Stick

Amazon Fire TV Stick hjelper deg med å strømme videoer på fjernsynet ditt. Det er en god idé å beskytte Amazon Fire TV med en VPN, fordi:

  • Med en VPN kan du ta tilbake kontrollen over personvernet ditt på nettet og se filmer uten å bli sporet.
  • En VPN krypterer internettforbindelsen din, slik at du forblir trygg på nettet og ikke blir plaget av hackere.
  • En VPN endrer IP -adressen din, og gir deg tilgang til filmer og serier som ellers ville blitt blokkert der du bor.
  • En VPN hjelper deg med å bruke Kodi trygt og anonymt.

En god VPN å bruke på Amazon Fire TV Stick er ExpressVPN. Klikk på knappen nedenfor for å gå til den offisielle nettsiden til denne leverandøren.

Vil du vite mer? Les resten av artikkelen ved å rulle ned.

Amazon Fire TV Stick kombinerer alle dine favoritt strømmetjenester på ett sted. Med brannpinnen kan du gjøre din vanlige TV til en smart -TV. For å få enda mer ut av Amazon Fire Stick opplevelsen, kan du kombinere den med den beste VPN for firestick. En VPN lar deg strømme anonymt og trygt, samtidig som du får muligheten til å se geografisk blokkert innhold.

Denne artikkelen vil fortelle deg alt du trenger å vite om Amazon Fire TV Stick og hvordan det fungerer med en VPN. Vi vil diskutere alle mulighetene for en VPN og fortelle deg hvilke VPN -er som fungerer best med Amazon Fire TV Stick.

Den beste VPNen for Firestick

Med tanke på hastigheten, serverne og den generelle kvaliteten på leverandørene vi testet, kan vi anbefale følgende tjenester for Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN: All-Round den Beste VPNen for Amazon Firestick

ExpressVPN er en av våre favoritt leverandører å bruke i kombinasjon med Amazon Fire TV Stick. Den har sterke 256-bit kryptering og tilbyr god kundeservice. Appen deres er også veldig brukervennlig. Dessuten er programvaren deres tilgjengelig for Amazon Fire TV Stick, noe som gjør installering av ExpressVPN på TV Stick mye enklere.

Hastigheten på ExpressVPNs tilkoblinger er også stor. Du vil knapt merke noen forskjell i forhold til din vanlige internetthastighet. Dette gjør det enkelt å streame og se filmer, serier og musikk uten forsinkelse. I tillegg, med tusenvis av servere i utallige land til din tjeneste, vil du alltid kunne finne en server som kan fjerne blokkeringen av favorittvideoene dine. Den eneste ulempen med denne VPN-en av høy kvalitet er at den er litt dyrere enn den gjennomsnittlige VPN-tjenesten.

ExpressVPN
Vårt valg
Vårt valg
Tilbud:
3 måneder gratis med et års abonnement
Fra
$6.67
8.9
  • Super rask og enkel VPN
  • Perfekt for anonym surfing, nedlasting og streaming
  • 3000+ servere i 94 land
Besøk ExpressVPN

2. Privat internettilgang: billig strømmer verden over

Privat internettilgang (PIA) er et perfekt alternativ når du leter etter en rimeligere service. PIA er kjent for sitt fokus på personvern og fører ingen logger av noe slag. Akkurat som ExpressVPN har PIA tusenvis av servere over hele verden, noe som burde være nok til å passe alle dine strømming behov.

PIAs hastighet og stabilitet i forbindelsen er sterk nok til å strømme uten forsinkelse, enten du ser på en film, følger en direktesending eller hører på musikk. PIAs eneste ulempe er at den er litt mindre effektiv enn ExpressVPN når det gjelder unblocking Netflix.

PIA
Tilbud:
PIA er alltid tilgjengelig til en uslåelig pris med 30-dagers pengene tilbake garanti
Fra
$2.69
8.5
  • Sterkt fokus på personvern og sikkerhet
  • Konkurransedyktig priset
  • Raske og stabile servere
Besøk PIA

3. CyberGhost: Et enkelt å bruke alternativ

CyberGhost er en annen relativt billig VPN, men det er fortsatt et veldig godt alternativ å bruke med Firestick. Den har dedikerte strømme funksjoner, stabile tilkoblinger, og den er veldig enkel å bruke. Du vil kunne blokkere utallige strømmetjenester med sine spesielle servere, noe som gjør det enkelt å se hvilken som helst underholdning du vil på en sikker måte.

Selv om CyberGhost ikke er like lett å installere på en ruter sammenlignet med for eksempel ExpressVPN, er det fortsatt et veldig godt alternativ. Den har tusenvis av servere og tilbyr til og med en long money-back guarantee hvis du bare vil prøve denne VPNen for en stund.

CyberGhost
Tilbud:
 Fra $1,99 per måned
Fra
$1.99
8.8
  • Meget brukervennlig
  • Høy kvalitet for en lav pris
  • Torrents og Netflix er mulig
Besøk CyberGhost

Hvorfor bruke et VPN med Amazon Fire TV Stick?

En tjeneste som Amazon Fire TV Stick er ideell for strømming. Likevel bruker denne enheten internett akkurat som en hvilken som helst datamaskin eller bærbar datamaskin, og det medfører noen risiko. Med en VPN for en Firestick kan du sikre din online aktivitet og få mer frihet og anonymitet på internett.

Anonymitet mens du surfer og strømmer

Den viktigste egenskapen til en VPN er uten tvil anonymiteten den gir. En VPN krypterer internettforbindelsen din og skjuler IP -adressen din. Du tar på deg IP adressen til VPN serveren du kobler til, noe som betyr at ingen vil vite din fysiske plassering, som er knyttet til IP adressen din. Som et resultat vil ingen kunne koble din online aktivitet til din internettforbindelse, beliggenhet og til slutt person.

Selv om en VPN ikke gir deg absolutt anonymitet, gjør det dine online aktiviteter mye mer private. Du kan se filmer, spille spill og lytte til musikk via Amazon Fire TV Stick uten at noen kan se.

Hold hackere unna

VPN-programvaren encrypts all din online trafikk og sikrer at ingen kan få tilgang til dine personlige data. På grunn av dette kan du beskytte dataene dine mot alle som prøver å fange opp og misbruke dem. Du vil ikke bli plaget av hackere eller myndigheter som har som mål å bruke informasjonen din mot deg. På denne måten gir en VPN ikke bare personvern på nettet, men også online sikkerhet.

Bruk den beste VPNen for Firestick filmer og serier fra hele verden

Den beste VPN -en for Firestick kan også tillate deg å omgå online sensur og begrensninger. For mange brukere er dette den største grunnen til å skaffe seg en VPN. Strømmetjenester som Netflix, HBO og Hulu har lagt geografiske begrensninger på (deler av) deres online innhold. Som et resultat kan du kanskje ikke se en bestemt film i ditt land, mens den samme filmen ville være tilgjengelig hvis du krysset grensen.

Med en VPN kan du endre din virtuelle plassering og late som om du får tilgang til internett fra et annet land. Dette betyr at du får tilgang til et større antall filmer og serier, så vel som til andre blokkerte sider. Tenk på nyhetsnettsteder som ikke ville være tilgjengelige for deg i et land med tung sensur, men også på YouTube videos som er blokkert i ditt land.

Important note: Selv om en VPN kan gi deg tilgang til geografisk blokkert materiale på noen strømmetjenester, må du fortsatt ha et abonnement på disse tjenestene for å kunne se innhold i det hele tatt. En VPN gir deg ikke gratis tilgang til betalte tjenester. Det lar deg ganske enkelt se mer innhold med ditt eksisterende abonnement.

Bruk Kodi trygt og anonymt

Kodi er en åpen kildekodet strømme tjeneste med et bredt spekter av filmer, serier og sports konkurranser. I motsetning til Popcorn Time er Kodi stort sett lovlig. Hvis du bruker Kodi på Amazon Fire TV, er det best å gjøre det via en VPN tilkobling. På denne måten forblir du anonym, kan du omgå geografiske blokker og være beskyttet mot eksterne trusler. Vil du vite mer om Kodi og VPNer? Les alt om de beste VPN-tjenestene for Kodi her.

Hva skal du se etter i et VPN for Amazon Fire TV Stick?

Firestick VPN-liste med forstørrelse glassHver VPN leverandør tilbyr en litt annen tjeneste. For å finne ut hvilke VPN leverandører som passer godt med Firestick, er det flere ting du må huske på.

Først og fremst er hastigheten og stabiliteten til tilkoblingen viktig. Når du strømmer medier, trenger du ikke å vente på at filmen skal lastes inn. Noen tilbydere reduserer tilkoblingen din på grunn av de høye sikkerhetstiltakene de tar. Heldigvis kan andre leverandører opprettholde personvernet ditt uten å påvirke hastigheten din for mye.

For det andre, hvis du planlegger å bruke VPN -en din for å omgå geografiske begrensninger, er det best å velge en VPN med et stort servernettverk, slik at du enkelt kan bytte mellom steder. Mesteparten av tiden servere i noen få land, for eksempel USA, Storbritannia, og din eget land, vil være nok til å se de mest populære tjenestene. Men hvis det er en bestemt lokal strøm eller tjeneste du vil fjerne blokkeringen, trenger du en VPN server i landet.

Til slutt er leverandørens generelle kvalitet av stor betydning for din strømme opplevelse. Beskyttelsesnivået, leverandørens kundeservice og brukervennligheten til appene deres spiller en rolle i å skape en hyggelig opplevelse for VPN-brukere. Vi testet alle disse funksjonene grundig, og VPN -ene som ble nevnt tidligere, ble de beste tjenestene å bruke med Amazon Fire TV Stick.

Gratis VPNer for Firestick: en god idé?

I tillegg til betalte VPNer, er det leverandører som tilbyr gratis VPN tilkoblinger. Dette høres bra ut, men dessverre har de fleste gratis VPNer sine begrensninger. Disse VPNene har en tendens til å være usikre: de kan føre logger på deg eller installere skadelig programvare på enheten din. Videre jobber gratis VPNer ofte med data eller fartsgrenser. Hastighetsgrenser reduserer internetthastigheten, noe som kan føre til alvorlig forsinkelse mens du streamer. En datagrense betyr igjen at du bare kan streame for et begrenset beløp, noe som betyr at du kanskje ikke engang kan fullføre filmen.

Hvis du ikke har noe imot å jobbe med grenser og risiko som dette, eller du bare vil prøve en VPN før du abonnerer, kan du ta en titt på vår beste gratis VPN tjenester. Vil du heller surfe på nettet uten begrensninger og streame uten problemer? Vi anbefaler at du velger en premium billig VPN.

Installere et VPN på Fire TV Stick

Det er forskjellige måter å installere en VPN på din Amazon Firestick. Den enkleste måten er gjennom en VPN -app som du installerer direkte fra Amazon Fire TV biblioteket. En annen måte er å sette opp en VPN -klient på ruteren din, som sikrer at alle enheter som er koblet til ruteren automatisk fungerer med VPN. Dette kan også gjøres via en virtuell ruter på din PC eller Mac. Endelig er det muligheten til å installere en VPN ved hjelp av en Android APK.

VPN Amazon Firestick konfigurerte illustrasjonen

Ta en titt på vår detaljerte guide som forklarer trinn for trinn hvordan du installerer et VPN tjenesten for å strømme sikkert, anonymt og fritt med Amazon Fire TV Stick.

Firestick VPN siste tanker

Å kombinere funksjonene til Amazon Fire TV Stick med funksjonene i en VPN tjeneste er en fin måte å strømme filmer og musikk anonymt. VPNen lar deg omgå alle geografiske begrensninger samtidig som du krypterer tilkoblingen din.

Noen av funksjonene du kanskje vil se etter når du velger den beste VPNen til Firestick, er mengden servere, hastigheten og stabiliteten til tilkoblingen som tilbys av en VPN leverandør. Hvis du leter etter en rask, brukervennlig VPN, anbefaler vi ExpressVPN. PIA og CyberGhost er gode alternativer for strømming på Fire TV Stick hvis du heller vil ha et billigere abonnement med anstendig resultat.

Hvis du heller vil gjøre ditt eget valg, kan du sjekke ut vår komplette list of best VPNs.

Beste VPN for Amazon Fire TV Stick: Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om Amazon Fire TV Stick og VPNer? Klikk på et av spørsmålene i vanlige spørsmål nedenfor for å se det tilsvarende svaret.

Vi anbefaler ExpressVPN for Amazon Fire TV Stick. Denne raske og brukervennlige VPN-leverandøren har en Amazon Fire TV-app, som gjør det enkelt å installere og konfigurere.

I tillegg har ExpressVPN et svært omfattende server nettverk i mange land. Omgå geografiske blokkeringer, inkludert de på Netflix, er ikke noe problem med denne VPNen.

Det er noen gode gratis VPNer der ute, for eksempel ProtonVPN Free og TunnelBear Free. Dessverre er mange gratis VPN -er ikke sikre, og selv de trygge gratis VPNene fungerer ofte med hastighets- eller data grenser. For internett uten begrensninger anbefaler vi å bruke en billig premium VPN.

Ved å bruke en VPN kan andre ikke lenger se hva du gjør på nettet og hvilke filmer du strømmer. I tillegg krypterer en VPN internett trafikken din og øker nett beskyttelsen, slik at du er tryggere mot hackere.

En VPN lar deg omgå geografiske blokkeringer, slik at du kan se filmer og serier som normalt er blokkert der du bor. Du kan for eksempel få tilgang til YouTube videoer som ellers ikke ville være tilgjengelige for deg.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.