Bästa gratissidorna för sportströmning

Laptop surrounded with different sport balls, trophy and FREE label
Klicka här för en summering av denna artikel
Sammanfattning: De 12 bästa sidorna för gratis sportströmning

När det gäller gratis sportströmmar har du en handfull bra val att välja mellan online för att spara pengar. Om du inte har tid att läsa hela vår guide just nu, så har vi här de vi anser vara de 12 bästa gratis sportströmnings-webbplatserna:

Vad göra om din gratis favoritsportström inte fungerar i ditt land?

Vissa av dessa webbplatser kanske inte är tillgängliga i ditt land. Om så är fallet kan du använda ett VPN-program för att ändra din digitala plats. På så sätt kan du komma åt internet som om du var i ett annat land. Och få tillgång till gratis sportströmningswebbplatser som annars skulle blockeras för dig.

Förutom att ge dig access till strömningstjänster från hela världen, säkerställer en VPN också att du håller dig anonym och säker på nätet.

En bra VPN när du vill strömma sport gratis är NordVPN. Den är snabb, användarvänlig och det finns en rejäl pengarna-tillbaka-garanti på 30 dagar. Bara prova, med den orangea knappen nedan.

Se också alltid till att det är lagligt att strömma sportspel gratis i ditt land. Inte alla tjänster som nämns kan vara lämpliga för det land du är i just nu, så kontrollera alltid att du inte gör något som inte är tillåtet.

För att lära dig mer om de bästa gratis sportströmnings-webbplatserna: kolla in vår kompletta guide nedan.

Att strömma sport online gratis blir lättare tack vare en handfull webbplatser skapade för just det ändamålet. Vi förstår det inte är den mest attraktiva idén att betala för ännu en tjänst, särskilt om du inte har tid eller budget att satsa på ett stort sportpaket. Det är därför vi ställde samman denna guide om gratis webbplatser för sportströmmar !

En viktig ansvarsfriskrivning innan du börjar använda webbplatserna i den här guiden: kontrollera ditt lands strömningslagar för att säkerställa att det är lagligt att strömma sport gratis. Som med de flesta juridiska frågor beror det på ett antal olika faktorer när det gäller lagligheten att titta på en match online via en gratis strömningswebbplats. Vissa av de webbplatser vi listar i den här artikeln kan ibland länka till olagliga strömningskällor. Även om det är lagligt att besöka dessa webbplatser kan vissa av de strömmar som presenteras eller hänvisas till på dessa webbplatser vara olagliga. Detta är något du bör vara medveten om när du besöker några av webbplatserna.

Även om det kanske inte är olagligt att strömma en idrott från en webbplats, kan nedladdning eller peer-to-peer-strömningstjänster betraktas som ett brott mot upphovsrättslagarna. Dessa skillnader fodrar att du gör hemläxan innan du börjar strömma ett sportevenemang hemifrån.

Nu när vi rätat ut den biten, så låt oss dyka ner i vår lista över de bästa strömningswebbplatserna för att tillfredsställa dina sporttittarbehov.

12 bästa webbplatser för gratis sportströmning

Vi har organiserat listan utan särskild ordning. Vi rekommenderar att du kollar in varje webbplats för att hitta någon som passar dig. I det här avsnittet av guiden ger vi en kort sammanfattning av varje webbplats, liksom några fördelar och nackdelar med att använda var webbplats.

Tänk på att du kan behöva använda mer än en enda webbplats för att säkerställa att du täcker alla dina baser. Nedan kommer vi att notera för varje tjänst vad den är bäst lämpad för, så att du vet vilken som passar dina behov.

Live Soccer TV

LiveSoccerTV

Live Soccer TV är en gratis sportströmningswebbplats som låter dig titta på fotbolls-, NFL, cricket-, and rugbymatcher som äger rum runt om i världen. Webbplatsen har ett lättanvändligt gränssnitt som skiljer de olika avsnitten åt utifrån matcher, tävlingar, lag, kanaler, nyheter, pubar och idrottsgrenar. Du kan också se poängen för tidigare matcher och kolla in livematcher och nyheter direkt från hemsidan.

Förutom webbläsarversionen av webbplatsen kan du också ladda ner en Android- eller iOS-app för att komma åt de olika sportlänkarna som är tillgängliga via gratistjänsten. Oavsett hur du väljer att använda Live Soccer TV har du tillgång till varningar och realtidsuppdateringar för spel. Sändningarna tillhandahålls via en mängd olika källor som NBCSN, Telemundo, NBCSports.com och fuboTV.

Den största nackdelen med att använda Live Soccer TV är att några av strömningslänkarna är geobegränsade. Detta beror på vilken strömningsleverantör du väljer. Vissa strömmar kanske bara är tillgängliga i USA medan andra bara kan visas i Storbritannien.

FördelarNackdelar
Lättanvänt gränssnittBegränsad åtkomst på grund av geobegränsningar
Mobilvänlig design
Pålitliga kostnadsfria liveströmningslänkar
Varningar för kommande spel
Realtidsuppdateringar för matcher

Cricfree

Cricfree är en gratis sportströmningswebbplats som specialiserar sig på att tillhandahålla länkar till cricketmatcher. Webbplatsen gör ett bra jobb med att hantera sina länkar, vilket säkerställer att varje ström du väljer fungerar bra när ska titta på matchen. Cricfree har också ett lättanvänt gränssnitt som organiserar strömmarna utifrån de olika typer av idrotter som finns tillgängliga. Förutom cricket kan du hitta länkar för hockey, baseboll, fotboll, amerikansk fotboll, boxning, tennis och racing.

Förutom webbversionen av strömningstjänsten kan du också använda Android- eller iOS-appen för att hålla dig uppdaterad kring dina favoritidrotter.

Som med de flesta av webbplatserna på denna lista tillhandahåller Cricfree främst länkar till strömmar som finns någon annanstans online. Nackdelarna med detta inkluderar att stöta på potentiellt geobegränsade källor, samt att komma till webbplatser som använder popup-annonser.

FördelarNackdelar
Lättanvänt gränssnittPopup-annonser är distraherande
En omfattande källa till cricketspelVissa strömningslänkar är geobegränsade
Internationella sportkanaler som är tillgängliga för livevisning

Sony Liv

Sony Liv logotypOm du letar efter en strömningstjänst för att titta på fotbollsmatcher, Sony Liv är ett av dina bästa alternativ. Denna webbplats stöds av Sony och ger dig gratis HD-kvalitet sportströmnings-alternativ. Du kan också strömma tennis, cricket, UFC, MotoGP, WWE och NBA via Sony Liv. Om webbplatsen inte är tillgänglig i ditt land kan du behöva behöva en VPN för att ändra din digitala plats.

Förutom sportresurserna Sony Liv inkluderar premiumpaket med filmkanaler och andra underhållningsalternativ. Du kan också komma åt plattformen på dina Android- eller iOS-enheter via deras respektive appar.

Den största nackdelen med Sony Liv är att det mesta av innehållet som finns tillgängligt tillhandahålls från Indien, vilket resulterar i vissa problem om du inte förstår språket.

FördelarNackdelar
Lätt att navigera i användargränssnittetGeo-begränsat i vissa länder
Android- och iOS-program tillgängligaMestadels indiskt innehåll utan undertexter
Live-resultattavla

Fox Sports

Fox Sports lanserades 2013 som ett extra sätt för kabel- och satellitkunder att strömma sport när de var borta från sin TV. Sedan 2019 har Fox Sports endast erbjudit regionala sportnätverk, såsom Fox Sports Midwest, YES Network och Prime Ticket. Fox Sports-appen ger tillgång till Big Ten Networks, Fox Deportes, FOX, College Sports regionala nätverk, FS1 och FS2.

Fox Sports är främst inriktad mot den amerikanska marknaden, men den har några underavdelningar runt om i världen som i Asien, Australien, Brasilien och andra områden i Latinamerika. Det är viktigt att notera att om du inte har tillgång till något av de nätverk som listas, som en del av ditt kabel- eller satellitpaket, eller via en annan liveströmningstjänst, så kanske du inte kan strömma matcher från Fox Sports. Du måste använda en VPN-tjänst för Fox Sports om du bor utanför dessa områden, för att få tillgång till en viss version av Fox Sports. Fox Sports America har det största urvalet av sportprogram jämfört med internationella versioner av Fox Sports.

Även om själva tjänsten är gratis måste du logga in via din TV-leverantör för att komma åt strömmarna. Detta är bra om du använder en TV-leverantör som innehåller något av de nätverk som krävs eftersom du har omedelbar tillgång till liveströmmar på din telefon eller webbläsare. Men ifall du inte har något abonnemang på något av nätverken ovan kan du behöva välja en annan strömningstjänst.

FördelarNackdelar
Ingår i andra nätverkspaketAnnonser kan vara påträngande
Visa upp till fyra matcher samtidigt, med delad skärmfunktionMåste vara registrerad hos en leverantör för att komma åt innehåll
Sömlös enhetsväxlings-upplevelseIngen kostnadsfri utvärderingsversion
Lättnavigerat gränssnittIngen DVR-lagring eller offlinehämtning
Endast tillgängligt i vissa länder

Facebook Watch

Facebook Watch är en bra plattform för att titta på strömmar av en uppsjö av idrotter online med ett konto som du sannolikt redan har tillgång till. Även om det finns ett begränsat antal officiella sportströmmar kan användare själva strömma sport genom Facebook Watch åt andra fans att roas av.

Om du är ett basebollfan kan du se en MLB-match varje vecka under grundserien. Den här strömmen kostar dig ingenting om du har ett Facebook-konto och är en annonsfri lösning för att titta på matcher online gratis.

Allt du behöver göra är att logga in på ditt Facebook-konto, gå över till Facebook.com/watch, skriva ”sporter” i sökfältet till vänster och välja alternativet Live-filter. Om du letar efter ett visst spel bör du försöka söka efter namnet på laget istället för den generiska termen ”sport”.

En fördel med detta strömningsalternativ är att ha livechattfönstret till höger så att du kan prata om matchen med andra fans. Att inte behöva ta itu med popup-fönster, fönster som omdirigerar eller gratis provperioder är också en annan fördel.

Nackdelen är att du är begränsad till ett MLB-spel i veckan under grundserien och andra sportströmmar kan vara av lägre kvalitet jämfört med vad du kan hitta via andra källor online. Du bör också vara försiktig med strömmar som ser oäkta ut eftersom de kanske inte är vad du vill titta på om strömmen är felmärkt och innehåller olagligt eller vilseledande innehåll.

FördelarNackdelar
Lätttillgängliga strömmarBegränsad till en officiell MLB-ström i veckan
Livechatt uppmuntrar engagemangVideoströmningskvaliteten kan vara sämre än hos andra källor på nätet
Olika spel som är tillgängliga via live strömVissa vilseledande strömmar kan vara tillgängliga via tjänsten

BBC iPlayer

BBC iPlayer logotyp

BBC iPlayer är en strömningswebbplats som låter dig titta på spel från Storbritannien. Du kan också komma åt strömmarna med hjälp av en VPN för att ansluta till en brittisk server från ditt eget land. När du har tillgång till strömningstjänsten kan du titta på livesportspel med iPlayer-gränssnittet.

Genom iPlayer kan du strömma amerikansk fotboll, golf, cricket, cykling, basket och fotboll. Det finns också turneringar tillgängliga att strömma, samt höjdpunkter och andra specialevenemang. Dessa sorteras alla efter kategori- och kanalfilter.

Du kan strömma innehållet i HD, så länge det spelas in i den här kvaliteten. Det finns ett alternativ för 4K-strömning men detta är begränsat till bara ett urval strömmar via iPlayer. Vissa användare har dock klagat på att strömningskvaliteten på videon de tittar på har svårt att konsekvent hålla HD-kvalitet om deras internethastighet sjunker något. Strömningstjänsten är tillgänglig på ett antal olika plattformar och är ett annonsfritt alternativ.

FördelarNackdelar
Annonsfri direktuppspelningBegränsad till invånare i Storbritannien
Finns på ett antal plattformarStrömningskvaliteten har svårt att anpassa sig till olika bredbandshastigheter

BuffStreams

Buffstreams är en liveströmningswebbplats som tillhandahåller sportströmmar online gratis. Webbplatsen fokuserar på användbarhet och tillförlitlighet för sina användare genom att ge användarna en webbplats som gör det enkelt och snabbt att hitta det man letar efter.

De sporter som finns tillgängliga på denna webbplats inkluderar basket, fotboll, amerikansk fotboll, hockey, baseboll, racing, UFC, WWE, boxning, tennis, golf, rugby, pilkastning och AFL. Buffstreams har också ett antal snabbknappar så att du lättare kan hitta strömmar. Dessa knappar inkluderar ”live now”, ”upcoming”, ”NFL, ”NBA”, ”MLB” och ”NHL”.

Strömmarna är alla tillgängliga gratis i standardupplösning. Du kan titta på strömmar i HD men några av länkarna kräver att du skapar ett konto för att starta strömmen. Beroende på din internetanslutning och hastighet bör du inte ha några problem att titta på matchen i din webbläsare. Det finns också ett chattfönster där du kan interagera med andra som tittar på matchen.

FördelarNackdelar
Webbplatslänkar är tillförlitliga för direktuppspelning av direktsänd sportAnnonser spelas upp under videor
Strömningskvaliteten är konsekvent utan buffringsproblemVissa strömmar kräver att du skapar ett konto
En ordnad webbplats som är lätt att navigera påInget alternativ för att hämta ner spel för senare visning
Chattfunktionen är ett trevligt tillägg

Reddit

Reddit logotypReddit kanske inte är en strömningsplattform för att titta på sport, men det är en toppenresurs för att hitta sportströmmar. Genom att använda subreddits kan du få kontakt med andra personer i gemenskapen och dela länkar till liveströmmar för spel och evenemang.

Du kan hitta ett antal olika subreddits dedikerade till att hitta strömmar för de flesta professionella idrotter inklusive amerikansk fotboll, baseboll, fotboll, hockey och basket. Gemenskaperna hos Reddit hjälper till att hitta och kurera livelänkar för var och en av dessa idrotter, så att du själv slipper axla den biten.

Upp- och nedröstningar i subreddits är användbara eftersom de hjälper dig att välja en länk för att strömma matchen du vill titta på. Var bara försiktig med nyligen publicerade länkar som inte har mycket engagemang på dem eftersom de kanske inte länkar dit du vill.

De största riskerna när det gäller att klicka på länkar som du inte är bekant med inkluderar risken att ladda ner spionprogram, virus eller andra obehöriga program på din dator, samt potentiellt omdirigeras till skadliga, olagliga eller farliga strömmar.

Några populära subreddits för gratis sportströmmar inkluderar r/puckstreams för hockey, r/MLBstreams för baseboll, och r/NCAAbbstreams för collegebasket.

FördelarNackdelar
Upp- och nerröstningar hjälper vid val av strömVissa länkar kan vara skadliga
Dedikerade subreddit-grupperGår inte att se strömmar på webbplatsen utan beror av externa länkar
Varje sport har sina egna subreddit-trådar

BossCast

BossCast erbjuder sportströmmar från kanaler som NBA TV, ESPN, TSN, Euro sport, etc. Webbplatsen ger dig också ett kurationssystem som låter dig titta på matcher och evenemang direkt på dess webbplats, vilket gör det lättare att njuta av matchen.

Precis som på andra strömningswebbplatser har BossCast en livechatttjänst där du kan interagera med fans och sportgemenskaper när matchen spelas. Du kan också ändra tidszonen på hemsidan för att titta på videor utifrån ditt lands tidszon vilket ger dig tillgång till ytterligare lokala evenemang och spel.

Det finns ett par nackdelar med att använda BossCast som kan påverka din tittarupplevelse. En av nackdelarna med denna webbplats är mängden aggressiva popup-fönster och annonser som gör det svårt att roas av strömmen. Den andra anledningen till att du kanske väljer en annan strömningswebbplats är att vissa länkar öppnas i olika fönster till nya webbplatser, vilket orsakar viss omdirigeringshuvudvärk när du bara vill titta på matchen eller sportevenemanget.

FördelarNackdelar
Kan titta på populära sportkanalerPopup-fönster och reklam är aggressiva
Kurationssystemet fungerar braOmdirigerade länkar är irriterande att hantera
Livechattfunktionen är ett trevligt tillägg

Sportrar.tv

Sportrar.tv har ett rent gränssnitt som låter dig strömma en mängd populära sporter inklusive baseball, basket, tennis, fotboll, golf, hockey, cykling med mera. Det krävs ingen registrering eller något konto för att titta på strömmarna som samlats på Sportrar.tv, vilket gör det enkelt att komma igång när du anländer till webbplatsen.

Du kan också se kommande spel för var och en av sportkategorierna genom att ändra datumet högst upp på hemsidan, samt ställa in din lokala tidszon i rubriken. Slutligen har denna webbplats Bet365-integration, så att du kan se odds och spelinformation om matcherna.

Den enda nackdelen med Sportrar.tv är att strömmarna är tillgängliga via externa länkar snarare än på Sportrar.tv:s webbplats. Detta innebär att du måste komma åt strömmarna via antingen TV-kanaler eller officiella strömmar länkade på spelprofilsidan.

FördelarNackdelar
Det ordnade gränssnittet är lätt att användaStrömmar är tillgängliga utanför webbplatsen
Extra information om tidigare spel är ett trevligt tillägg
Alternativet att välja spel att titta på hjälper dig att hålla ordning

StreamSports

StreamSports är en webbplats som har strömmar med fotboll, amerikansk fotboll, basket, tennis, baseboll, hockey och motorsport tillgängliga att titta på. Det är en ad-free webbplats som strömmar spel och evenemang i HD kvalitet att roas av. Det finns också strömmar med efter-spel-höjdpunkter tillgängliga att titta på efter matchen, vilket gör detta till ett bra val om du tycker om det extra innehållet.

Du kan skapa ett konto via StreamSports som hjälper dig att hålla reda på dina favoritlags kommande matcher. Med ett konto kan du också svartlista alla sporter som du inte vill bli meddelad om.

Den största nackdelen med StreamSports är att det är inte är tillänglig världen över, vilket innebär att du kan behöva använda en VPN för att komma åt webbplatsens strömmar. Några regioner där StreamSports är tillgänglig inkluderar USA, Indien, Ryssland, Australien och Storbritannien. Om du försöker använda webbplatsen där den inte är tillgänglig kommer du att stöta på en tom lista över kommande strömmar.

FördelarNackdelar
Efter-matchen-innehåll är ett trevligt tilläggEndast tillgängligt i vissa länder
Annonsfri strömningsplattform
Webbplatsens ordning gör den enkel att använda

Stream2Watch

Stream2Watch har både live-TV och livesportströmmar tillgängliga på sin hemsida. Även om du behöver skapa ett kostnadsfritt konto för att komma åt strömmarna, gör länkarnas tillförlitlighet det värt det extra momentet. Några av de sporter som erbjuds på webbplatsen inkluderar boxning, basket, baseboll, fotboll, tennis och cricket.

Denna webbplats är inte värd åt något eget innehåll utan snarare samlar in länkar från andra webbplatser som du kan komma åt strömmarna via. Detta är en potentiell nackdel med webbplatsen eftersom vissa av länkarna kanske inte fungerar som förväntat vilket kan kräva lite försök och misslyckande. Kom ihåg att den av länkarna du bestämmer dig för att prova kanske inte tillåts i ditt land, så var alltid försiktig när du klickar på en strömningslänk.

Stream2Watch fungerar på alla plattformar som kan köra flashspelaren inklusive Android- och iOS-enheter samt webbläsare. Du kan behöva hantera några invasiva annonser och trasiga länkar, men möjligheten att strömma sport från hela världen är värd dessa problem.

FördelarNackdelar
Finns på Android- och iOS-enheterBehöver skapa ett konto
Globala sportevenemang tillgängliga gratisAnnonser kan vara distraherande och irriterande
En ordnad webbplats som är lätt att navigera påVissa länkar kan vara trasiga

Varför använder människor en VPN för att strömma livesporter?

Strömmande sport är en av de mest populära anledningarna till att använda en VPN eftersom den låter dig komma åt innehåll som annars är geolåst till specifika platser. Genom att ansluta till ett annat lands server med en pålitlig VPN kan du strömma sport från din plats, oavsett var du bor.

Kom bara ihåg att när du ansluter till ett annat lands server med en VPN så måste du ha tidsskillnaden i åtanke när du tittar på liveevenemang, så att du inte missar strömmen.

En annan viktig anledning till att använda en VPN när du strömmar livesport är att skydda dig mot skadliga länkar och spårare från tredje part. Många strömningswebbplatser har länkar som inte är säkra att klicka på utan att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder. Förutom att använda ett VPN är det viktigt att du installerar ett effektivt antivirusprogram tillsammans med en popup-blockerare.

Slutsats

Det finns många bra val när det gäller att hitta gratis liveströmningstjänster online. Även om vissa av dessa kan vara geolåsta beroende på var du bor, åtgärdas detta problem enkelt med hjälp av en VPN.

Du bör också komma ihåg att vissa plattformar och strömningslänkar kanske inte är lagliga i ditt land. Det är därför du alltid bör kontrollera ditt lands lagar kring strömning och upphovsrättsskydd innan du bestämmer dig för att strömma ett liveevenemang eller spel.

Kom bara ihåg att vara försiktig när du letar efter strömmande länkar för livespel och evenemang eftersom det finns många webbplatser som hyser skadliga länkar och spårningsprogram från tredje part. Det är därför du måste se till att du använder ett VPN- och antivirusprogram för att skydda dig själv. Även om innehållet inte är geolåst bör du använda en VPN för att skydda dina personuppgifter. Samma princip gäller när du använder en populär strömningsapplikation som Kodi för att strömma sport.

De bästa sportströmningsidorna som är gratis - vanliga frågor

Vill du veta svaret på några vanliga frågor om sportströmnings-webbplatser? Ta en titt på frågorna nedan eller lämna oss en kommentar!

Det finns ett antal bra webbplatser du kan använda för att strömma livesporter. Dessa inkluderar: Fox Sports, Facebook Watch, BBC iPlayer, BuffStreams, Reddit, BossCast, Sportrar.tv, StreamSports och Stream2Watch. Vi rekommenderar dessa alternativ eftersom de är de mest tillförlitliga för liveströmlänkar i HD-kvalitet.

Beroende på var du bor och vilken strömningsgwebbplats du använder kan du behöva en VPN. Vi rekommenderar dock att alla som strömmar från internet, oavsett om innehållet är geolåst eller inte, använder en VPN för att skydda sig mot spårare från tredje part. En VPN behövs om innehållet du försöker titta på blockeras utanför ett visst område. Detta inkluderar exempelvis Fox Sports och BBC iPlayer.

Du kan titta på direktsänd sport via Amazon Prime genom att lägga till sportfokuserade kanaler i ditt abonnemang. Dessa kostar extra och inkluderar kanaler som CBS All Access, NBA League Pass och PGA Tour Live. Strömningstjänsten erbjuder också täckning av torsdagskvällens NFL-matcher.

Några av de bästa strömningstjänsterna för livesport inkluderar följande: YouTube TV, Hulu Live, Fubo TV, Dazn, ESPN+, Sling TV och CBS All Access. Kom bara ihåg att vissa av dessa tjänster bara är tillgängliga i vissa regioner, så du måste använda en VPN för att skapa ett konto för att komma åt dem online.

Tech journalist
Nathan är en internationellt erfaren journalist som har ett speciellt intresse för bekämpandet av cyberbrottslighet, särskilt när det är sårbara grupper som drabbas. Han gör research för VPNoverview.com inom områdena cybersäkerhet, censur på Internet och integritet online.