Så skaffa gratis provperiod hos Surfshark

Man clicking on "Free Trial" button below the Surfshark logo
Klicka här för en snabb sammanfattning av denna artikel
Sammanfattning: Så skaffar du gratis provperiod hos Surfshark

Kolla in stegen nedan om du vill ha Surfsharks kostnadsfria provperiod:

 1. Gå till https://surfshark.com/ och klicka på knappen ”Get Surfshark VPN”.
 2. Välj ett abonnemang och ange din e-postadress och betalningsinformation.
 3. Aktivera ditt konto och skapa ett lösenord.
 4. Ladda ner Surfshark.
 5. Logga in på ditt konto och ta del av tjänsten.
 6. Avsluta ditt konto inom 30 dagar för att få full återbetalning.

Genom att använda Surfsharks pengarna-tillbaka-garanti kan du få tillbaka dina pengar efter ett några veckors testande av tjänsten. Även om du måste betala i förväg, innebär användningen av denna garanti för återbetalning att du kan använda Surfshark utan att förlora några pengar.

Fortsätt läsa vår fullständiga artikel för att få veta mer om Surfsharks gratis provperiod och hur du kan be om återbetalning.

Surfshark är en VPN som är relativt ny, men har redan visat sig vara en bra tjänst. Dess popularitet beror på flera faktorer, inklusive Surfsharks billiga abonnemang, dess otroliga användbarhet och de många extra funktionerna som ingår i denna VPN. För att läsa om allt detta och mer därtill så kolla in vår omfattande Surfshark-recension. Vill du hellre prova tjänsten själv, utan att riskera att spendera pengar på en produkt du inte gillar? Fortsätt då att läsa och ta reda på hur du kan skaffa en gratis provperiod hos Surfshark.

Att skaffa en gratis provperiod hos Surfshark

Letar du efter ett sätt att prova Surfshark utan att binda dig till något abonnemang? Även om det inte finns någon gratis provperiod hos Surfshark, kan du dra nytta av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att ge dess tjänster ett försök. Om du ogillar tjänsten kan du helt enkelt be om dina pengar tillbaka inom 30 dagar. Även om du är helt nöjd, men inte vill fastna i ett abonnemang, så kan du alltjämt begära återbetalning inom 30 dagar.

Det är enkelt att skaffa en gratis VPN-provperiod hos Surfshark. Allt du behöver göra är att teckna tjänsten, ladda ner Surfshark, åtnjuta full access i några par veckor och sedan be om återbetalning innan dina 30 dagar är slut. Detta gör att du helt riskfritt kan testa Surfshark. Om gillar tjänsten kan du helt enkelt behålla ditt abonnemang, även om detta betyder att du kommer att vara bunden till betalabonnemanget.

Hur man skaffar ett Surfshark-abonnemang gratis (30 dagar)

Om du vill använda Surfsharks pengarna-tillbaka-garanti behöver du först ett abonnemang. Detta innebär att du behöver ange din betalningsinformation och betala den ursprungliga avgiften, bara för att få tillbaka den när du ber om återbetalning. Så här kan du få Surfshark gratis i 30 dagar:

 1. Gå till https://surfshark.com/.
 2. Klicka på knappen Buy now och Choose a plan. Pengarna-tillbaka-garantin fungerar på alla abonnemang, oavsett längd. Kom bara ihåg att om du bestämmer dig för att behålla din VPN efter din provperiod så kommer tvåårsabonnemanget att bespara mer pengar i det långa loppet.Skärmbild priser Surfshark januari 2021
 3. Ange e-postadress och betalningsmetod för att skapa ditt konto.
 4. Aktivera ditt konto genom att följa instruktionerna i bekräftelsemeddelandet som skickas till dig.
 5. Skapa ditt lösenord och se till att det är en starkt ett.
 6. Ladda ner Surfsharks VPN på din enhet. Du kan göra detta på din Windows-dator men även på din smartphone genom att ladda ner appen från App Store.
 7. Logga in på ditt konto med din e-postadress och ditt lösenord.
  Surfshark mjukvara
 8. Använd knappen Anslut för att automatiskt ansluta till den snabbaste, tillgängliga servern eller välj enkelt önskad serverplats från listan.
 9. Ta del av tjänsten och glöm inte att kontakta kundsupport för att begära återbetalning innan din garantiperiod för återbetalnings är över.

Viktigt: Även om Surfshark erbjuder betalning i kryptovaluta, till exempel i Bitcoin, så rekommenderar vi att du väljer ett av de andra betalningsalternativen om du senare vill kunna be om återbetalning. Att få en återbetalning när du använder kryptovaluta kan innebära alla möjliga hinder. Många kryptovalutor är avsedda att hålla dig mer anonym, vilket dock gör det svårare att få tillbaka dina pengar eftersom det blir svårt att verifiera var pengarna kom ifrån från början.

Så får du återbetalning från Surfshark

Om du fortfarande vill avsluta ditt abonnemang när du når slutet av din kostnadsfria provperiod så är det dags att be om din återbetalning. Följ dessa steg för att få reda på hur du får tillbaka dina pengar från Surfshark och avslutar ditt konto:

 1. Besök Surfsharks webbplats och klicka på Support i det nedre högra hörnet.
 2. Klicka på Live chat och fyll i ditt namn och din e-postadress.Surfshark kundservice chatt startfönster
 3. Välj Surfshark VPN Section från rullgardinsmenyn.
 4. Skriv ett kort meddelande och förklara att du vill avsluta ditt konto och klicka på knappen Start Chat. Du kommer att anslutas till en kundservicemedarbetare.
 5. Låt medarbetaren vet att du vill ha en full återbetalning.
 6. Medarbetaren guidar dig genom processen. De kan fråga efter ditt konto eller betalningsinformation.
 7. När de väl bekräftar att de har avslutat ditt konto och återbetalningen behandlas kan du stänga fönstret.
 8. Kontrollera om du har får återbetalningen inom de kommande sju till tio arbetsdagarna.

Hos Surfshark behöver du inte ange något skäl för att avboka. Detta innebär att du kan få en återbetalning utan att några frågor ställs. Men du måste hålla dig inom 30-dagarsfönstret för att få tillbaka dina pengar. Om ditt konto är äldre än 30 dagar kan du inte få någon återbetalning, även om du säger upp ditt konto.

Gratis VPN mot pengarna-tillbaka-period

Du kanske är medveten om det stora antalet gratis-VPN:er som finns tillgängliga på nätet. Det kan låta märkligt att välja en gratis provperiod baserad på en begränsad pengarna-tillbaka-garanti framför en gratistjänst. Det finns dock ett antal skäl till att en betald VPN är ett bättre val än en gratis, även om du bara är beredd att använda den 30 dagars kostnadsfria provperioden.

Först och främst låter gratis test av en premiumtjänst som Surfshark (eller ExpressVPN, NordVPN, eller CyberGhost dig använda alla deras funktioner. Du kommer inte att uppleva några begränsningar och du kommer att ha full åtkomst till VPN:ens hela servernätverk, ha full hastighet och obegränsad data. Du kan också använda VPN på flera enheter, till exempel på både din telefon och din bärbara dator, samtidigt.

Dessa tre faktorer är ofta begränsade hos en gratis VPN, där ditt servernätverk kan bestå av blott tre servrar (istället för tusentals), du kan vara bunden till vissa hastighetsgränser eller så kan du bara skydda en begränsad mängd data med VPN. Detta kan göra strömning med en gratis VPN otroligt svår, om inte omöjlig.

Det är sant att användandet av Surfsharks pengarna-tillbaka-garanti för lite mer krångel med sig än att bara ladda ner en slumpmässig gratis VPN. Du kan dock vara säker på att Surfshark är en VPN>leverantör med bra funktioner, vilket inte alltid är fallet med gratis VPN-appar. Detta gör användandet av pengarna-tillbaka-perioden till ett attraktivt alternativ för personer som vill pröva en anständig VPN utan att riskera att förlora pengar.

Varför du ska använda surfshark

Surfshark rymmer ett antal fantastiska funktioner som gör den till ett bra val när du letar efter en ny VPN-tjänst. Här är bara några av anledningarna till att du bör överväga att använda Surfshark:

 • Den har tusentals servrar över hela världen och uppdaterar dem kontinuerligt, så du lär inte att stöta på VPN-blockeringar särskilt ofta.
 • Surfshark har en strikt icke-loggningspolicy vilket innebär att de inte sparar din personliga information eller IP-adress och gör sitt bästa för att hålla din onlinedata så anonym som möjligt.
 • Den kan användas på ett obegränsat antal enheter. Detta innebär att du kan dela ditt VPN-konto hos Surfshark med hela din familj, på alla dina enheter, utan att någonsin mötas av någon begränsning.
 • Servrarna fungerar med flera strömningstjänster, inklusive Netflix (dvs. ger dig tillgång till Netflix-biblioteket i olika länder, Disney Plus, BBC iPlayer, och till och med otaliga lokala och sportströmmar.
 • Surfshark använder avancerade säkerhetsprotokoll och AES-256-GCM-kryptering, vilket säkerställer att din data är säker och endast kan läsas av dem som är avsedda att se den.
 • Den erbjuder extra funktioner, inklusive en Whitelister, annonsblockerare, MultiHop-system och en GPS-förfalskning-funktion på Android.
Surfshark
Erbjudande:
Surfa säkert och anonymt för endast 2,30 USD per månad
Från
$2.30
9.0
 • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
 • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
 • Billig med många extrafunktioner
Besök Surfshark

Vissa VPN-tjänster hävdar att de erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti, men ställer faktiskt inte upp när du ber dem om återbetalning. De kan komma med någon ursäkt och säga att du har förbrukat för mycket data för att kunna begära om återbetalning, eller deras kundtjänst kan vara så dålig att du inte ens kan nå dem innan din pengarna-tillbaka-period är över.

Detta kommer inte att hända med Surfshark – de har kanonbra kundservice som är tillgänglig dygnet runt. De kommer att hantera din begäran med omsorg och fullfölja sina löften. Du kan lita på att Surfshark kommer att ge dig din återbetalning, så länge du håller dig inom provperioden och kontaktar dem med rätt information.

Surfshark jämfört med andra leverantörer

Surfshark är inte den enda med bra VPN som erbjuder en gratis provperiod utifrån deras pengarna-tillbaka-garanti. Om du vill se hur denna leverantör står sig mot några av de bästa VPN:erna i världen så kan du kolla in våra jämförelser:

Om du hellre vill pröva någon av de många andra VPN-tjänsterna på marknaden – gå till vårt jämförelseverktyg. Vi granskar alla aspekter av dessa VPN-tjänster, så att du alltid vet vilken som passar dina behov bäst.

Vanliga frågor - hur du skaffar gratis provperiod hos Surfshark

Ta reda på mer om Surfsharks pengarna-tillbaka-garanti genom att klicka på någon av de vanliga frågorna nedan!

Surfshark har ingen gratis provperiod som är obegränsad men du kan använda deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti för att pröva alla deras funktioner utan att förbruka din första betalning. Välj helt enkelt ett abonnemang och få tillbaka dina pengar genom att be Surfshark om återbetalning inom de första 30 dagarna. Om du letar efter en gratis VPN (utan 30-dagarsgräns), kan du kolla in vår kompletta guide till bästa kostnadsfria VPN-tjänsterna.

Gå till livechatt-funktionen på Surfsharks webbplats och berätta för kundtjänstmedarbetaren att du vill avbeställa. Om du gör det inom 30 dagar efter att du har aktiverat ditt konto så kan du få tillbaka dina pengar. Annars kan du fortfarande avboka ditt konto men du kommer inte att vara berättigad till återbetalning. Vill du veta hur du kan be om återbetalning, steg för steg? Läs vår fullständiga guide här.

Du kan använda Surfsharks 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att pröva denna VPN. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Surfshark. Du måste initialt betala för det abonnemang du tecknar dig för, men du får pengarna tillbaka om du säger upp ditt konto inom 30 dagar. För att lära dig mer om vad du kan förvänta dig när du använder Surfshark – kolla in vår kompletta recension.

Surfshark erbjuder ingen en gratis provperiod. Istället ger de dig en chans att pröva deras tjänster med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Dessa 30 dagar är ett bra sätt att ta reda på om Surfshark passar dig väl. Du kan teckna något av abonnemangsalternativen och ändå få tillbaka dina pengar så länge du kontaktar kundsservice inom 30-dagarsgränsen.

International security coordinator
Marko has a Bachelor's degree in Computer and Information Sciences. He coordinates and manages VPNOverview.com's team of international VPN researchers and writers.